Şimdi Ara

Kayıp eşya bulucu Apple AirTag satışa başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DrESB D kullanıcısına yanıt
    Şayet AirTag'i koyduğunuz kişi tanıdığınız birisi ise ve iPhone'u var ise uyarı veriyor bu doğru ancak o kişi "Bu cihazı tanıyorum, uyarı vermene gerek yok" olarak işaretlerse bir sorun olmuyor.

    Android cihazlarda ne tepki verdiğini ilerleyen günlerde takip ettiğim bir Youtube kanalı paylaşacak sonrasında burada yazarım.

    Kısacası cihazı koyduğunuz kişi tanıdığınız ise ve bu durumu kendi telefonundan onaylarsa herhangi bir bildirim veya uyarı ile karşılaşmıyorsunuz.
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Amaç kişi takibi olmadığı için bu gibi kullanımlar engellenmeye çalışıyor gibi görünüyor.

    Bu amaçla bu ürünü almanızı tavsiye etmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Sağ ol dostum teşekkür ederim. Peki benim durumumdaki bir kişi için önerebileceğin bir ürün veya alternatif bir program var mı
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Sabırsızlığın kursağın da kalacak o zaman..
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hesap yapıyorsunuz.. 300₺ vergiler dahil, 30$ + vergi (ABD icin) vergiyi düşünce bizde de fiyatı 255₺ ye gelir. Oda şuanki kurla(8.30) 30,6$ yapar. Yanı kuru güncel kurdan almış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnrdrsn

    Sabırsızlığın kursağın da kalacak o zaman..

    Da birleşik.

  • Cihazın fiyatı uygun, bizim paramız değersiz. Dolar kuru 2 TL olsa yine 300 TL ye mi satacaktı Apple, tabi ki hayır.
    Herkes yıllar içinde kazandığı paranın dolar karşılığına baksın, fakirleşmeyi göreceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içeriğini tam okumadım ama takip özelliği varsa motosikletime alırım 1 tane. çünkü motorcular bilir 1200-1500tl bunun muadili şuan.

  • Arkadaslar ben gecen haftadan beri kullaniyorum. Bir adet almistim denemek icin. Acikcasi pek lazim olan birsey degildi benim icin.
    Düsünce olarak Araba koyup, gerektigi zaman Araba felan calinirsa takip etmekti. Ayrica bazen oluyor ki, park ettiginiz yeri geri bulmakta zorluk cekebiliyorsunuz. Bunun icin de kullanimi olsun diyerek aldim.

    Gecenlerde isyerine gittigimde Arabayi park ettim. Daha sonra isyerinden actim uygulamayi calisiyormu diye. Pek beklemiyordum, fakat en son görünen yer olarak park yerini gösterdi. 20dk önce göründü diye yaziyordu. Zaten bu sekil olmasi bana yeter. Ayrica isyerine geldigim vakit ise 2 saati gecmisti. Yani bu oluyor ki etrafta ki diger bir iPhone ile baglanti kurup o sinyali yollamis.

    Umarim yardimci olmusumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi bu cihaz anlık olarak konum takibi yapılabilecek bir cihaz değil. Bu cihazın size konum bildirebilmesi için, cihaza 10-15 metre yakında bluetooth ve mobil veri özelliği açık iPhone olması gerekiyor, bu şartlar sağlanmadığı taktirde konumu size bildiremiyor. Bu şartların da sağlanması şehir içinde bir çok nokta da belki mümkündür fakat daha küçük şehirlerde veya kırsal bölgede % 1 falandır o da 10-15 metrelik bluetooth menzili sonrası yine konumu kaybediyorsunuz.

  • s21'le tanıtılan samsung tag de hassas UWB destekliydi zaten.iphone12'de UWB var ama tag aksesuarı çıkmakta geç kalmış.samsung tag'de olan tek tuş özelliği bunda yok galiba.gerçi marka farketmeksizin çok gerekli bir aksesuar gibi gelmiyor bana

  • Kayıp eşya bulucu Apple AirTag satışa başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple olan biri olarak söyliyim yıllardır bu aparata benzerleri aliekspress de üç beş dolara satılıyordu halada vardır okumadım özeliklerini ama onla aynıdır herhalde Bluetooth üstünden çalışıyor kendine ait bir app si var diğerleri öyle en azından şifresi falan var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz
  • Dolar olmus 8.30 telefon alamiyoz amk
  • nacizane bir inceleme videosu cektim airtag icin. bende tile da vardi o yuzden onunla kiyaslama imkanim da oldu. kapali mekanda hareket eden nesne uzerinde ve daha uzak mesafede sabit konumda testler yaptim. suradan izleyebilirsiniz. bu ilk inceleme videom, hatalar varsa mazur gorun lutfen. belki bir sonraki video icin, airtag'i (tile ile birlikte) posta yoluyla bir adrese gonderip takip edebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 6 Mayıs 2021; 14:7:27 >











  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla eğer Tam konum özelliği iPhone SE2 ile uyumlu olsaydı alırdım.


    Boş boş bu paraya x alınır şeklinde bu parayı bana ver ben haber veririm şeklinde yorumlar sıkıyor artık ! Senin değersiz olman adamların suçu değil.Sağımız solumuz teknoloji olmuş adamlar böyle bir icat çıkarmışlar 30 dolar demişler.Sen 30 liraya markete adım atamıyorsun !


    Çanta taşıyoruz.İşe okula giderken.Çanta içinde laptop harici disk mouse kulaklık şarj aleti var .Bunlar taşıdığımız en temel şeyler.Bunların fiyatı ne ? Bir hesaplayalım bakalım.İşte fayda oranını bulursun zaten.


    Keşke tam konum özelliği olsaymış.4'lü paketini alırdım.Satış amaçlı işte bu tür hamleler.Ama SE2 yine yeni çıkan modelini niye eklememişler şaşıyorum

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.