Şimdi Ara

KAZA SÜRECİ TAKİBİ VE HAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başımdan bir kaza geçti.Arkadan araç vurdu.Sigorta kusuru haliyle karşı tarafa verdi.Kaza yapalı 3 hafta geçti anca eksper sonucu geldi ama daha onarım onayı vermedi.1-Bu süre zarfı normal mi? Şöyle bir durum olmuş bir de servisçim söyledi eksper aracın parça maliyetinin 3-4bine tekabül ettğini söylemiş ancak ustam bu paraya imkanı yok diyip nöbetçi eksperi çağırıp tekrardan rapor çıkartacakmış.(ve gerçektende 3-4bine olacak iş değil ön arka hasarlı)2-Eksper neden böyle bir karar veriyor? 3-Ben bu süreden sonra nasıl yol izlemeyeliyim HAKLARIM NEDİR? Aracıma yan sanayi parça falanda taktırtmak istemiyorum haklarım nedir? Takılan parçaların orijinal olduğunu nasıl anlarım ya da yan sanayi takılırsa benim ne gibi dezavantajlarım var? Bu kaza konusu ve süreci hakkında detaylı ve anlaşılır şekilde bilgilendirebilir misiniz? Başıma ilk defa böyle bi şey geliyor. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :)







  • medeni ülkelerde bu soruyu burda değil , avukatın yanında gidip sorarlar. tabiki buradanda cevap alırsın. yada mahalle kasabına gidip onada sorabilirsin.
  • Dosyanızın açıldığı tarih nedir?

    Hasarlı olan parçaların toplam fiyatı nedir araç nedir vs vs vs onlarca farklı değişen var hocam bu konuda :)

    ancak dosya açıldıktan 45 gün sonra eksper raporunu verdikten 10 iş günü sonra sigortanın hasarı karşılama borcu muaccel olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.