Şimdi Ara

---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Mart 2024; 14:38:17 >

• Tebrikler ederim davranişin doğru.
  • Nabıcan kardeşim

Tek gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum gitme, bıçak vb her pislik vardir onda, ya da grup cagırır.Ben gitmeni asla önermem.İlla gitcem diyorsan asla tek gitme

• kolay gelsin
  • Tek gidersen takarlar bıçağı. Bırak okul çıkışına gelsin. Okul çıkışlarında da tek çıkma. Ara sokaklarda falan dikkat et. Kısacası; helvan neli olsun müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Dostum gitme, bıçak vb her pislik vardir onda, ya da grup cagırır.Ben gitmeni asla önermem.İlla gitcem diyorsan asla tek gitme

Okulumu biliyor oraya gitmesem bile bulur beni
  • Topla bayağı adam ölümüne dövün de akılları başlarına gelsin.Böyle insanlar yaşamasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

Tek gidersen takarlar bıçağı. Bırak okul çıkışına gelsin. Okul çıkışlarında da tek çıkma. Ara sokaklarda falan dikkat et. Kısacası; helvan neli olsun müdür ?

bana cevizli gelsin
  • Çözüm:Muşta

• Tek gitme sakın en güvendiğin 5-6 hayvan gibi arkadaşlarını dostlarını al git yanında bir şeyler bulundur her ihtimale karşı bu arada kardeşim yaptığın davranış doğru tebrik ediyorum bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Rottue

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Dostum gitme, bıçak vb her pislik vardir onda, ya da grup cagırır.Ben gitmeni asla önermem.İlla gitcem diyorsan asla tek gitme

Okulumu biliyor oraya gitmesem bile bulur beni

O zaman yakın arkadaşlarına anlat böyle böyle diye, bide muşta falan al cocuk gelirse dalarsin mecbur.Ama sen gitme

• Çare Sarıgül
  • quote:

Sakarya'da Çark caddesi diye bi yer var. Apaçi yuvası gibi bir yer. Benimde okulum orada olduğu için ordan geçmem gerek. İşlek bi cadde bir sürü kafe falan var. Bi sokağın köşesinde iki tane apaçi kızlara sarkıyordu. Annesi yaşındaki kadın önünden geçerken ıslık öttürmeye başladı laf attı falan. o an çok sinirlenip gittim yanına utanmıyon mu lan yaptığından dedim. sanane falan derken işte itişmeler oldu kalabalık olduğu için ayırdılar. ayırdıktan sonra bu benim yanıma geldi konuscam diye. vurmaya başladı bende karşılık verdim yine ayırdılar falan. sonra bu çocuk okulumu takip etmiş geldi okul çıkışıma küfür falan etti yarın verdiğim yere gel dedi. ne yapayım şimdi ben tek mi gideyim

Dikkat et seni piçaklarlar

Not:ciddiyim

• Benim başıma gelse bende gider dalardım. Haklısın sen. Ama bi kickbox bi boxcu falan değilsen ve akşam fight club izlemediysen gitme. Dötüne bıçağı yiyebilirsin.
  • Adres ver Sakarya Boks olay mahallinde olacak.
  • quote:

Sakarya'da Çark caddesi diye bi yer var. Apaçi yuvası gibi bir yer. Benimde okulum orada olduğu için ordan geçmem gerek. İşlek bi cadde bir sürü kafe falan var. Bi sokağın köşesinde iki tane apaçi kızlara sarkıyordu. Annesi yaşındaki kadın önünden geçerken ıslık öttürmeye başladı laf attı falan. o an çok sinirlenip gittim yanına utanmıyon mu lan yaptığından dedim. sanane falan derken işte itişmeler oldu kalabalık olduğu için ayırdılar. ayırdıktan sonra bu benim yanıma geldi konuscam diye. vurmaya başladı bende karşılık verdim yine ayırdılar falan. sonra bu çocuk okulumu takip etmiş geldi okul çıkışıma küfür falan etti yarın verdiğim yere gel dedi. ne yapayım şimdi ben tek mi gideyim

hangi lisede okuyorsun kardeşim birde yaş kaç ???

• sakın tek başına gitme 10-15 kişi falan gidin yoksa seni orda yerler bunu apaçilerin arasında yetişmiş biri olarak söylüyorum ve yanınıza muşta alın bıçak falan çekerlerse zaten direk topuklayın
  • Benim helvam fıstıklı olsun.
  • gidip ne yapacaksın, gitme bıçak falan çekerler.zaten gerekli dersi vermişsin hadsize helal olsun.başkası olsa sesini çıkaramazdı korkusundan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.