Şimdi Ara

kayıp aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray kaptanı Selçuk inan, 14 ocak 2017 tarihinde oynanan konyaspor-galatasaray maçının ilk yarısından itibaren kayıptır. Görenler lütfen kulübe ulaşsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nerde evlatçı tayfa?
  • Tolga iyileştikten sonra taraftar ısrarla Tolga-De Jong ikilisinin oynamasını isteyecek, ikisi fazla defansif olunca ve beklenen etkiyi veremeyince bu sefer yine Selçuk sesleri yükselmeye başlayacak. Selçuk'u beğenmeyebilirsin, bu sezon oldukça formsuz ama sen Selçuk'tan uçup kaçıp, her maç frikik atmasını, her maç forvet hattıyla defans arasında mükemmel köprü olup, topları aldığı gibi tehlikeli ataklara çıkartmasını, topu alıp sürekli nokta atışı paslar vermesini, ileri gidip pozisyon aramasını, sonra top kaybedildiğinde defansa gelip top çıkartmasını, kanatlara sürekli servis yapmasını bekliyorsun. Bekleme. Selçuk geri pas yapıyor evet ama senin takımın ileride çoğalamıyorki sen Selçuk'tan sürekli dikine oynamasını bekliyorsun. Ha eklemeden geçemeyeceğim Selçuk'u istemeyip, sürekli eleştirip gönderdikten sonra daha iyisinin alınacağını istiyorsan o hayal dünyanda mutluluklar dilerim.




  • Bahsettiğiniz kişi , play off sezonunda fenerbahçeye attığı frikikden sonra kaybolup 4 yıldır bulunamayan adam değilmi ?
  • Sen diyorsun ki, bu adam onu yapamaz bunu yapamaz bir tek yana geriye pas atar. Bende diyorumki artık onu bile yapamıyor, ayrıca sırf bunu yapan adam gerekliyse Galatasaray'a gidelim ikinci ligden alalım. Bir eksik olmaz.



    Tolga-de jong'a defansif demişsin. Değil tolga-de jong, sadece de jong çıksın yine farketmez. O dediklerini Selçuk yapmıyorsa sahaya inip ben yapacak değilim. Üstelik bu adam kaptan.



    @venüsteki limon ağacı

    O sezondan sonra ısrarla futbolu geriliyor. Hele Melo gittikten sonra iyice dibe vurdu. Ama dünki performansı (özellikle 2. Yarı) tam bir hayalet. Selçuk olsun olmasın en ufak etki edeceğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün onları yapabiliyor ama orta karar ilk sezon yazdığıma yakın performans vermişti, ayrıca o paragrafta şu anladığından daha farklı bir şey anlatmaya çalışmıştım ama neyse anlamamışsın demek.
  • Bu adam ilk sene dışında futbol oynamadı.

    Sadece yerli seviciler toz kondurmuyor.

    Onun da sebebi futbolla alakalı değil. Bu paratorcu yerli sevici tayfa genelde malum kesimden çıkıyorlar.

    Bunun sebebi de kendileri genelde başarısız eğitimsiz hak etmediği yerlere başka şekillerde gelen tipler oldukları için böyle insanları seviyorlar.

    Sneijder geçen sene top oynamadı. Bu vasıfsız 4 yıldır top oynamıyor. Fakat Sneijder gitsin, yabancı seviciler bla bla öten tipler buna 4 yıldır bir şey demiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Tolga iyileştikten sonra taraftar ısrarla Tolga-De Jong ikilisinin oynamasını isteyecek, ikisi fazla defansif olunca ve beklenen etkiyi veremeyince bu sefer yine Selçuk sesleri yükselmeye başlayacak. Selçuk'u beğenmeyebilirsin, bu sezon oldukça formsuz ama sen Selçuk'tan uçup kaçıp, her maç frikik atmasını, her maç forvet hattıyla defans arasında mükemmel köprü olup, topları aldığı gibi tehlikeli ataklara çıkartmasını, topu alıp sürekli nokta atışı paslar vermesini, ileri gidip pozisyon aramasını, sonra top kaybedildiğinde defansa gelip top çıkartmasını, kanatlara sürekli servis yapmasını bekliyorsun. Bekleme. Selçuk geri pas yapıyor evet ama senin takımın ileride çoğalamıyorki sen Selçuk'tan sürekli dikine oynamasını bekliyorsun. Ha eklemeden geçemeyeceğim Selçuk'u istemeyip, sürekli eleştirip gönderdikten sonra daha iyisinin alınacağını istiyorsan o hayal dünyanda mutluluklar dilerim.

    Tolga - DeJong Harika olur.. Bu adamlar top kazanıp, Bruma, Sneijder, Rodrigues ve yeni gelecek forvete topu verseler yeter.

    Selçuk ofansifte ne oluyor.

    Orta sahanın dimdik top kazanması lazım. Selçuk GSnin yedek oyuncusudur artık.




  • Güzel düşünce Selçuk için de yan yatmış sekizlisini yapsalar, iyi satar.

    kayıp aranıyor


    Düşündüm de ya sonsuza kadar kalırsa...
  • casper diye bosa demiyoruz. arayin belki bulursunuz
  • 3-4 senedir kayıp zaten Selçuk. Bir geldiği 1-2 yıl iyi oynadı. GS gibi bir takım bundan iyisini bulamıyor mu?
  • Yalnız Yasin'e yaptığı asist muazzamdı
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden muazzam oynuyor, 18 haftada 1 gol 1 asist. Helal olsun xavi gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk da iyi ki ofansif 20 maç sonra 1 asist yaptı adam. Ne ofansif ne ofansif

    Orta sahalarımız çok etkisiz genel olarak o yüzden Selçuk yerine başkası da oynasa aman aman bir etkisi olmuyor orta sahamıza. Bir ara PSG'den Rabiot'u alcaktık, almış olsaydık Selçuk ancak yedek kulübesinden izlerdi.

    Selçuk'a bu kadar tepki verilmesinin sebebi ise artık illallah ettirmiş olması. Gideceği günü bayram ilan edeceğim.
  • Başakşehir'e asist yapıyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk sakatlığı bahane etmesin rezilleri oynuyor resmen. Şimdiden yerine futbolcu bakılması lazım ama nerede öyle vizyonlu yönetim.
  • nerde ilk geldiği zamanlardaki xelcuk nerde şimdiki leşçuk. inat etmenin ısrar etmenin anlamı yok. gönderin gitsin çok önemli sanki. oynamayan adamın işi ne galatasarayda. oynayacaksan oyna oynamayacaksan defol git. her maç kanser olmak zorundamıyız ya. yana ver ordan al defansa ver. defanstan al yana ver. ordan geri defansa. ordan kaleci. yeter lan.
  • kayıp aranıyor
  • dümdüz bir orta sahadan fazasını vermşyorsa artık gitme zamanı gelmiştir. Selçuk şunu iyi yapıyor fark yaratıyor dediğimiz bişey yok.
  • meşaşını aldım



    oğuzhan kardeşim sen de var mısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.