Şimdi Ara

Kaymayan Mouse Pad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steelseris QcK kullanıyorum ama masadan çok kayıyor. Sürekli Düzeltmek zorunda kalıyorum.

Yine steelseries marka ama kaymayan pad önerisi istiyorum. 100 liraya kadar verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 25 Nisan 2014; 2:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Hocam yaziktir gunahtir bez ve lastige okdr para verilmez.Eger kaymasi haricinde elinizdeki padden memnunsaniz size 5 tlye cift tarafli yapiskan oneriyim masaya yapistirin.)

• Cift tarafli bant al masaya yapistir padi zormu

• Pad in yeri hep sabit değil. Bantla uğraşamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Pad in yeri hep sabit değil. Bantla uğraşamam.

Sen bilirsin incilerin dokulmezdi ama kaymayan istersen razer bakabilirsin

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli?

• quote:

Hangi modeli?

Goli modelleri kaymiyorduui sanirsam

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 25 Nisan 2014; 10:27:48 >
  • quote:

Up

Logitech G240 mousepad önerimdir ben kullanıyorum masadan 1 cm bile kaydığını görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Bu bütçeyle önerim Goliathus Speed:
    http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-speed-edition-largebuyuk-gaming-mousepad/p_51615/

Kesinllikle memnun kalacaksın, kaymaz ve yanları dikişlidir sökülmez, almaya karar verirsen alt kısmını ve yanlarını fotoğraf çekip paylaşırım.
    Ayrıca fare üzerinde adeta kayarca ilerliyor. QcK dahil bir çok pad kullandım Golia ilk sıralardai diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Bu bütçeyle önerim Goliathus Speed:
    http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-speed-edition-largebuyuk-gaming-mousepad/p_51615/

Kesinllikle memnun kalacaksın, kaymaz ve yanları dikişlidir sökülmez, almaya karar verirsen alt kısmını ve yanlarını fotoğraf çekip paylaşırım.
    Ayrıca fare üzerinde adeta kayarca ilerliyor. QcK dahil bir çok pad kullandım Golia ilk sıralardai diyebilirim.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bene 3 tllik mause ped kullaniyorum mause guzel kayiyor ve masadan da kamiyor 100tl verilirmi abi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Bene 3 tllik mause ped kullaniyorum mause guzel kayiyor ve masadan da kamiyor 100tl verilirmi abi ya

Gamer isen verilir Kullanmadan önce bende öyle diyordum Bundan sonra 50tl den ucuza mousepad almam

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

Bene 3 tllik mause ped kullaniyorum mause guzel kayiyor ve masadan da kamiyor 100tl verilirmi abi ya

Gamer isen verilir Kullanmadan önce bende öyle diyordum Bundan sonra 50tl den ucuza mousepad almam

Bana 3 tlik mause ped yetiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

Bana 3 tlik mause ped yetiyor

Zevk meselesi tabi Bu arada mousepad o

• abi ne padmiş ya. istersem sistem parasına pad alırım niye taktınız buna bu kadar

ayrıca amazondan alacağım için türkiye fiyatı için 100 lira yazdım. vereceğim en fazla para 25-30$
  • Ben g240 ından tut stellseries e kadar butun padlerı ınceleme ve kullanma fırsatım oldu.Hıcbırıne 10 tlden fazla verılmez.Hele logitech in g240 ı ceksen kopacak.İş gorur kaliteli mauspadleri 100-150 tl ye satıyorlar.Onlarada okadar para verılmez.30 olsa nese.)Bu arada mukemmel bır ındırımle g700s aldım.Maus pad e gerek yok masaya yağ dokulmus gıbı kayıyor.Herkeze tavsiye ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 26 Nisan 2014; 16:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Ben g240 ından tut stellseries e kadar butun padlerı ınceleme ve kullanma fırsatım oldu.Hıcbırıne 10 tlden fazla verılmez.Hele logitech in g240 ı ceksen kopacak.İş gorur kaliteli mauspadleri 100-150 tl ye satıyorlar.Onlarada okadar para verılmez.30 olsa nese.)Bu arada mukemmel bır ındırımle g700s aldım.Maus pad e gerek yok masaya yağ dokulmus gıbı kayıyor.Herkeze tavsiye ederım.

Yazık günah hocam, pad almayacam diye farenin anasını ağlatacaksın söyleyeyim. Skatezleri bir kaç aya sıfırlarsın böyle kullanırsan.

• Linkdekı maus pad fena degıl.Altı lastık ustu kumas.Cok ınce degıl.Sanırım bunu vatana yolum duserse alabılırım.

http://www.vatanbilgisayar.com/optik_pad-mouse-pad.html#galeri

Birde mausun skatezlerının yanında centık gıbı bısey var.Sanırım degısıyor.Ama turkıyede hıcbır sıtede bulamadım.Bunu dırek logıtech servısını arayarak temın edebılır mıyız?
  • 10liraya bile bulursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.