Şimdi Ara

Kaygı geç kaldım hissi yüzünden oyunlar keyif vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla böyle bi konu açmayı düşünüyodum açılmış bile.


    lol oynuyorum yıllardır onda bile başarısızım çıldırıp sildim artık bomboş internette takılıyorum.


    tek istediğim kız arkadaş

  • bi cevap bulursanız haber verin

  • Günde 10 saat çalışan 8 saat çalışanı geçer. 1 adım önde olmak çok şey değiştirir. Zamanı oyun oynayarak değerlendirmek büyük kayıp aslında. Vicdanınız bunu size hatırlatarak iyi bir şey yapıyor. Dinlenme anında belki kısa bir süre oynanabilir ama şimdiki oyunlar da kısa süre oynanıp zevk alınacak oyunlar değil. Alışması, zevk alması zaman alıyor. Ben witcher'ı 5 senede zor bitirmiştim sadece bazı hafta sonları, ayda yılda bir oyanayarak   Sanırım tetris tarzı oyna bırak oyunlar en uygunu tabi zevk veriyorsa hala  

  • Al benden de o kadar. Oyunlardan, kitaplardan, filmlerden ve müziklerden hiç zevk alamıyorum son dönemde. 24 yaşında beş para etmez bir bölümün son sınıf öğrencisi olarak, ülkenin halini ve yurt dışındaki yaşıtlarımı düşünüyorum. Sanki milletin hayatı yolunda gidiyor ama bir tek benim ki berbat gibi.

    Kısaca mezun olup askerden gelince yaş 25 olacak. İyi bir meslek yok, miras yok, kız arkadaş yok, banka hesabımda para yok, sigorta girişim yok, devlete 36 bin TL Kyk kredi borcum var, 222 TL GSS prim borcum var. Ben bu senaryoda oyunlardan nasıl zevk alayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the little prince kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kyk borcu beni korkutuyor açıkçası şu anda üni 1 deyim ama aşırı ihtiyacım yok gibi emin değilim henüz. Kaç para aldınız kaç ödüyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

    Ben 4 yıl için 21 bin TL KYK kredisi aldım. Toplamda 36 bin TL borç çıktı. Yani 15 bin TL faiz koymuş devlet. Eğer ihtiyacınız yoksa hiç bulaşmayın krediye derim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynayabiliyorken oyna bilader, sonra benim gibi oyunlardan keyif almamaya başlayınca keşke dersin ( bf2 mp günlerim, pata pata pata.. )

    ( Bu, udemi, ders, mers çalışmayacaksın, kendini geliştirmeyeceksin anlamına gelmez )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 8 Ekim 2021; 1:15:13 >
  • Oyunlarda çöp onunda etkisi var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sosyal hayat olsun online hayat olsun ne yaparsam keyif alıyorum kaygı vs hiç yok bence bunun sırrı düzenli yürüyüş ve sağlıkta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş önemli kesinlikle ama evlilik vb konuları çok kafaya takmaya gerek yok. 32 yaşındayım, Allah'a şükür işim gücüm yerinde. Ama işten arta kalan zamanlarımın çoğunu Formula 1, iRacing oynayarak geçiriyorum. Yaşıtlarım evli, çocukları yakında okula başlayacak   Zerre umrumda değil. Ben Formula 1 ve e-racing dünyasıyla mutluyum. Yani önceliğin işini bulmak olsun. Gerisinin bir önemi yok. Nasıl mutluysan öyle yaşarsın.

  • zamanında benim de yaşadığım ama 33 yaşımdan sonra üstümden atabildiğim ölü topraaaa

  • 30 yaşındayım ,aynı düşünceler içerisindeyim

  • Eşimin dayısı, 50-55 yaşları civarında, hayata karşı hiç bir başarısı yok, işi yok, eşi yok, uğraştığı bir şey yok, annesi ile aynı evde kalıyor, annesinin maaşını (emekli 5 bin TL maaşı var ölen eşinden kalan ve kendi maaşı) alkol, sigara ve uyuşturucuya yatırıyor, yaşadıkları eve hayvan bağlasan durmaz. İnsan hayatına saygısı yok, toplumun düzenini bozuyor. Çaresiz, cahil ve ezik bir hayat yaşıyor, tüp siparişi bile veremiyor. Mutlu gördüğü her insana kin besliyor. Adliye de 50'ye yakın dosyası var 2 ay önce içeri aldılar, avukat 2 ila 6 yıl arası yatar dedi, 1 ay sonra pandemiden çıkardılar.


    Şu an eski hayatına devam ediyor, eşimin ailesine sarmış durumda.


    Bir şeylerin peşinden gitmezseniz ve zamanınızı boşa harcarsanız bu hayatın muadil bir versiyonunu yaşayacaksınız. Öğüt vermek kolay diyerek sövebilirsiniz bana :), ama bende zamanında saçma sapan bir hayat yaşadım sonra toparladım. Bu dönemlerden çoğu kişi geçmiştir, önemli olan geri toparlanmak. Kimsede size yardımcı olmaz, aileniz ellerinden geldiği kadar destek verirse o kadar yani.





  • Gerçekten seneler geçtikçe oyunlardaki kalite düşüyor. sadece teknik açıdan ileri gidiyorlar o da olsun bir zahmet

  • insanin omzuna yuklenen sorumluluklar yuzunden boyle oluyor. bi sure oyun oynamaya ara verin vaktinizi daha degerli seylere harcayın. zaman gecince daha cok zevk alirsinz oyunlardan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaş kaç ?

    24 altıysa daha erken yapacağın çok şey var daha dert etme yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 8 Ekim 2021; 17:47:16 >
  • Ne durumda olursa ol kendine hiç bişeyi lüks görme kardeşim. Bir suçlu arayacaksan bu sistemin ta kendisi.

  • Valla ben de 34 yaşındayım. O 10 ile 18 yaş arası aldığım zevk yakından uzaktan yok.


    Eskiden sanki zaman daha uzundu, kafam da herhalde çok daha dingindi. Uzun uzun stratejiler, menajerlikler oynayabiliyordum. Şimdi istesem de kafayı veremiyorum, çerezlik oyunlara girip ancak zaman geçiriyorum onlarda sıkıyor. Eskisi gibi kafam rahat oyunlarda takılabilmeyi isterdim. Gerçi o zamanlarda da ailesel problemler çok diye hayıflanıyordum ama meğerse hayatın problemleri daha ağırmış.


    İşinin gücünün olması da çok bir şeyi değiştirmiyor. Zaten genelde iş güç olursa zamanın yok demektir. Halin yok demektir. Hadi işin rahat desen, alacağın muhtemelen yetersiz olduğu için bu sefer boş zamana başka iş koşturma derdin olur. Yani belli bir dönemden sonra oyundan tat alabilmek zor. Ancak ideallerin olmayacak, aile yanında ömür boyu kalmaktan bir şekilde rahatsız olmayacak bir yapın olacak belki öyle.

  • Üzûlerek +1 ile katılıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24-25 yaşına gelip üniversite bitince üstüne bir de iş bulamamışsan gayet normal bir durum. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Ne oynadığım oyundan keyif alıyorum ne de seyrettiğim dizi-filmden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.