Şimdi Ara

Kavurma 189.9TL/kg - TTKK Market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Firma ve ürün hakkında bilgim yok. Paraf üyesi oldukları yazılmıştı diye hatırlıyorum. Ürünü/firmayı bilenler yorumlarsa faydalı olur.

Kavurma 189.9TL/kg - TTKK Market

Ayrıca TK gövde tavuk(galiba tüm tavuğun firmadaki adı bu) 31, TK sucuk 139.9, o. peynir 100TL/kg.

Bunları bilenler de yorumlarsa duruma göre yarın uğrayabiliriz.

Ekleme: Ben yerel bir sitede görmüştüm, bağlantısı:

Kavurma 189.9TL/kg - TTKK Marketwww.kooperatifmarket.com.tr
    Bereketli İndirimler - Tarım Kredi Kooperatif Market
    https://www.kooperatifmarket.com.tr/firsatlar-kampanyalar/bereketli-indirimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 3 Kasım 2022; 0:11:19 >

• Link göremedim ama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelmemişse bu zaten bu fiyattaydı. TTKK nın kendi ürünü 150 küsürdü yanlışım yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 3 Kasım 2022; 0:12:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kavurma SANCAK FİRMASI çorum belediyesine ait, ben yedim. bir ESK BİNGÖL KAVURMASI olmasada ona yakın diyebiliriz. hatta ben aldığımda fiyatı 215 tl civarıydı, fiyatı düşmüş tavsiye ederim güzel kavurmadır. yalnız şöyle bir hususa dikkat çekeyim, kavurmada 1 kilo içerisinde çok çok az şekilde DERİ gibi yağ gelebilir haberiniz olsun. benim için önemli değil ama bazı arkadaşlar tiksinebilir benden söylemesi

• sebat23 s kullanıcısına yanıt

Deri gibi yağ nasıl olur, işkembe gibi falan mı?

• sebat23 s kullanıcısına yanıt

Keşke Bingöl de satsalar, cok methini duydum.

Edit: tkk iletişim den bu istegimi yazdim dun. Bugün aradilar, genel merkeze bunu bildirecez diye.

Şaşırdım aninda dönüşe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 4 Kasım 2022; 16:48:0 >
  • Ben de geçen gün gördüm ama alsam mı bilemedim. Deneyenler yorum yazabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

vallahi hocam nasıl desem işkembeye benzer gibi ya nasıl biliyormusun, yağlı et gibi ama yağı biraz tavada erimeyen cinsten , BİNGÖL kavurmasıda bu şekil ama ESK'nın eti kaliteli olduğu için o yağı felan göremiyorsun direk eriyor, ve daha lezetli oluyor.

benim görüşüm BİNGÖL kavurması üzerine kavurma yok keşke yeseydiniz :) ( kendi yaptığınız yada yaptırdığınız kavurmalar hariç )

• Bu nasıl site ya insan diğer ürünleride ekler siteye fiyatıyla birlikte

• Bu donuk kavurmayı nasıl parçalamak lazım? Buzdolabı kısmında tutabilir miyiz uzun zaman?

• 2 adet bende aldım 500 tl tuttu inşallah pişman olmam. Birini buzluğa attım da diğerini buzdolabı normal bölüme koydum. Nasıl muhafaza etmek lazım? Bir de yiyip tadına bakan var mı

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

Hocam hemen tüketmeyecekseniz kesinlikle dondurucu bölmesinde olmalı.Kolaylık olması için dondurucuya koymadan önce sonradan kullanacağız miktarlarda buzdolabı poşetine koyup gerekti kadarını tüketmenizi tavsiye ederim.

Tanesi 190 lira. İkisi nasil 500 tuttu?. Kasiyer seni öpmüş olmasinKavurma 189.9TL/kg - TTKK Market 

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Tane olarak satılmıyor kg hesabı satıyorlar 2850 gr tuttu ikisi tarttilar da. Cahil adam :)

• Bingöl kavurması efsaneydi. Tadı ona yakınsa alınabilir. Deneyenlerden yorum alabilir miyiz?

Kusura bakma kardeş, cahilligime ver. Takildim öyle

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.