Şimdi Ara

Kayak Hakkında (Ilgaz'a gittim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç kayak yapmaya gitmedik. Hem değişiklik hem deneyimleme adı altında 2 yetişkin 1 6 yaş çocuk gitmek istiyorum ama malumunuz en uygun fiyatlı rota nasıl izlenir ankara'dan. Gitmişken 1 gün kalalımda istiyoruz tur ne önerirsiniz mesela veya en ekonomik şekilde tavsiyeniz ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 17 Şubat 2025; 10:52:49 >

Selam, bende erciyes'te karar kıldım gibi. 2 gece 2 gün, yemek kahvaltı ,otel, kayak ve bot dahil 2 kişi 10.000 tl. Muhtemelen elbise gözlük vs 2 gün içinde 3.000 tl tutar gibi.

Ilgaz'a gittim gitmez olaydım. :D

hocam Erciyes hem fiyatlar olarak hem de pistler olarak en iyi seçenekti. keşke Erciyesi tercih etseydiniz.

Sorma hocam. Ilgaz çok kalabalıktı, günü birlik gittim 1:30 saat kayak sırası bekledim. Acemi pisti desen millet acemilikten değil çarpmamak için düşüyor. Birine çarpmamak için uçtum 2 takla kayak bir yana kask bir yana :D 2 günlük erciyes düşünüyorum 7 mart'ta. En azından 2 gün boyunca sabah 8 de kayak pistinde oluyorsun. Fiyatlara baktığımda ılgazda harcadığın 1 günlük kiralama parasına erciyes'te 2 gün kiralıyorsun. Sizdemi yapıyorsunuz ?

hocam erciyesle ilgili size şöyle bir bilgi vereyim. gittiğinizde tekir pistini kullanmazsanız rahat edersiniz. hacılar kapı - hisarcık kapı tercih edilebilir açıklık durumuna göre. tekir pistindeki ilk teleferik kalabalık olabiliyor.

Hocam ben acemi olduğum için teleferikle çıkıp tepeden kayamam zaten. Bana uygun genede genişliği uzunluğu iyi olan pist lazım hangisi tercih edilmeli ?

hisarcık iyi olur

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.