Şimdi Ara

KAYIK HOPARLÖR - SUBWOOFER - AMFİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum. aracıma 6 kayık ve 1 subwoofer takmayı düşünüyorum fakat bunları besleyecek hangi amfiyi almalıyım!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hidden_09

Acele etme cvp verirler yavaş yavaş...4 kayık ve 2 komp 1 bass bağlayabilirsiniz...bunlarida 4 kanal stereo anfi ve birde mono olmak üzere 2 anfi alman gerek tabi güç istiyorsan

teşekkürler.
    6 kayık ve 1 sub bağlamak istiyorum ve 1 amfi ile bu işi göremezmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan yıllar önce hatırladığım kadarını aktarmak istiyorum. abimin bir arkadaşı vardı aracı mazda 626 idi. arkada 6 kayık hoparlor vardı ve sub yoktu fakat anfiyi hiç görmedim. sistem bu şekildeydi tabii o zamanlar daha çocuktum fazla da aklım ermiyordu ama bildiğim tek şey vardı oda muazzam bir ses vardı özellikle akustik çok harikaydı.
    biraz da burdan yola cıkarak arastırıyorum.

yukarıda ki ürün işimi görür mü ?
    görür se eğer bu amfiye en uygun kayıklar ne olabilir ?
    Soundmax hoparlör ve amfi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ???

Orijinalden alıntı: kanre_one

GÜNCEL ...

Bütçeni belirt sana tavsiyelerde bulunıyım . Ama bu işin dibi yok biliosun :) 6 oval çok zaten :)

4 oval koy iyi bişey koy . Mesela ; pioneer 6965s uygun fiyata iyi performans net ses alabilceğin bir ovaldir . fiyatta uygun . 6965 v2 var biraz daha kaliteli .

Anfide 5 kanal alırsın . 4 ovali bağlarsın 1 kanalınada orta yollu 30 cm tek bobin pioneer jbl cadense gibi markaların subları var 2. el piyasısıda hareketli .

bu dediğim ürünleri araştır googleda .

öncelikle teşekkür ederim değerli fikirleriniz için.
    yazımın başında da belirttiğim üzere yıllar önce çok sevdiğim bir abimin aracında böyle bir sistem vardı net olarak anımsadığım sadece 6 oval olmasıydı hani o zamanlar yaşımız küçük amfi nedir nereye bağlanır bilmiyoruz. aracın arkasında oturuyordum ve inanın 6 oval öyle güzel senk çalışıyordu ki hani subwoofer olsa bu kadar olamazdı gibisinden .
    bende o yüzden 6 oval düşündüm aslında yazımda subwoofer da var ama önceliğim subwoofer sız bir sistem söylediğiniz ovalleri bi araştırayım hem fiyat hemde performans açısından.
    peki sizin söylediğiniz ovaller için benim linkini verdiğim amfi nasıl gider acaba nasıl uyumu olur mu ?
    ne dersiniz ....
    İş görür gibi duruyor . Tam olarak verdiği değerleri internette bulamadım . ama 4 oval birde sub girebilirsiniz . Benim 4 oval dememin sebebi bütçe :D 6da koyabilirsiniz yalnız 6 oval demek 2 amfi demek :) tek amfiyle işi bitirebilir çokda tatmin edici bir sistem kurabilirsiniz. Yani inanın bana 6 ovale harcayacığınız parayı 4 tane kaliteli ovale verin . Buna değer :) birde oval kolonlar tiz ve mid sesler verir . alt frekansları vermez müzik tam tamamlanamaz . küçük bi sub la hallolur oda . Daha ayrıntılı sormak istedğiniz birşey olursa pmden de yazabilirsiniz .
    RDA-6060
    Güç Çıkışı
    3000W Max. (4Ω)
    THD
    0.1%
    Frekans Tepkisi
    20Hz-20KHz
    S/N Oranı
    90 db
    Tavsiye Edilen Sigorta Türü
    40Ax3
    Hassaslık
    0.15-8V
    Boyut
    470 x 240 x 62 mm.

aslında bütçe olarak bakacak olursak sizin bahsetmiş olduğunuz ovaller ne kadar bilmiyorum ama sonuçta 4 oval bir sub karşılığı 6 ovale denk gelir sanırım hemen hemen. aslında ses doyumu olarak sub şart ama benim amacım hem bagajda yer kaplamaması adına sub girmek istemiyorum sisteme hemde 6 oval hayalim vardı onu gerçekleştirmek istiyorum tabii bunu yaparken siz değerli arkadaşların bilgi ve tecrübesinden nacizhane yararlanmak istiyorum.
    6 oval için benım bahsettiğim amfi iş görmez mi yani neden 2 amfi gerek dediniz sonuçta 6 kanal işimi görmez mi ? neden 2. bir amfiye gerek var !

Orijinalden alıntı: harun_929

quote:

Orijinalden alıntı: kanre_one

GÜNCEL ...

Bütçeni belirt sana tavsiyelerde bulunıyım . Ama bu işin dibi yok biliosun :) 6 oval çok zaten :)

4 oval koy iyi bişey koy . Mesela ; pioneer 6965s uygun fiyata iyi performans net ses alabilceğin bir ovaldir . fiyatta uygun . 6965 v2 var biraz daha kaliteli .

Anfide 5 kanal alırsın . 4 ovali bağlarsın 1 kanalınada orta yollu 30 cm tek bobin pioneer jbl cadense gibi markaların subları var 2. el piyasısıda hareketli .

bu dediğim ürünleri araştır googleda .

merhabalar ,

Pioneer TS-6995S 600 Watt 6’x9’ inç Oto Hoparlör sizin bahsetmiş olduğunuz ovallerin 2 üst modeli yanlış bakmadıysam bunlar için ne yorumunuz olacak merakla bekliyorum.

ayrıca bir şey daha merak ediyorum. bu ürünler kapalı kutu içerisinde tek olarak mı yoksa çift olarak mı satılıyor !!!

saygılar

• kanre_one K kullanıcısına yanıt
    bu amfi hakkında bilgim yok . bu bılgiler yetersiz . normalde 4*60 rms yazar mesela . Ayrıca 6 kanal anfilerin 4 kanalı hapörlor diğer 2 kanalı bass içindir . o yüzden :) Bu amfide büyük ihtimalle öyle amfi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_929

çift olarak var kutuda . 6995s de iyidir . İşinizi görür.

Harun Bey,

amfi hakkında inanın bende çok detay bulamadım yazdıklarımın dışında yani :) ben yine de iş göreceğini düşünüyorum ayrıca sub kullanmayı düşünmüyorum ilk etapda bu yüzden sadece 4 kanal almak ileriye dönük bir yatırım olmaz diye düşünüyorum. en azından 4 kanal kullanmaya devam ederim ilerde sub gireceğim zaman boşta 2 kanalım olacak nihayetinde bu açıdan bakıyorum.
    kutuda çift olarak geliyormuş evet bende sonradan gördüm aslında :)
    bu arada 6995s de işimi görür demişsiniz şimdi sizin söylediğiniz 2 yollu sanırım 6995s olan modeli 3 yollu olduğunu öğrendim bu yol olayı tam olarak ne kadar etkiliyor ovallerin performansı açısından hani iş görmesinden ziyade ayrıca biri 60 rms diğeri 100 rms ?
    saygılar

• kanre_one K kullanıcısına yanıt
    95s 5 yollu diye biliyorum ama . o yol muhabbeti nedir onuda açıklıyım . 1. yol mid sesleri yani insan ve orkestra 2. yol cıstak cıstak değimiz 3. yol daha ince olan sesleri aktarır . 4. 5. yol hikaye :) 3 yol her zman iyidir . benim dediğim 3 yol . Onlar pazarlama stratejisi hep . hikayeden 2 yol daha koyuyorlar gelen sesi duymuyorsunuz bile . siz 3 yoldan devam edin derim ben .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.