Şimdi Ara

Kayıt olup beta 7 yüklediğimizde final sürüm geldiğinde telefondan yine güncelleme bildirimi geliyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayıt olup beta 7 yüklediğimizde final sürüm geldiğinde telefondan yine güncelleme bildirimi geliyor mu ve herhangibir sıkıntısı oluyor mu arkadaşlar bekle bekle uyuz oldum 6s ve kamera donması deli ediyor beni. ve bundan sonraki güncellemeleri de almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

evet normal versiyonu gelince de aynı anda siz de indirebilirsiniz, eğer beta profilini silmezseniz gelecekteki ios betalarını da indirebilme fırsatınız olur hatta

Teşekkür ederim üstad. Peki tavsiye eder misiniz betaları yüklemek sıkıntı oluyor bazan siz kullanıyor musunuz

kullandım, hatta iOS 9 için olan betayı da kullandım. tavsiye ederim ufak tefek sorunlar oldu tabi ama onlar ilk birkaç beta sürümünde oldu yani en az sorun olsun derseniz beta 2-3'ten sonra denemenizi tavsiye ederim. Tabi artık bundan sonraki betalarda

• quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

kullandım, hatta iOS 9 için olan betayı da kullandım. tavsiye ederim ufak tefek sorunlar oldu tabi ama onlar ilk birkaç beta sürümünde oldu yani en az sorun olsun derseniz beta 2-3'ten sonra denemenizi tavsiye ederim. Tabi artık bundan sonraki betalarda

Teşekkür ederim ustam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.