arkadaşlar dreamweaver cs3 portable kullanıyorum. hazırladığım sayfayı kaydettiğim zaman klasörde göremiyorum. fakat proğramdayken open dediğim zaman kaydettiğim yerde gözüküyor.sizce sorun ne olabilir??
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
html olarakmı kaydediyorsun doyalarını yoksa dreamın çalışma dosyası olarakmı kaydediyorsun. doğru yere kaydedip doğru yere baktığınıza emin olmalısın.
html olarak kaydedim ve kaydettiği yerden de eminim zaten c ye masaüstüne atıp hertarafta denedim :(
admin hesabının masaüstüne bakmanı tavsiye ederim
hayır arkadaşım ordada yok d diskine attığımı da göremiyorum zaten :S
Merhaba;
1) Kayıt yerinin gizli klasor olmadığına emin olunuz. 2) Görünüm seçeneklerinden "Gizli dosyaları göster" seçeneğinin işaretli olduğunu teyid ediniz. 3) Dosya ismini tam ve eksiksiz yazarak Başlat - Ara seçeneği ile tüm dahili ve harici disklerinizde ilgili dosyayı aratınız. 4) Dreamviewer'da Kayıt dosya kayıt yerinin doğru olduğunu teyit ediniz.
Sonuç halen başarısız ise belirtiniz başka bir yöntem deneyelim.
İyi çalışmalar.
lSeyyaHl 'ın dediklerinin üzerine
dosyayı farklı bir isimle kaydedin.Örneğin;
abcdefg.htm gibi farklı bir ismi olsun ve o dosyayı bilgisayarda aratın.Ama arama özelliklerinde ileri düzey seçeneklerde gizli dosya ve klasörlerde ara kutucuğu da işaretli olsun.
dediğinizi yaptım arkadaşlar dosyaları buldum çok teşekkür ederim
Rica etsem Konu başlığına "[Çözüldü]" ekler misiniz.
İyi çalışmalar.
quote:
Orijinalden alıntı: lSeyyaHl
Rica etsem Konu başlığına "[Çözüldü]" ekler misiniz.
İyi çalışmalar.
/>
Bu ikon zaten çözüldü anlamına gelmekte
Oy Ver butonu işe yaramış yani
OY VER butonu çalışsa bile çözüldü eklenmesi iyidir. Örneğin google da birşey aratıyorsunuz..Birsürü sonuç çıktı ama birtanesinde ÇÖZÜLDÜ ibaresi var. Hangisine bakarsınız?
Bunun gibi sebepleri sıralanabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme