Şimdi Ara

Kayseri - Başakşehir maçı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Bugün maçtaydım.
    Alper ulusoy isimli sözde hakem olan emek hırsızı, alın teri düşmanı, eyyamcının önde gideni adamın resmini şuraya koyalım da herkes iyi tanısın. Elle gol attırmasıyla meşhurdur bu hakem. Mehmet Topal’dan hatırlarsınız.

    Kayseri - Başakşehir maçı

    Üstelik 2. yarıda Başakşehir’in bana göre net penaltısını da vermeyerek eyyamın kralını yapmıştır. Fakat sabaha kadar oynansa Beleşşehir’in gol atamayacağı bir maçta elle gol attırarak maça ortak etmiştir. Bu pozisyon olmasa Kayseri maçı vermezdi. Maçın özetinde bile Başak’ın bir tane pozisyonu yok. Ciddi olarak söylüyorum bunu açın izleyin Kayseri kalesinde pozisyonu geçtim hiçbir tehlikeli atakları yok. Bedavadan 1 puan aldılar.
    Hakkı yenen Kayseri olunca kimsenin sesi çıkmaz. Medya üç maymunu oynar. Anadolu takımının kaderidir bu. Yazıklar olsun böyle düzene.
    G.saray’lı olarak değil bir Kayserili olarak yazıyorum bunları. Şu an ligde 3. sırada olmalıydık. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Herkesin sempati duyduğu bir klupten herkesin nefret ettigi nir klup olma yolunda gayet guzel ilerliyorlar. Yok taci 5 metre ilerden atmis, el olsa soylermis... Bu ne cirkeflik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonspor maçında da kayserisporun bir penaltısını çaldılar. Bu maç ve o maçta ki 4 puanı da ekle Başakşehirin yerinde kayserisporun olması lazımdı.

    Kayserispor taş gibi takım sene sonu UEFA olur inşallah.Hoca efsane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 28 Kasım 2017; 1:26:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon sivas macinda sivasin 2 penaltisini vernediler o zaman nerdeydin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sembroni

    Trabzon sivas macinda sivasin 2 penaltisini vernediler o zaman nerdeydin?

    He işim gücüm yok ligde tüm maçları izleyip yorum yapacağım öyle mi? Herkesi kendiniz gibi işsiz boş beleş adam sanıyorsunuz sanırım. Bana ne Trabzon'dan Sivas'tan. Onların haklarını da kendi taraftarı savunsun. Hey Allah'ım ya...
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    O zaman burada hakkimiz yenildi diye aglama. Gsli degil misin sen? Sanane kayseriden? İlk yazdigin mesaja bak. Kayseriye yapildi diye kimse konusmuyor diyorsun sonra da herkes kendi takimina baksin diyorsun. Aslinda kayseri mayseri umrunda degil senin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana ne arkadaşım benim hangi takımı tuttuğumdan? Kimi ilgilendirir? Kayseri umrumda değilmiş lafa bak :) 3 senedir kombine alıp her maça gidiyorum ve takımı yakından takip ediyorum. Sen kimsin de benim hakkımda böyle bir yargıda bulunabiliyorsun? Hadi işine bak haddini aşan yorumlar yapma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.