Şimdi Ara

KawaTürk (Üye > 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kawasaki sahiplerinin ve tutkunlarının bir konusunu açalım...

Motorsiklet bölümünde hiç mi kawasakici olmaz.

Evet kendimden başlıyorum.Z 750R için cebelleniyorum.Az kaldı almaya...

http://www.kawasaki.co.uk/Z750R

KawaTürk (Üye > 3)

Duvarkağıtları:
    http://www.bikewalls.com/motorcycles/Kawasaki_wallpapers/Naked/Z750R.html

Üyelerimiz :

1-Asonas - Z750R
    2-Mali22 - Er6-f

3-İlksav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 8 Eylül 2011; 15:01:34 >

• Kawasakici dostları bekliyoruz evet...Kulubümüzü kuralım bakalım kaç kişi olacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 28 Ağustos 2011; 12:07:15 >
  • Bende böyle spor bir motor düşünüyorum ama daha önce birkaç sefer scooter tarzı motor sürüşlerim dışında motor kullanmışlığım olmadı daha çok araba kullandım özel arabamız olduğu için bu yüzden motora uzak duruyorum. Güzel motora benziyor ayrıca.
  • türkiyede kawasaki motosikletlerinden gereğinden çok daha az tutulmasının bir numaralı nedeni distribütör.

amerikada ninja 250r 4000 dolara satılırken bizde 5500 euro. hele bir de son zamanlardaki kur işin içine girince...

bir kawasaki kadar kaliteli olmayan hyosung gt 250r ve honda cbr 250r'nin yurt dışı fiyatları birbirinine ülkemizden çok daha yakın. haliyle kawasaki kullanıcıları bir hayli fazla. ancak ülkemizde hyo 9600 tl, cbr 250r 8800 tl iken kawa 13000-14000 civarı olunca haliyle fazla tutulmuyor. bir de yedek parça olayı var.

fiyatı yurt dışındaki seviyede olsa kesinlikle alınacak motor.
  • Son kawasaki motor fiyatları buyrun...
     KawaTürk (Üye > 3)
  • Evet ayrıca kawasaki hangi modeli olursa olsun kullanıcılarını üyeliğimize ekliyoruz.Hadi bakalım kaç kişi olacağız...
  • Kawasaki süper motorlar üretiyor. Lakin bi kere arıza verdimi ardı arkası kesilmiyor
  • Kawasaki Er6F Kullanıcısıyım, lakin 11 ağustos ta dengesiz bir kamyon sürücüsü sağolsun ufaktan on krenajı kırdı, tramerde 100 de 100 hatayı ona verdi,
    asıl sıkıntı bundan sonra başladı, şansım varmışki motorun eksik parçası yok, ön çamurluk farklı renkte bulundu ve boyaya gönderildi :( 10 gündür boyacı bir parçayı boyayamadı... iş şimdi kaldı bayram sonrasına, birde buna sigortanın ödeme süresini eklersek eylül 10 gibi anca kavuşabilirim sanırım motoruma... z-moto bence bu işi hakkıyla yapamıyor, birde şuna dikkat çıkarılan fatura 2.750 lira duyunca şok geçirdim allahtan benim kusurum sonucunda oluşmadı da bize yüklemediler bunu, bir sonraki motorum kawa bile olsa kaskosuz motora binmem arkadaş...
  • Mali aramıza hoşgeldin.Geçmiş olsun dostum.Bu tarz sorunlar olabiliyor.Otomobil sektöründe bile var.Mühim olan sağlıklı bir şekilde atlatmak size birşey olmamış gerisi zamanla halledilecek bir sorunlar...İstanbuldaki kawa servisi yeteneksiz ise ankara'dakinin vay haline...

Seni kulübümüze ekledim...
  • Japon işi olan seye güvenirim. Kullanmasamda ekleyin.
  • Arkadaşlar hiç mi kawacı yok koca forumda...
  • kawasaki yeşiline saygım sonsuzdur :)
  • Beni alabilirsiniz üyeliğe , 13 yıllık motosiklet kullanıcısıyım ikinci motosikletim olarak aldığım makinamı çok fazla kullanmıyorum sadece hafta sonları ormana gidiyorum..:-)

Yaklaşık 1,5 ay önce çok temiz ikinci el olarak satın aldığım 2009 model 3500 km'deki dual purpose motosikletimin ufak tefek aksesuarlarından sonra hazır hale geldi, ekzosu, elçik korumaları, sticker seti gibi... şu an sadece tek sorun kaldı oda yolda power commander olmayışı performans eksozu takıldığı için yakıt hava karışımını pek iyi yapamayıp çok fazla benzin yakması ayrıca hiç beklenmedik anda motorun stop etmesi ayrıca motor sehpasının işçiliği tarafıma aittir... Kullanması çok zevkli bilhassa arazide spesyal makinalardan aşağı kalır yanı yok...

Herkese kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim...

resimler....
     KawaTürk (Üye > 3)

KawaTürk (Üye > 3)

KawaTürk (Üye > 3)

KawaTürk (Üye > 3)

KawaTürk (Üye > 3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilksav -- 8 Eylül 2011; 12:47:15 >

• Aramıza hoşgeldin ilksav.Kawa'nın üstündeki bebişte pek şeker maşallah...Pek yakışmış
    Sonunda gerçek bir kullanıcı daha aramıza katıldı.Yuvamız genişliyor.
    Motorun sesini bir video ile çekme fırsatın olursa seviniriz,çok merak ettim nasıl bir sesi var acep
    İlksav modelin klx 250 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 8 Eylül 2011; 15:05:49 >
  • Evet model KLX 250 S modeli, power commander ve dyno ayarlarından sonra video çekip ekleyeceğim

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilksav

Evet model KLX 250 S modeli, power commander ve dyno ayarlarından sonra video çekip ekleyeceğim

teşekkürler...

Arazi motorunda hayalim olan model KLX 250ler...
    Ayrıca Kawasaki'nin yeşiline de hayranım.

Sele yüksekliği kaç santim?
    Benim boyum 1.69.
    Herhalde alsam bile kullanmam kolay olmaz. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolf_263 -- 8 Eylül 2011; 22:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Orijinalden alıntı: ilksav

Evet model KLX 250 S modeli, power commander ve dyno ayarlarından sonra video çekip ekleyeceğim

teşekkürler...

Arazi motorunda hayalim olan model KLX 250ler...
    Ayrıca Kawasaki'nin yeşiline de hayranım.

Sele yüksekliği kaç santim?
    Benim boyum 1.69.
    Herhalde alsam bile kullanmam kolay olmaz. :(

Merhaba sele yüksekliği 89 cm biraz yüksek ama amartisör leri yumuşatarak ve arka amartisör bağlantı parçasını değiştirerek sorun çözülüyor saygılar...
  • Dışarıda çok kawasaki motor kullanan kişi görüyorum sanırım bazı konularda forum alışkanlıkları yok.Topu topuna 3 kişiyiz.Koca forumda kawacı pek çıkmadı sanırım.
  • Kawasakinin Türkiye'de ilk sosyal platformu açılıyor.
    Kawasaki motor sahipleri ve severleri platformu...
    KawaTürk
    Merakla bekliyoruz bakalım.
  • Aramızda kawacı yok mu arkadaşlar?
    Bu arada kawasaki türkiye 31 Aralık'ta açılıyormuş bilginize...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.