Şimdi Ara

Kayra Online - Yerli MMORPG Oyunumuz Yakında. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
16
Favori
25.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BilalN

    ellerinize emeğinize sağlık SSler cidden harika duruyor emeğinizde öyle ki karşılığını alacağınıza eminim. unityden java desteği kalktı mı acaba ? çünkü 5 aylık bi emeğimi çöpe atmak istemiyorum eğerki kalktıysa artık yanında c# ile götürmeye çalışcam bu işte yeni olduğumdan kafa karışıklığım bayya bi fazla
    Beğendinize sevindim, teşekkür ederim. Unity'de Javascript desteği kaldırıldı. Şuan sadece C# kullanabilirsiniz. Bence öğrenmekte zorluk yaşamazsınız. Bende geçmişte Java'dan geçiş yapmıştım direk.
  • Başarılarınızın devamını diler her şey için teşekkür ederim. C# için önereceğiniz udemy kursu var mı ? yoksada canınız sağolsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BilalN

    Başarılarınızın devamını diler her şey için teşekkür ederim. C# için önereceğiniz udemy kursu var mı ? yoksada canınız sağolsun
    Malesef, udemy kurslarını hiç inceleme fırsatım olmadı, tavsiye verirsem yanlış olur.
  • Ingilizce cikarmamakla hata edersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Syntax Erol

    Ingilizce cikarmamakla hata edersin.
    Merhaba. İngilizce çıkacak, zaten buna göre altyapıyı hazırlıyoruz. Fakat ilk etapta yayın sadece TR'de Türkçe olarak yapılacak. Aynı zamanda arka plandan İngilizce çevirileri tamamlanmaya devam edecek Avrupa Server'i için.
  • Bu normal pc oyunu mu yoksa mobil için mi tasarlandı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Webci92

    Bu normal pc oyunu mu yoksa mobil için mi tasarlandı ?
    Merhaba. Oyunumuz bir PC oyunu. Şuan sadece windows üzerine odaklanıyoruz.
  • Gerçekten çok güzel bir iş ortaya çıkaracağınız görsellerde belli. Senelerdir takip ettiğim bir çok yerli oyun geliştiricisi projelerini son aşamada iptal etti. Umarım bunun sonu öyle olmaz. İnşallah ilk kareli dragon bende olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhanpasa1

    Gerçekten çok güzel bir iş ortaya çıkaracağınız görsellerde belli. Senelerdir takip ettiğim bir çok yerli oyun geliştiricisi projelerini son aşamada iptal etti. Umarım bunun sonu öyle olmaz. İnşallah ilk kareli dragon bende olur.
    Merhaba. Desteğiniz için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi senelerdir sonuçlanamayan birçok proje gördük biz de. Bizi de zamanla daha da sıkmaması için olabildiğince projemizi hızlı yapmaya çalışıyoruz. İşin teknik kısmında da ayrıca dikkatli çalışıyoruz. İnşallah projemizi tamamlayıp en erken zamanda oyuncularımıza sunmak istiyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrenzyTR58

    Merhaba. Oyunumuz bir PC oyunu. Şuan sadece windows üzerine odaklanıyoruz.

    Alıntıları Göster
    Bunu sormamın nedeni "online mobil uzay oyunu" diye belirtmişsiniz oyüzden.Başarılar diliyorum kolay gelsin
  • Reis, bu ne bug doludur şimdi 😅 Allah yardımcınız olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Webci92 Evet, yeri geliyor mobil oyunlar da geliştiriyorum kişisel olarak. Fakat PC oyunu ve özellikle bir mmorpg oyunu olduğu için kişisel olarak iş yükünü azaltmam gerekiyor. Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler.

    @Dersmail53 Şuanki haline bakarsak tabi ki tonlarca bug mevcut. Fakat oyunun beta aşamasına tek bir bug bile bırakmama peşindeyiz. Çok bilindik oyunlarda gördüğünüz bug lardan bile daha azını göreceğimizi düşünüyoruz. Bunun için de attığımız her adımı hem bir oyuncu gözüyle hem de bir geliştirici gözüyle atıyoruz.




  • Süper görünüyor hocam. 9 yıllık bir MMORPG aşığı olarak düzgün oyun oynamayalı uzun zaman olmuştu. Üni. sınavından sonra çıkarsa bol bol oynarım inşallah :) Ama lütfen proje yarım kalmasın kaç tane MMORPG projesi takip ettim onca emekten sonra geliştirmeyi bırakıyorlar. Bunun da sonu öyle olursa çok üzülürüm. Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FBI open dı door

    Süper görünüyor hocam. 9 yıllık bir MMORPG aşığı olarak düzgün oyun oynamayalı uzun zaman olmuştu. Üni. sınavından sonra çıkarsa bol bol oynarım inşallah :) Ama lütfen proje yarım kalmasın kaç tane MMORPG projesi takip ettim onca emekten sonra geliştirmeyi bırakıyorlar. Bunun da sonu öyle olursa çok üzülürüm. Kolay gelsin.
    Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Tam bir zaman verememekle beraber tahmini olarak 2020 Haziran - Temmuz'dan önce açık betaya girmeyi planlıyoruz. Sizi de tabi ki aramızda görmekten memnun oluruz. Bu noktadan sonra açıkçası projeyi yarım bırakmamayı istiyoruz, ciddi bir emek verildi şuanki konumumuza kadar. Umarım her şey oyuncularımızın istediği gibi olacaktır.




  • Çok güzel gözüküyor. :) Backend tarafında nasıl bir strateji izlediniz? @FrenzyTR58 (C++ server?, Real-time movement, load-balancing, scalability, socket yapıları, anti-cheat, vb. gibi sorular. İnternette birçok MMORPG oyunun backend (veya emulaor) server source kodları mevcut. Nedenini bilmiyorum ama öğrenmesi hoşuma gidiyor. :D)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dentrax

    Çok güzel gözüküyor. :) Backend tarafında nasıl bir strateji izlediniz? @FrenzyTR58 (C++ server?, Real-time movement, load-balancing, scalability, socket yapıları, anti-cheat, vb. gibi sorular. İnternette birçok MMORPG oyunun backend (veya emulaor) server source kodları mevcut. Nedenini bilmiyorum ama öğrenmesi hoşuma gidiyor. :D)
    Merhaba, ilginiz için teşekkürler. Server Backend olarak oyunumuz çift taraflı TCP socket bağlantı türünü kullanıyor. Aynı zamanda oyunumuzda tek tuşla canlı sesli konuşma olacağı için de ekstra UDP socket bağlantı türü de buna eşlik ediyor. Anti-Cheat olarak da hem kendi geliştirdiğim bazı eklentileri kullanacağım, hem de 3. taraf yazılımlar ile anlaşma içine gireceğiz. Tabi ki öyle eskisi gibi DDOS saldırısını engellesek yeter kafasında değiliz. Birçok ince noktada planlamalar yapıyoruz. En başta hiçbir önemli işlemin Client tarafında olmayacağını belirtim, oyunun her bir noktası bu şekilde yazılmaya devam ediyor. Ayrıca yazılan her bir satır kodun ulaşılamaz olması için çok daha kurnaz fikirler geliştiriyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenzyTR58 -- 2 Ekim 2019; 11:3:35 >




  • Hocam yakın zamanda video gelecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeoBlack

    Hocam yakın zamanda video gelecek mi?
    Merhaba. Gerekli işlemleri yapma hızımıza göre en erken yılbaşında güzel bir tanıtım ve oyun içi videosu yayınlamayı düşünüyoruz. Bu tarihin daha erkene alınma ihtimali de tabi ki mevcut. Video ile beraber web sitemizi artık kullanıma açacağız.
  • Konu Güncel. Bu hafta da dahil olmak üzere gelişim süreci biraz yavaşladı, o yüzden yaptığımız şeyleri paylaşma fırsatımız olmadı. Yanlış anlaşılma olmasın, yavaşlama olayı sadece 1 hafta daha sürecek ve yakında oyunu geliştirdiğimiz ofisimiz ve ilgili markamıza ait mağazamız oyunumuzu merak eden/bizimle tanışmak isteyen arkadaşlar için açılacaktır. Bu konuda detaylı bilgi konu dışına çıkmamak suretiyle sizinle paylaşılacak. Böylece İstanbul'da yer alan ve oyunumuzu/bizi merak eden arkadaşlar en azından çayımızı içmek için bizi ziyaret edebilirler.
  • Oyun güzel gözüküyor.Grafikler tatmin edici.İnş başarılı olursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.