Şimdi Ara

Kayseri'de Ekonomik Taşınmanın Yolları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taşımacılık sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübemizle rakiplerimizden daha kaliteli hizmet verip aynı zamanda daha uygun taşımacılık yapabiliyoruz. Nasıl mı? Çalışanların neredeyse tamamı kendi bünyesinde olan bir aile şirketi olarak Kayseri evden eve taşımacılık işlerinde ek maliyetleri düşürüyoruz. Firmamızın bünyesinde bulunan yüksek katlara daha kolay ve ekonomik olarak ulaşabilen asansörlü taşıma sistemimiz ile de eşyalarınızı daha kolay ve uygun şekilde taşıyabiliyoruz. Anlaşmalı sigorta şirketimiz sayesinde daha uygun koşullarda sigortalı taşıma işleminizi de gerçekleştiriyoruz.
    Dilerseniz şehir içi dilerseniz şehirler arası Kayseri asansörlü taşımacılık ihtiyaçlarınız için bizimle iletişim kurarak en iyi hizmeti en uygun fiyatlara alabilirsiniz.
    Yüksek katlarda asansörlü taşıma araçlarımızla taşıma yapan firmamız, eşyalarınızın taşınması sırasında oluşacak hasarların önüne geçmeyi ve taşınma süresinin kısaltılmasını hedeflemektedir. Garantili olarak hizmet sağlayan Kayseri Tuzcuoğlu Nakliyat, her türlü olumsuzluğa karşı eşyalarınız için garanti vermektedir. Asansörlü Nakliye esnasında oluşacak tüm hasarlar firmamız tarafından karşılanacaktır. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim referansımızdır. Lütfen detaylar için sitemizi ziyaret ediniz. www.kayseriasansorlutasimacilik.com







  • Taşıamcılık sezonu olduğu için tüm şehir içi ve şehirler arası işlerinize özel hizmet ver indirimler uygulanmaktadır. Detaylar için iletişim kurabilirsiniz.
  • Sezon sonuna özel indirimli evden eve taşımacılık, ofis nakliyesi, iş yeri nakliyesi, mobilya taşımacılığı gibi her türlü taşıma işleriniz itinalı bir şekilde profesyonel ekibimizce yapılmaktadır. Firmamız Kayseri Has Tuzcuoğlu Nakliyat'a ait olan kendi öz mali araçları ve yük asansörleri ile Kayseri asansörlü nakliye ihtiyaçlarınız için hem kaliteli hem de daha uygun fiyatlarla taşınmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    Detaylar için bizden 7/24 telefon desteği alabilir ve ücretsiz expertiz hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz.
    Web:Kayseri Profesyonel taşımacılık hizmetleri




  • Kurumsal taşımacılık işlemlerimizi gerçekleştirirken en iyi paketleme ve ambalaj malzemelerini kullanıyoruz. Yük taşıma asansörümüzle mobilya ve malzemelerinizi güvenli ve hızlı şekilde garantili olarak taşımaktayız. Hem uygun hem de sigortalı olarak gerçekleştirdiğimiz kurumsal taşıma işlemlerimizden tüm kamu kurumları ve kurumsal şirketler ekonomik olarak faydalabilmektedir.
    Detaylar için lütfen bizimle iletişime geçiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.