Şimdi Ara

kaza sonrası değer kaybı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bayramda 240 promil alkollü bir şahıs kırmızı ışıkta aracıma çarparak yaklaşık 6000 lira aracıma hasar kaydı çıkmasına neden olacak. Şu an aracımı bir kaportacıya bıraktım.

    Bu değer kaybında yapmam gereken bişey var mı? Kaportacı bana dedi ki: Ben değer kaydı için expertize bilgilendirme yaparım. Bu işlemi benim ayriyeten mi yapmam gerekli.

    Bazen dosya masrafları 250 lirayı buluyor muhabbeti var. Fakat hangi aşamada hiç bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba.

    Teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertokus -- 8 Eylül 2017; 0:29:45 >



  • Merhaba geçmiş olsun,

    Aracın tamiri bitip teslim alındıktan sonra 2 yıl zaman şartı ve aracın satılmama şartı var. İsterseniz direkt karşı tarafın trafik sigorta şirketine başvurup kendilerinin değer kaybı hesaplama yaptırılıp ödeme çıkıyorsa tazmini talep edebilirsiniz. Yada siz kendiniz dışarıdan bağımsız ekspere 250-300 TL karşılığında rapor yazdırıp çıkıyorsa rakam hem çıkan rakamı hemde ekspere ödediğiniz rakamı talep edebilirsiniz.

    Ayrıyetten özelden cep numaramı yazıyorum, sormak istediğiniz detaylar için arayabilirsiniz.
  • Geçmiş olsun ,

    Değer kaybını aracınızın onarımı bitince kendi bulacağınız bir ekspere yaptırınız.

    Sigorta firmaları ödemelerden kaçmak için genelde çok daha düşük rakamlar çıkartır veya çeşitli kesinti ücretleri oluşturur.

    250 TL uygun ve doğru bir rapor hazırlama ücretidir.Bunu tahkime başvurarak alabilirsiniz.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun, aracınızı yaptırdıktan sonra değer kaybı talebinde bulunabilirsiniz. Fakat 168.000 km yi geçmemiş, iki seneyi aşmamız ve aracı satmış olmamanız şartı gerekmektedir.



    Yazılanın üstüne direk sigorta şirketine başvurmanızı önermem şirketler çeşitli kesintilerle minimum bedeli ödeme yoluna gitmektedir. Kendi tutanacağınız eksperin hazırlayacağı rapor ve gerekli evraklarla başvurmanız sizin avantajınıza olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değer kayıplarınızı 1 hafta içinde sonuçlandırıyoruz ve peşin ödüyoruz 0552 551 22 20 numaralı telefondan iletişime geçiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm eksper raporlarınızı ve dosya hazırlıklarınızı biz yapıyor ve ücretlerini biz ödüyoruz 0552 551 22 20 lütfen iletişime geçiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.