Şimdi Ara

kavşakta kaza kim suçlu fotoğraflı SONUÇLANDI. HATASIZIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerdeki fren izi ise sürat epey var. 50/50 verilir gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Eklemezler 100de100 clio çıkar geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    A3 seninki herhalde. 100% beyaz aracin hatasi eger 50% veya25% verilirse itiraz edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 7 Ağustos 2017; 20:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz araçta kusur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2n2 2 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle değil hocam. orası problemli bir kavşak zaten. her hafta en az 2 kaza oluyormuş benden öncede büyük ihtimalle bir motosiklet firenlemiş. ben firene bastım basmadım adam çaktı bana zaten firenle alakam yok firenlerim tutmuyor zaten. onu yaptırmaya gidiyordum.
    beyaz araba %100 yorum yapan herkese teşekkürler.
  • Yarı yarıya verirler sonucu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Mavi araç suçlu. Beyaz araç yola daha hakim.Her iki tarafada suç çıkaracaklardır ama.
  • Geçenlerde böyle bir olay başıma geliyordu . Aracım ile Esenyurt (MarmaraPark) yukarısında bir döner kavşak var . Gayet normal bir sekilde dönüp E-5 ' baglantisi için yoluma baglanacaktim 20 metre belki var belki yok , sağımdan adam birden önüme kırıp aşağı yola indi , kafamı çıkartıp ne yazik ki ana bacı sovdüm . Yuzu bile kizarmadan devam etti .



    Normalde sakin ve emniyetli araç (yavaş) sürmeye ozen gosteririm lstanbul trafigi malum . ABS'ler devreye girmese , Transporter ile Clio'nun üzerine çıkıyordum az daha . Sağ tarafımdan vuruyordum .



    Takriben hızım 30KM ya vardı ya yoktu . Belki buyuk bir hasar almazdı araclar ancak ne yazik ki bu tur yerlerde kimse kurallara dikkat etmiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun, iki tarafında sokak olmasından dolayı soldan gelen araç sağdan gelen araca yol vermek zorundadır. Sizin durumunuzda da karşı taraf kontrollü olarak sağ dan gelen sokağı kontrol etmek durumundadırlar. Haklı olan sizsiniz %100 karşı tarafa verilecektir bilginize sunarım.

    Yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen mesaj atmaktan çekinmeyiniz.
  • SafetyComesFirstt S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam çok ilgilendiniz ALlah razı olsun Bol kazançlı günler diliyorum.
  • Trafik kurallarına göre kontrolsüz kavşaklarda herhangi bir aracın geçiş üstünlüğü yoksa diğer aracın sağından gelen arabanın geçiş önceliği vardır. Yani Beyaz araba kusurludur.
  • Hocam sonuc ne oldu aldiniz mi raporu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam memlekette kaportacı yok en erken süre veren 10 gün veriyor. neyseki pazartesi günü dosyamı açacak bir kaportacı bulduk. buda tecrübe kesinlikle mobil uygulamadan tutanak tutun.
    kendi dosyanızın patronu olun. kaportacıya muhtaç olmayın büyük hata yaptık dosyaları kaportacıya verip. uygulamadan doldursaydım kusur dağılımını en geç 3 günde alıp istediğim gibi.
    istediğim yetkili servise çekerdim kafam rahat. şimdi servise çeksek 25 çıksa dünyanın parası girecek. mecbur mahalle kaportacıları ile uğraşıyoruz. online tutanak tutun kusur dağılımından sonra
    istediğin yere götür. kağıt ile tutanak doldurmak büyük enayilik.
  • kavşağa diğer araçtan önce girmişsiniz gördüğüm kadarıyla. sağdan gelene yol vermediğinden değil, kavşaktaki araca yol vermediğinden diğer araç tamamen kusurlu olur bence.
  • SONUÇ AÇIKLANDI %100 BEYAZ ARAÇ SUÇLU. BEN HATASIZIM. ÇOK BİLMİŞ MUALEFET ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER. GECE SONUC FOTOĞRAFINI PAYLAŞACAĞIM.

    EDİT SONUCU EKLEDİM.

    ne kadar kişinin trafik bilgisinin - nin altında olduğunu görüyorsunuz. daha en basit kural cadde ve dönel kavşaklar haricinde her zaman sağdakine yol ver kuralından haberi yok adamların.
    böyle adamlarla dolu trafikte araba sürmeye çalışıyoruz işte görün cehaleti. 1 gün bile ehliyet kursuna gitmeden ehliyet aldım diye hava atılan bir ülke de yaşıyoruz. daha en basit tartışması bile olmayan kavşak kuralını bilmiyorlar.

    @Hemican @novinovi @Mavi-Ay @flonky @hakim bey @Meticulous @Haketmedim @_Emir @BekiRoRo @2n2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 21 Ağustos 2017; 22:17:43 >




  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam adiniza sevindim.
  • araba tanıdık geldi tatlıkuyu damı oturuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi çıkıcaktı zaten . Kurallar açık.

    Ama malesef ülkemizde hala orman kanunları geçerli kafayı gösteren kendini geçiş üstünlüğü kendinde sanıyor. Bu suç sadece kişilerde değil üzülerek söylüyorum (öncelik eğitim) ve kuralları tam olarak göstermeyen ve uygulamayan karayollarımızda ve belediyelerimizde.

    Örnek : İki araç dönel kavşağa giriyor çoğu zaman iki araç da duruyor çünkü ikisi de kuralları bilmiyor. Yada geçme hakkı kendisinde olmadığı hale kişi tapa gaz geçiyor. Sen uğraşmak kazayla raporla sanayiyle vs uğraşmak istemediğinden geçiş hakkı sende olduğu halde basıyorsun frene. Bu ülke böyle cehaletle yönetilmeye devam ettiği sürece yobazlık ve kural tanımamazlık bu böyle devam edicek. Üzülüyorum sadece ülkeme.
  • yok çayırova da oturuyorumda. tatlıkuyudayım 15 gündür hergün arabayla uğraşıyorum işte. frenlerle uğraşmaya giderkende sağolsun arkadaş yapıştırdı bize. işler yarım kaldı şuan mekanik ile uğraşıyorum sadece
    alt kısım ve torpido ile işim var firen tertibatı ile tekrar oynanacağı için oralarla da oynayamıyorum. kaldık böyle işte.
  • beklendiği gibi çıkmış, geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.