Şimdi Ara

Kaygı bozukluğu nasıl yenilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Psikolog falan demeyin bana, 10 sene psikoloğa giden adamlar bile kurtulamıyor, belki de kurtulamamasının nedeni bu psikologlardır, çünkü hep aklına geliyor hastalıkları.



  • Çok kötü bir şey.
    Odaklanma sorunu yaratıyor.
  • Farkli seyler yap kardesim kafani dagit ne bilim gunde 5 sayfa kitab oku bi boks torbasi al yumruk calis asiri strees atiyor insan internetten resim cizme videolari izle sende yapmaya calis kulakli tak evde vucut agirli calis

    Yapilacak cok sey var

    Ama kafani dagitman sart bi yere kendini baglama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatris ve psikologa eş zamanlı devamlılık gerekiyor şahsen ben olabildiğince azalttım durumu destek ile lakin şöyle bi sıkıntı var geri dönüşler yaşanabiliyor şuan eski halime döndüm gibi ve tekrar randevu almak durumunda kaldım valla reis güvenceksin doktoruna ilaçlarını aksatmayacaksın yoksa boğulur gidersin bu çukurda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende var ve psikolog gayet işe yaradı.
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 sayfa fazla gelmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

    Hocam 5 sayfa fazla gelmesin.
    Bende onu diyecektim ideali 2 paragraf hocam biliyorsunuz ajdbsbahjsjdhd

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Kisiden kisiye degisir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 yildir yaygin, karisik anksiyete bozuklugu ve depresif bozukluk hastasiyim. Ilac tedavisi goruyorum, donem donem cok iyi hissettigim zamanlar oldu ama kendi yanlislarimla (kendimi iyi hissedip ozeldeki doktoru birakip devlet hast. doktoruna donmek gibi) hatalarim oldu ve rahatsizligim donem donem farkli semptomlarla nuksetti. Simdi Allah izin verirse birakmamak uzere yeni bir psikiyatr'la tedaviye basladim. 1 ay oldu ve ayin 9 unda kontrolum var. Gelismeleri paylasacagim, nasil bir yol izlicez merak ediyorum.
    Ek olarak sana gelirsek, tedavide en hizli ve etkili yontem psikoterapi + ilac tedavisidir. Ikisi bir arada en hizli sonuc elde edilir. Ama seninde şartları zorlaman lazim, sosyal olman, spor yapman, sevdigin ve sana iyi gelen arkadaslarinla vakit gecirip aktiviteler yapman gerekecek. Ancak bu sekilde alt edebilirsin bu rahatsizligi.
    Ha bir de, gidecegin doktoru mutlaka iyi arastir. Doktorsitesi.com , doktortakvimi.com gibi sitelerden doktor/hasta yorumlarina bak, incele.
    Gecmis olsun..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    hocam ben 10 küsür senedir tedavideyim yine aynı depresiflik ve okb. dediğin çok doğru sürekli kontrol altında tutan uzman hekimin dediklerini yapmak. ama söyle bir sıkıntıdayım 4 ay oldu yazdığı ilaçtan hiçbir fayda alamadım. verdiği ilaç şeker yapıyor tansiyon yapıyor kilo aldırıp uyutuyor. rexapin.

    sen psikoterapiden fayda gördün mü bu arada. ben de alıyorum ama yanlış anlama, adam sadece dinliyor beni başka bir şey yaptığını görmüyorum. ne not alıyor ne direktif veya bir kurgusal planlama, ne metod geliştirme. 4 seanstır gidiyorum.
  • Böyle psikolojik rahatsızlıklar çocukluktan mı başlayıp sürüyor geçmişte gizli bir olay gibi? Ya da süreci nasıl ve kendimizi nasıl koruyabiliriz korunacak bir şey mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumu terk et başlangıç olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler parayı nerden buluyosunuz ya
    Ben de bir görünmek istiyorum ama para yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben hekimimi geçen ay değiştim. Ozel poliklinik yapiyor saat 5.30'dan sonra 2 kişilik. 30-45 dk arası sürüyor. Yoksa full dolu. Gittim, anlattim-dinledi-anlatti-dinledim hastaligimla ilgili bilgiler vs verdi. Terapi'miydi bilmiyorum daha once hiç terapi görmedim. Burada 450-550 TL arasi psikoterapiler. 3 gun sonra da normal poliklinigine gidecegim (max 5 dk) surece. Bakalim, anlatacagim gelişmeleri.
  • Allah Allah, yapma hocam ya? Bende şartları zorlayip psikiyatri tedavime ek, psikoterapi almayı düşünüyordum. Onlarca insan var fayda gören terapi'lerden. Galiba siz hekiminizden yana şikayetci gibisiniz geliyor bana..
  • Bende de kaygı bozukluğunun 2 türlüsü var. 1.si bana verilen bir sorumluluk olduğunda o işi daha yapmadan en ince ayrıntısına kadar düşünmek. Ama gereksiz yerlerini bile kafaya takıyorum. Mesela "nasıl gideceğim,gittiğimde ne olacak,sıkılacak mıyım" gibi. 2.si hayatımda bir değişiklik yaşadığım zaman,var olan düzenim değiştiğinde ortaya çıkıyor. Genelde nefes darlığı çekip endişe krizlerine giriyorum.
    Yıllardır bu problemi çekiyorum.Belirli bir çözüm bulamadım.Sadece üzerin gidip yapınca o kaygın geçiyor.Ama o vakit gelene kadar da kendini çok yıpratıyorsun ve hayatındaki diğer endişelerine karşı direnç kazanmıyorsun.Bundan sonraki kaygılarında da dediklerim kendini tekrar ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 6 Temmuz 2019; 12:30:47 >
  • Hayatlarimiz koca birer nevroz bölünmüşlük stres sizofreni

    Kaygi bozuklugu olmayan insan ne zaman gördüm emin değilim herkesin sinirleri cok yipranmis durumda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygi derken
    birsuru kaygi var
    dunya karmasa bir yer
    heran hersey olabilir
    kabullenme problemi vardir
    ilaclar uyusturur bu esnada terapide gerekır
    ote yandan doktorunu bulmak gerek yoksa uzar gider

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    hocam umarım fayda görürsünüz. 2 kişi mi giriyorsunuz. yakında feedback alırsınız bir kanınız olur ne kadar iyi olduğu hakkında. burada 250 liraya gidiyorum ben hocam. fiyatlar inanılmaz gerçekten. fayda görsek bir de.. normal poliklinige ben de gitmek istedim ama yönlendirmediler..

    paylasalım bu bilgileri hocam. en azından bir umuttur. bu arada ilacınız Lustral la duxet miydi. umarım fayda görürsünüz. ben duxetten çok fayda gördüm.
  • Hocam normal poliklinigi max 5 dk sürüyormus. Standart olur sanirim, nasilsin, ilaclar nasil geldi vs vs. 150₺ sgk li.
    Bir de ozel poliklinik yapiyor ayni hastanede 5.30 dan sonra 2 hasta kabul ediyor max 30-40 dk 300₺. Bana 1.5 ay sonra gel demişti, ilk muayene tarihim 29 mayisti. Ozel muayene oluncada şöyle bi sorun var, ilaclari sgk karsilamiyor. Parayla aliyorsunuz. Eczacim arkadasti da sagolsun indirim yapti ilaclarda da ordan yirtmis olduk.
    Bu gittigim doktor Asiri yogun bir hekim. Randevu bulamiyorsunuz. Ben ilk ozel muayene oldum zaten. InsAllah hepimiz fayda goruruz..
    Evet Lustral 100 sabah, Duxet 30 oglen, Nervium 2.5 mg sabah , 5 mg aksam seklinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 6 Temmuz 2019; 16:13:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.