Bildirim
kavga-dövüş anılarınız:)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
okulda bir kıza tokat atmıştı .bende bahçede arkadaşlarla turluyordum .kızı görünce içim acıdı .yanına gidip bir tane yapıştırdım .sonra hocalar ayırdı bizi ve uzaklaştırma aldım . _____________________________ -
Yolda yaklaşık 15 kişilik bir apaçi grubunun reyizine millete laf attıkları için balgam atmıştım sonra tam o da balgam atmışken balgamına yumruk attım yumruğum onun balgamıyla birlikte suratına yapıştı. Yerde yatıyordu işte çok kişi oldukları için kaçmayı düşündüm ama etrafımı sarmışlardı quul jojuq adını taktıkları adam beni vsye çağırdı ok dedim ayalarına geçirdiğim tekmeyle çocuk yer de yan yatmaya başlamıştı sonra ikişerli üçerli tekmeler savurudum bir tanesine de ibret olsun diye aduket çektim 7-8 tanesi yerde yatıyordu artık diğerleri de elimden zor kurtuldular.
ÖNEMLİ NOT BU CSBNİN YAZILIŞ AMACI 65296589568958958859898958596586589 TANE AÇILAN AYNI KONUNUN YİNE AÇILMASIDIR SADECE TEPKİ AMAÇLIDIR YAV HE HE BENZERİ ALINTILAR YAPMAYINIZ. BİR BAŞKA SEBEP DE ÜZGÜN OLDUĞUM ZAMANLAR UNUTMAK İÇİN SAÇMA ŞEYLER YAPIYORUM LÜTFEN BANA YÜKLENMEYİN._____________________________
-
2 tane anı var onlarda csb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler