Şimdi Ara

Kaza yaptırmaya çalışan trafik ayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu magandalar hep bana mı denk geliyor ciddi ciddi öyle olduğunu düşünmeye başladım... bir insan neden bir aracın önünde araç varken yanında kamyon varken selektör yağmuruna tutar aklınca korkutmaya tampon tampona takip eder? Aklı olan bir insan neden geçemeyeceği yerde makas atmaya kalkar? Ciddi ciddi aklım almıyor.

    Az önce İzmir çevre yolunda giderken beyaz passatlı bir trafik magandası her türlü pisliği yedi makası atamayınca faturasını da bize kesti... Kemalpaşa otoyoluna kadar gelip bariyerlere sokmaya çalıştı ve türlü türlü işler, şu ahlaksızların cidden günden güne artışı sıkıyor artık.

    Plakası 35 dd 1429'du. İzmir modern şehir falan denir ama her gün İzmir trafiğindeyim ve bu magandaların sayısı gittikçe artıyor.
     Kaza yaptırmaya çalışan trafik ayısı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Uymayacaksınız hocam Baktın selektör yapıyor frene dokunun adam stopları görünce zaten kendini ya sağa atıyor ya da frene asılıyor. Arkadan vursa suçlu, takip mesafesi bıraksaydı. Yok uğraşamam diyorsanız sıkıştıran olunca da uymayacaksınız salın gitsin plakasını alın hatta araç kameranız varsa videolı olarak egm'e şikayet edebilirsiniz. 427 lirayı gönderirler plakasına affetmeden :)
  • Benzeri benim de başıma geldi geçen gün. Bayraklı tüneli'nde, sol şeritten 100 ile gidiyorum, hız sınırı 90 zaten, sağda tır konvoyu vardı, önümde de araçlar var. Öküzün biri geldi arkama yapıştı selektör atmaya başladı, ben de yaktım arka sisi, hemen mesafeyi açtı, geçici körlük yaşadı galiba.
  • resim açılmıyor hocam
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
     Kaza yaptırmaya çalışan trafik ayısı

    Şuydu hocam foto, sağdaki beyaz passatlı ahlaksız.
    Haklısınız hocam uymayacaksın da, uymuyorum önüme geliyor bariyere sokmaya çalışıyor, sağa geçiyorum önüne kırıyor. İnsan olan ön koltuğa çocuğunu oturtup makas atar mı? Bu atıyor. Uğraşacak olsam avukat adamım süründürmesini de bilirim, ama kimseye şu hayvanlıkları yapmazken bunlarla karşı karşıya kalmak cidden ağırıma gidiyor. Ahlaksız diyeceğim ama bunlara o bile fazla.




  • Passat olunca nedense çok şaşırtmadı.

    Türkiye'de trafikte şansa yaşıyoruz. Vatana millete beş kuruş faydası olmayan insanların , hayatımızı karartması çok kolay.

    Bu tür arka tampon delilerine birebir olan şey arka sis. Frene nasıl basacaklarını şaşırıyorlar. Sol ayak freni de yapıyorum bazen. Makasçılara da fırsat vermeyin, boşlukları kapatın. Geçen öyle bir astra sağdan makas atmaya çalıştı. Önümdeki mesafeyi kapattım. Nasıl duracağını şaşırdı. Önünde de kamyon vardı. Sonra dikizden izledim, 90'ı neredeyse hiç geçmedi. Bu adamlar ondan anlıyor.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    yok hocam 2.0 highline idi. Süpürge saçlı ak saçını uzatıp bağlamış bir arkadaştı... hayat böyle zaten bazı şeyler fonksiyonunu kaybedince insanlarda bir saldırganlık başlıyor, herhalde başka bir derdi var. Genç hissetmek için ayılan makas, 40 yaşını geçince alınan deri ceket... bu arkadaşın da genel sorunu o herhalde ama yanındaki besili çocuğunu da kendisiyle ölüme sürüklemez umarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adieu

    yok hocam 2.0 highline idi. Süpürge saçlı ak saçını uzatıp bağlamış bir arkadaştı... hayat böyle zaten bazı şeyler fonksiyonunu kaybedince insanlarda bir saldırganlık başlıyor, herhalde başka bir derdi var. Genç hissetmek için ayılan makas, 40 yaşını geçince alınan deri ceket... bu arkadaşın da genel sorunu o herhalde ama yanındaki besili çocuğunu da kendisiyle ölüme sürüklemez umarım.

    https://tr.wikipedia.org/wiki/Orta_yaş_krizi




  • öküz dolu öküzzzzzz bıktım trafiğe çıkmaktan. Gelip biri vuracak diye arabaya binmiyorum artık Manayla benzinden tasaaruf ettidi trafikteki ayılar. Bütün iyi sürücüler kaçacak yakında tek başlarına kalacaklar birbirlerini yesinler
  • sizin ora yine iyidir. Ankara'da epey süredir "orman yasası" geçerli. Gücü gücüne yetene...
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Ankara trafiğine girince tüm sorulardan arınıyorum yalnızca bir soru aklımda... yahu o kelebek kavşaklara girecekken insan neden hızlanır tüm Ankaralılar neden bunu yapıyor cidden makul gerekçeyle açıklayan olsa yemek ısmarlayacağım. Kardeşim keskin viraja gireceksin zaten yavaşlayacaksın düzgün gir işte, yavaş gitsen diğer taraftan çıkana yol verirsin hem riske de girmezsin her şey kontrol altında yürür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurallari uygulatmasi gerekenler baska seylerle ugrasinca insanlar kendi isini kendisi halletmek zorunda kaliyor. boylelerine hic acimayin.
  • Aslında bu tür kişilere cezayı kesintisiz yapisitiracakain. Köprülerin parasını garibandan değil bunlardan çıkaracaksın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passata laf atınca 10 + Garanti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce akşam vakitlerinde TEM'de sol şeritte ilerlerken arkama siyah bir Passat geldi. Ne sellektör attı ne de gereksiz yanaştı.

    Bende sağa sinyalimi verdim müsait olacağı zaman geçeceğimi belirtmek için. Sağa geçtim, gayet medeni şekilde solumdan devam etti.

    Sonra bende sol şeride geçtim. Arkasından devam ettim. Fakat sol şerit 90-100 ile giden ayı kaynadığı için mecbur diğer şeritlere geçmek zorunda kaldık. Sinyalimizi vererek kontrollü şekilde şeritler arasında gezdik.

    Uzun zamandır trafikte bu kadar keyif almamıştım. Yol ayrımına geldiğimizde sağa dönmek için sinyal verdim o sırada sellektör attım, o da dörtlüyü yaktı. Teşekkür ettik birbirimize ve ayrıldık.

    Fakat gel gör ki TEM'den E-5'e bir bağlandım bu sefer beyaz bir Passat orta şeritte giderken önüme bir anda kırdı oradan da sola kırdı başka arabanın önüne. Davar gibi de süre süre gitti.

    Rengiyle bir alakası yok tabii de, yeni yaşadığım bir olayın üstüne bu konuyu okuyunca aklıma geldi. Irkçılık yapmıyorum siyah-beyaz diye yanlış anlaşılmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 14 Nisan 2017; 15:14:45 >




  • Mevzuları yine marka modele bağlayan tuhaf arkadaşlar türemiş, passat olunca şaşırtmadı diyor zorunuza mı gidiyor şu araba anlamadım gitti ya...

    Bende Passat kullanıyorum, bilinçli bir saçmalık yapmadım şuana kadar...

    Konuya gelecek olursak, bizim ülkenin trafiğinde sağlam kafada kalmak zor iş...kurallara uyanların insafıyla hareketler yapan kafasızlarla dolu trafiğimiz var.

    Kötü niyetli, bencil ve egosu yüksek insanlar yığını olmuş durumdayız. Trafikte sürtüşmeden kendi halinde gidebilmek lüks..
  • Artık yaşın ilerlemeye başlamasının da verdiği durgunluk ile artık trafikte pek kimseye karışmıyorum. Çoğu kişiye, özellikle yayaya ve ara sokaktan çıkan araçlara çokça yol veriyorum. Sadece taksici ve dolmuşçulara yol vermem.

    Gençliğin heyecanı ile bir dönem agresif araç kullandım. Kimseye yol vermedim. Sonra baktım faydasını görmedim bıraktım. Şimdi daha huzurluyum. Galiba yaşlanıyorum.
  • 1 haftadır İstanbul'daydım. Ve ilk kez günlük İstanbul trafiğine girmiş oldum. İstanbullu kardeşlerim siz cidden abartıyormuşsunuz. Tamam her şehirde saçma sapan işler yapan insanlar var ama İzmir şoförlerini İstanbul'a alsanız trafik 1 hafta açılmaz cidden. İstanbul'da insan ve araç sayısı fazla. O yüzden trafik kilitlenebiliyor. Ama İzmir'de acemi gibi araç kullanmaktan, yol vermemek için yapılan türlü türlü saçmalıklardan, sağ şeritte gidenin arkadakinin solda hızlı geldiğini görmesine rağmen kendisi 2 saniye frene dokunmamak için sola atlamasından, önün sağın doluyken arkadan tampona yapışıp selektör yapılmasından vs. vs. trafik çekilmez hale geliyor. Önceden bu saçmalıkları normal karşılıyormuşum sanırım ama 1 hafta aradan sonra İstanbul'dan İzmir'e dönünce trafikte sinir hastası oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 14 Nisan 2017; 15:46:33 >
  • Konyaya uğramayın arkadaşlar. Teksas gibi burası. Kim kimi ezerse.

    Yahu ben 24 yaşındayım, yoldan geçen yayaya, göbekteki araca, gerekirse kenarda geçmek için yol bekleyen adama yol veririm hızım müsaitse. Ama bizim akıllı şoförler kavşağa gelecekken hızlanırlar adam korksun da bana yol versin diye.

    Sabah aynı olay oldu yine. Çevre yoluna bağlanan bir göbekte bekliyoruz. Ticari süren bir kadın, arkasında yine ticari bir araç. Yoldan hızlı gelenler yüzünden kavşaktan çıkılmıyor. Ama bizim hanzo önde kadın olduğunu gördü ya, asılıyor kornaya. Yahu adam zehir etti sabahı hem bana hem o kadına. Bir an inip güzelce dövesim geldi kadını. O kadın panik yapsa, gaza bassa o panikle, Allah muhafaza o hızlı gelen tırların birinin altına girse, o hayvan nasıl devam edecek oradan acaba. Birdaha nasıl trafiğe çıkacak acaba?

    Aslında sadece trafikte değil, heryede böyle olduk. Cuma çıkışında camiden çıkıyoruz, adam milleti iteleye iteleye bi sağdan bi soldan çıkmaya çalışıyor. Herkes normal bir hızda, elinden geldiğince çıkmaya çalışıyor ama arkadaş gûya sevap kazanacak, namaza geldi ya, kazandı sevabı hızlıca kaçıyor. Sinir ettiler Vallahi...




  • daha cuma günü caminin etrafında bir yere parkettim arkadaşımı bekliyorum hava sıcak olduğundan şöför camım açık. siyah passatlı yanımdan geçiyordu cumadan çıkmış belli zaten deli trafik var. sigarası bitti izmariti attı ve tak benim koltuğun üstüne. sonrasında bakmadan gitti. cumadan çıkıyorsun. dinin gerektirdiği ahlak ve etiğe sahip olmalısın. ama yok. insana saygısı yok milletin. özellikle passat görünce kaçıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.