Şimdi Ara

Kaza sonrası onarım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 5 yaşında polom var turuncu 20bin kmde henüz. Satış arifesinde maddi hasarlı küçük bir kaza geçirdik. Bunun sonucunda arka çamurluk ve arka kapıda hasar oluştu öncesi hatasızdı. Yaptırdıktan sonra satacağım ancak fazla hasar olmamasına rağmen servis arka çamurluğu değiştireceğini söyledi o da biliyorsunuz ki hem boyadan daha fazla değer kaybı demek hemde parça kesilerek yapılıyor. Sanayide tanıdık bir kaportacıya sorduğumda ise boyayarak halledebileceğini söyledi. Rengi tutturması da biraz zor olduğu için kararsız kaldım. Satış açısından hangi denklem daha mantıklı acaba? Sorunsuzluk açısından servisten yana gibiyim ama satarken cok fazla değer kaybı yaratır mı bilemedim. Tahmini tramerler sanayi:30k servis:50k

• Ben bu kilometre ve yaşlarda dışarıda yapılmış aracı almamayı tercih ederim.

• Tramerdeki 20 binlik farkın değer kaybına etkisi olmaz bence. Sanayide hiç tramer oluşmayacaksa anlarım da diğer türlü işini iyi yapıyorsa servise giderim.

Servisi araştırın derim. Mesela kayseri'de İnciroğlu var, arabayı sanayideki çıraklardan daha acemi çoluk çocuğun eline veriyorlar. Buraya gideceğime sanayide isim yapmış bir ustayı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyattan düş yaptırmadan sat.

• Sanayide yaptırın. Vidalı parça olsa değiştirin derdim ancak arka çamurluk kesilecek kaynatılacak. Satarken derdinizi anlatmaya çalışacaksınız. Gidin sanayiye macun boya Degisensiz diye satın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    yuh, bu yuzden 2. el almıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam resmini atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz….Ben sanayide yaptırma taraftarıyım insanlar çünkü düzgünce onarılmış hasar kayıtlı araba yerine sanayide toplanmış hasar kaydı olmayan araçları tercih ediyorlar … Eğer serviste yaptırayım derseniz arka çamurluk değişirse (arka çamurluk kesilerek değiştirilir hem bir çok yer sökülür hemde kaynak yapılır basit bir işlem değil) aracın değeri ciddi düşer…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Değişenli kesinlikle araba almayan bir dünya insan var. Bizim halka müstehak. Macunu bas yeter ki degisensiz olsun derler.

• crssover C kullanıcısına yanıt
    Hastalıkşı zihniyet. Macunlu araba ben almıyor çünkü ne yapıldığı belli değil. 2-3 sene sonra zaten atıyor.

• Aracı serviste yaptır. Değer kaybı davası aç. Değer kaybı kadar altına sat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.