Bildirim
KAYKAYLA KAYDIM NOKTASAL CİSME DÖNÜŞTÜM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok şükür tekrar eski halime döndüm arkadaşlar merak etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12osman12 -- 24 Mart 2016; 19:09:54 >_____________________________ -
Hayırlı kaymalar hocam.. Güle güle kayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
herkese tavsiye ederim ben de _____________________________ -
BU SORUNUN SIVANMASI TÜRKİYEDE EĞİTİMİN NASIL İŞLEDİĞİNİ ÖZETLİYOR.
BU SORUDA O KADAR EMİNİM Kİ BOYLARI EŞİT İKİ KİŞİ YAZMAYI UNUTTULAR ŞİMDİ DE SIVADILAR._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: 12osman12
Çok şükür tekrar eski halime döndüm arkadaşlar merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GaünTF -
sana kaymışlar galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
biri üstüne integral mi attı nasıl normale döndün? _____________________________ -

_____________________________ Asus 170A DDR4-I5 6600K -EVGA GTX 1070 FTW-Kingston HyperX Fury 2x8GB-Evga B2 750W-SAMSUNG EVO 850 250GB-WD 1TB BLUE-HYPER 212EVO-AERO 800 -
_____________________________ "Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum" -
Boyları eşit demeleri yetmezki zaten, ağırlık merkezleri aynı olmaz ? Yani her yönden sıvamışlar soruyu. _____________________________ PS5 Slim -
Okumayın kaykay oldum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _Sezgin_
Boyları eşit demeleri yetmezki zaten, ağırlık merkezleri aynı olmaz ? Yani her yönden sıvamışlar soruyu.
Evet soru her yönden hatalı bilime aykırı ama ösym üzerini sıvadı tıpkı diğer sorular gibi_____________________________ -
Kimse kusura bakmasın 12osman12 haklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BUG OLMUŞTUR TİCKET ATICAM.! -Lynxou
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt