Şimdi Ara

Kaza Yaptım Görüş İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, getiraraç üzerinden araç kiraladım onu belirteyim öncelikle, sağ şeritten ilerlerken, sol şeritteki araç sinyal vermeden sağ yola dönmeye çalıştı ve aramızda maksimum 1-2 araç mesafe olduğundan dolayı frene basmama rağmen duramadım, kusur sonuçları daha açıklanmadı fakat sizin görüşlerinizi merak/rica ediyorum. (Ekte resim vardır, mavili araç benim, sarı araç karşı taraf.)

Kaza Yaptım Görüş İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oesen18 -- 28 Haziran 2024; 23:12:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Olay resimdeki gibiyse sarı aracın suçlu olduğunu düşünüyorum, peki yoldaki şerit çizgisi düz müydü yoksa kesil mi? Sizin solunuzda kalan kısım

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim, kesili şerit var.

• Peki sizin yoldaki hızınız neydi? Yolum hız limiti neydi? Siz her kurala uyarak gidiyorsanız bana göre sizin küsür oranınız yok yani. Ama tabi ben görüş söylüyorum %100 bilgim yok.

Tabii zaten görüş alıyorum ben, benim hızım 50-60km/h civarlarında tam hatırlamıyorum ama maks. 65km/h’dır. Araç takip mesafesi desem aynı şeritte olmadığım bir araçla nasıl takip mesafesi koyabilirim. Sarı araç sağ şerite geçmiyor, direkt sağ yola dönmeye çalışıyor en soldan. Olay yerine ait güvenlik kamerası var güvenlik abi gelip beni köşeye çekti, kayıtları izledim fakat sana gösteremem dedi, arkadan vurduğun için sen haksız çıkarsan dava aç her türlü kazanırsın, sinyalsiz ve en soldan dönmeye çalışmış senlik hiç bir sıkıntı yok sadece belki hızın sorun olabilir bi’ tık hızlısın dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oesen18 -- 28 Haziran 2024; 23:33:21 >
  • oesen18 O kullanıcısına yanıt
    Öyle her arkadan vuran suçlu olmaz, örneğin sen öndeki araçla mesafeni koruduğunu varsayalım yokuşta önündeki araç sürücüsü aracı kaldıramadı ve geri geri gelip sana çarptı, ee görünüşte arkadan sen vurmuş gibi gözüktün resimde ama kusur öndekindedir. Senin olayında bunun gibi en soldan sağa dönüş yapılmaz.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 28 Haziran 2024; 23:34:53 >
    Doğru, evet haklısınız. Tam olarak bu şekilde hatta kendisi araçtan indikten sonra kafasının dalgın olduğunu söyledi fakat tabii ki bunu tutanakta yazmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.