Şimdi Ara

kaz tüyü mont nasil yikanmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onceki montumu kuru temizlemeciye verdim icinde tüy kalmamis,evde makinada nasil yikanmali,kurutulmali topaklanmamasi icin ne yapmali

kaz tüyü mont nasil yikanmali

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Hocam kaz tüyü kontu yıkarsanzı söner. Sonrasında tekrardan şişirmek için uzunca bir süre uğraşmanız gerek ancak ilk günkü gibi olmaz genelde. İyice yıkanmaz ise koku yapar.

Tek çare kuru temizleme. Başka kuru temizlemeci deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

hocam yağmur lekesi var, kuru temizlemeye götürmeden üzerine biseyler sürsem gecmez mi

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Lekeyle uğraşırsanız daha fazla dağılabilir hocam. Kuru temizleme daha doğru bir seçenek. Leke yağlı mı tozlu mu ona göre müdahele gerek, görmeden söylemek zor. Kuru temizlemede kumaşın cinsine ve lekeye göre özel ilaçla müdahele edebilirler. Riske atmayın bence. Kendiniz denemek istereniz çoklu leke çıkarıcı solüsyonlar satılıyor(4-5 solusyon azar aza tek pakette olanlar.) ancak yanlış müdahele ederseniz bu sefer hem dağılabilir hem de sonraki müdahelede çıkmayabilir.

Riske atarım diyorsanız kuru karbonatla ıslatmadan ovalamayı deneyin ancak renk atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 13 Ocak 2024; 11:54:57 >
  • Instagramda görmüştüm. Yıkadıktan sonra montun kolunun bilek kısmından düşük ayarda fön tutup, monta oklava askı gibi şeylerle hafif hafif vurup topaklanmayı düzeltebilirsiniz diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok denedim o işi. İlk günkü gibi olmuyor hiçbir zaman. Tek çare kesip boşaltıp havalandırıp yeniden doldurmak.

Örn.
    Linda Hikesyoutube
    Refilling My Down Sleeping Quilt
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=ocgxJt21DNA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.