Şimdi Ara

KAYIP OTOBÜS !!!! (Trafik Ceza Tutanağı içerir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  KAYIP OTOBÜS !!!! (Trafik Ceza Tutanağı içerir.)

Ceza tutanağından anlaşılacağı üzere, adıma kayıtlı olduğu, resmi bir belge ile bana tebliğ edilen....
    Ama bugüne kadar hiç görmediğim, varlığından benim bile haberimin olmadığı, Mavi-Beyaz renkli, 2011 model, BMC Marka OTOBÜS'üm kayıptır..
    Görenlerin insanlık namına...

Şaka bir yana, bu makbuzu Cuma günü eve getirmişler.. Ulan radara mı girdik, ne kadar girdi acaba diye açtım, makbuzda yazanları görünce şoke oldum..
    Plaka tamam ama araç Otobüs !!!
    Yaya geçidi üzerinde bekleme yapan otobüsün rengine, markasına, model yılına kadar yazmış memur arkadaş ama işin garibi benim öyle bir otobüsüm yok.
    Bir memur, siyah renkli sedan bir aracı nasıl mavi-beyaz renkli bir otobüse benzetebilir ??
    Hadi plakayı yanlış yazdın, sistemden sorgulattığında, adımı adresimi ararken de mi görmedin, sedan S60'ı..
    Yuh artık dedim..

İnternetten biraz araştırdım ama daha önce tecrübesi olan arkadaşlardan da yardım alayım dedim.. Şimdi ne yapmamız lazım, dilekçe yazıp, ruhsat fotokopisi ve bu ceza tutanağı ile Ankara Trafik Mahkemesine itiraz mı edeceğiz ???

• Trafik polisi plakayı yanlış yazmış 7 gun içinde itiraz edin.
    Ekleme: otobüsün plakası yerine yanlışlıkla sizin plakayı yazmış olmalı, itiraz etmişken o trafik polisinin göz muayenesi olmasını da talep edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 14 Aralık 2014; 22:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tutanak iptalleri için hep Sulh Ceza Mahkemesi yada Trafik Mahkemesi yazmışlar internette. Trafiğe gidin diyen hiç görmedim...

Mahkemeye gidilecekse, vereceğim iptal dilekçesinde, bunu da açık açık belirtmeyi düşünüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bence e devletten plakanıza benzeyebilecek plakaları bir sorgulayın, mesela sonu 5738'se, 5733, 5788...vs gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik cezası hakkında (Radar)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kayınpederin başına geldi bu. 2008'de benim araba serviste olduğundan işimi halletmek için onun arabasını aldım.

Bilkent yolundaki ODTÜ Teknokent kavşağındaki ışıklardan kırmızıda geçtim haliyle ceza geldi. Araba 2006 beyaz Toyota Corolla, ceza kağıdında gri Renault Clio yazıyordu. O dönemde de kayınpeder Tekirdağ'da idi.

Ankara'ya gelince belirtilen tarihlerde Tekirdağ'da olduğum için ve otomobilimin markası Toyota olup rengi beyaz olduğu için cezanın iptalini istiyorum diye trafik şube müdürlüğüne dilekçe verdi, iptal oldu..

Bu tip bir şeyde olabilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ceza tutanağında yazan otobüsle, yazılı o plakanın hiçbir bir alakası yok resmi kayıtlarda.
  • Hocam bence cezaya itiraz etmeyin benim otobüsüm nerede diye dava açın derim.

Bir otobüs kolay alınmıyor bugünlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 15 Aralık 2014; 20:19:21 >
  • bugün trafiğe konuşmaya gidecektim ama çevremdekiler dilekçeni yaz, Trafik Mahkemesine ver, böyle sahte plakalı bir araç varsa, yarın öbür gün başka cezaları, başka durumları ortaya çıkıp yine sana gönderebilirler. En azından elinde belgen olsun dediler.
    Bende başvuru dilekçemi, ruhsat fotokopisini vs... belgeleri hazırladım, yarın Trafik Mahkemesine götürüp veriyorum. Cezamın iptalinin yanında, ceza kesilen yerdeki Mobese kayıtlarının incelenmesini ve böyle plakalı bir otobüs varsa, sahte plaka olayından gerekli işlemlerin yapılmasını da istedim..

Gerisi Adalete kalmış.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.