Şimdi Ara

Kaynağı belirsiz ATH'lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
7
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    est. ben de sadece fikirlerimi paylaşıyorum aslında. sadece yalan söyleyenleri, ezbere konuşanları, kopya çekenleri falan görünce tepem atıyor yoksa en iyisini ben bilirim gibi bir iddiam yok. ben de bu süreçte denedikçe öğreniyorum.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    13mm driver diyor,
    bizim LG G3 le veya redminote-2 ile mesela, beslemede ve dolayısıyla performansta sorun yaşar mıyız?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    ben sadece pc ses kartları kullanıyorum. nispeten güçlü audigy 2 zs çıkışında iyi performans gösteriyor. amfi gereksinimi yüksek cihazlardan değil. en yüksek sesliler arasında.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu sitedeki incelemeleri gerçekçi buluyor musun?
    Bu listeden eline hangileri gecti?

https://audiobudget.com/product.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Hocam peki bu sitedeki incelemeleri gerçekçi buluyor musun?
    Bu listeden eline hangileri gecti?

https://audiobudget.com/product.php

KZ ATE kullandım. bas yok denmiş doğru değil. brainwavz R1'e çok benzeyen bir yapısı var, amfisiz bas alamamak doğal çünkü amfi gereksinimi yüksek. yapılan yorum amfisiz yada yetersiz amfili kullanılmışa benziyor. vokaller ve midlerin övülmesi doğru ama tizleri çok zayıf bir cihaz, orda söylenenle alakası yok. R1 ile aynı cihazlar değiller ama her bakımdan benzerlikleri %80 üzeri bir düzeyde. dediğim gibi ikisinin de amfi gereksinimi var, ikisinin de tizleri zayıf, ikisinin de esas özelliği midleri ama sonuçta bitirici ürünler değiller. benim onayımdan geçemezler yani. forumda bu konuyu sık sık dile getiriyoruz equalizer, amfi, ses kaynağı konusunda bilgileri şüpheli, tek özelliği pahalı ürün kullanmış olmak olan insanlar ortalığı karıştırmaktan öte bir işe yaramıyorlar. kimin nasıl kullandığı belli değil ki yorumlarını okuyabilesin.

VJJB V1 de kullandım. tizlerinin övülmesi doğru ama midlerinde sadece ses boyu avantajı var, frekans ayrımı kısıtlı bir ürün. baslar hakkında söylenenler doğru bas üretimi bitmemiş bir cihaz. bu tarz inceleme yapanların genel olarak herşeyi olumlulaştıran bir yapısı var basları yerin dibine soktuktan sonra "hızlı ama çok" deyip 3.5 yıldızı hangi extraordinary kafayla verdiklerini şahsen anlayamıyorum.

dulcimer'a geçelim... bu piyasadaki en sıradan ürünlerden biri defalarca dile getirdim forumda. xiaomi piston 2, brainwavz m4-m5 benzeri ısıl işlem görmüş ürün. basları yeterli bir cihaz bu kadar herşeyi olumlulaştırırken neden baslardan şikayet edersin anlamakta zorlanıyorum. evet baslarda liderliğe oynamıyor ama bu cihazda başka birşey bulamadın mı eleştirecek ? ulan kulaklık piyasasının sürüngenleri bunlar nerde akustik ? nerde frekans ayrımı ? nerde ses boyu ? ulan sen bu kulaklığı övüyorsan kapat siteyi defol git arkadaşım. beni bunlar delirtti işte... bu head-fi joker'leri falan da böyle piston'u m5'i filan başımıza dolayanlar hep bunlar zerre zıkkım çakmadan car car car konuşuyorlar.

insan dediğinin görüşleri değişik olabilir de bu kadar mı değişik olur... ne diyeyim yani tahammül sınırım aşılıyor böyle şeyler görünce. bırakın gidin kardeşim inceleme falan yapmayın bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 29 Mayıs 2016; 19:29:40 >

• informationda yaziyor
    https://audiobudget.com/info.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 30 Mayıs 2016; 20:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

informationda yaziyor
    https://audiobudget.com/info.php

Ben bu siteden tavsiye ile UiiSii HM7 ve Rock Zircon modellerini aldım kullanıyorum. Çok teknik bilgim yok bu konularda ama ortalama kullanıcı olarak beni tatmin etti, Rock daha basslı, HM7'nin tiz ve midleri daha iyi. İkisinin de ses yükseklikleri şimdiye kadar kullandığım kulaklıklardan iyi, Aliexpress Easy'den aldım... Bu arada ben sadece metal dinliyorum, başka müzik türlerinde belki bu kulaklıklar tatmin etmeyebilir...

• the_rion80 kullanıcısına yanıt
    valla bende ve cevremde elimin altinda sunalr var su an dayanamadim:

( bu arada cevremde zaten kulaklik alacaklar vardi onlara bulardan aldim, hic birnin elektronikle alakasi yok zaten bi magazaya girip uyduruk bi philipse 3040 tl vereceklerdi)

yeniden eskiye:

- UiiSii HM7 (8 dolar mini fermuarli harika bir cantasi var)
    - Rock Zircon ( 10.5 dolar
    - plexton X41M 4.5 dolar
    - piston 3 12 dolar
    - piston 2 21 dolar
    - sony m1a4 ( modeli buydu sanirim, yabanci forumlarda surpriz f/p diye unlenmisti ir sure) - 10-15dolardi hatirlamiyorum tam
    - Sennheiser CX300 cok oldu ama kac yil once 200 tl filandi
    - sennheiser CX200 street cok oldu fiyati hatirlamiyorum

yani ozetle 21 dolari sadece pistton 2 icin vermistim , daha once de sennheiser icin 200 tl ustunde para vermistim
    bir de o tutarlara cikmam, zira gerekyok, mozart kulagim yok

inceleme icin zaman olur bir ara

ama mesela,

TV tavsilerinde de Albani ustatta katilmazdim ben, Kartal gozluymusuz gibi tavsiyler verirdi standart kullanicilara

• arkadaşlar bu ürünlerle ilgili özel mesaj kutuma gelenler oluyor, siz ne görüyorsanız ben de onu görüyorum. amazon'da uzunca bir süredir beta stoğu gözükmüyor, aliexpress'teki cks77'ler de ne tesadüfse benzer zaman aralığında yallopaçi aldılar. sonsuza kadar süreceğini sanmıyorum, büyük bir stok üretilmiş demek ki zamanında ve bunlar tükenmeye başlamış, brainwavz'ın stok yenileme dönemleri aylar sürebiliyor bazen, ordan gelen tecrübemle diyebilirim ki çok kısa bir sürede olmayabilir ama eninde sonunda iki ürün için de yeni stoklar gelecektir diye düşünüyorum (tahmin).

piyasanın gerçek f/p kralı olarak çok büyük bir boşluğu doldurmaktaydılar. alternatife ihtiyacı olanlar moxpad x3-x6'lara yönelebilirler. baslarda tam olarak cks77'ye tam yaklaşamazlar, tam nerde duruyorlar %100 doğruluk için tekrar değerlendirmem gerekiyor phiree mini-ear desktop versiyonumla ancak gerek baslar gerekse de genel olarak yeteri kadar başarılı ürünlerdir, orada bir şüphe yoktur. çok detaylı equalizer ayarı olanlar amazon'daki koss plug'a da göz gezdirebilirler ama baslı kullanımda eq gereksinimi konusunda gerçekten çok zor bir cihazdır.

beta'nın satışları mp4nation'da sürüyor gibi görünüyor. ancak bu sefer de paypal yallopaçi almış olduğu için buradan worldpay diye birşeyle şaapabiliyoruz. birkaç sene önce banka kartımı sokmaya çalışmıştım pek olmamıştı. çok tuhaf görünümlü aracı kurumlar falan gerekiyordu ve komisyon mantığı vardı. kredi kartıyla sanırım daha düzgün olabilir. azmi olan uğraşmayı deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 1 Ağustos 2016; 1:03:59 >

• Arkadaşlar bir de Dzat df-10 araştırın bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    10 dolar seviyesindeyken kimse dönüp yüzüne bakmıyordu şimdi şaka gibi fiyatı ikiye katlanmış ingilizlerin beckham'ı futbol endüstrisine kazandırdığı pophpohlama etkisi görünüyor bu kulaklıkta şahsen piyasaya çıkış tarihi ve arada geçen zaman dikkate alındığında kuşku yaratmıyor değil şu piston 3'ün bol methedildiği dönemde bir tane edinip çöpe attığım zaman geldi aklıma işportada 5 liraya satılan kulaklıklar piston 3 ün çok ilerisinde sonrasında Qkz x6 almıştım piston 3 ün çeyrek fiyatına basları biraz yoğun olsada teneke gibi ses çıkaran piston 3 den çok üstün bu benim şahsi görüşüm keza piston 3 ü araştırdığım dönem bu dzat marka kulaklık bolca çıkıyordu karşımıza audiobudget vb türevleri ilk etapta f/p olarak incelemeleriyle kullanıcıların sempatisini kazanmıştı şimdilerde tam tersine başarılı olmamış çöplükleri sunni övgü ve pophpohlarla altın tepsiye yerleştirme çabaları var 10 dolarlık ürünü tüm satıcılar işbirliği yapmışcasına 20 dolardan aşağı satmıyorlar..

• arkadaşlar brainwavz'ın üretim sorunları yüzünden kafa ayarı bozulan beta'yı sanki hiç mevzusu açılmamış gibi bir gece operasyonuyla konudan çıkardım. aksi taktirde konuya yeni gelenlere "bir zamanlar brainwavz beta" başlıklı bir masal anlatmam gerekicekti, anlamsız olduğuna kanaat getirdim.

bir gün bu konu esaslı bir şekilde çözüme kavuşursa tekrar döneriz ancak benim pek bir ümidim yok. brainwavz'ı artık kendi konusunda ele alacağım. bu vesileyle konuda da bazı değişiklikler ve revizyonlar yaptım, CKS77 hakkındaki ses yorumlarımı audio-technica genel konuya geçiriyorum mesela, bunun gibi alt yapı çalışmaları devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 18 Aralık 2016; 6:26:27 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    HM7 Piston 3 ten iyi mi sizce ?
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    hocam bas merakoço varsa hm7 almayın, plexton 41 diye yukarda yazdığımı alın. zaten fiyata bakın! sırf merak için bile alınır plexton.

ama denge ve en iyisi rock zircondu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.