Şimdi Ara

Kayyo kullanım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkıadaşlar kayyonun nasıl kullanıldığını bilen varsa yardım etsin. saolun...

• kayyo.com dan üyelik aldıysan mail adresine gerekli bilgiler gelir zaten. ordan ftp ye ulaşıp istediğin dosyayı ftp ye atarsın. kayyo.com un bir php desteği var. gelen mail de phpmyadmin paneline hangi adresten gireceğin yazılıdır zaten
  • saol...
  • ftpden bağlanamıyorum şifre kabul etmiyo.maile gelen şifrelere yazıyorum
  • filezilla , cuteftp vs.. bu tarz programlar kullan windows explorer sapıtıyor bilgin ola
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

kayyo.com dan üyelik aldıysan mail adresine gerekli bilgiler gelir zaten. ordan ftp ye ulaşıp istediğin dosyayı ftp ye atarsın. kayyo.com un bir php desteği var. gelen mail de phpmyadmin paneline hangi adresten gireceğin yazılıdır zaten

bana mail geldi geçengün, aktivasyonu yaptım..
    maildeki ftp ye giriyorum boş bi sayfa çıkıyo. neresine dosya atıcam ne yapıcam kafayı yemiş durumdayım..
     Kayyo kullanım?

işte böle bişi çıkıyo.. sonra ne yapılacak, google da da arştırdım nasıl yapılır kayyo diye, tarifleri okuyorum ama bi yerde tıkanıyorum, o yeri de bulamıyorum.. çıldıracam..
    kendmi hiç bu kadar beceriksiz hissetmemiştim:)
    yardımcı olursanız çok sevinirim ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentstrom -- 2 Eylül 2006; 16:44:10 >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VBulletin mi ? Mybb mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.