Şimdi Ara

Kate Upton'u Hiç Böyle Gördünüz mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün acayip bişey farkettim arkadaşlar aynalarla aşır neşir olmak durumda kaldığımdan oldu bu. Farkettim ki benim normal jest mimik yapmamış olan suratım çok sert bakıyor ve kötü duruyor acayip tipi kaydırıyor.Gizli tebessüm gibi bir ifade falan olur ya öyle bi bakışta ise tip tamamen değişiyor. Yani istem dışı sert bakışlı halim doğal olarak gezdiğim surat ifadesi konuşmuyorsam falan suratım o şekilde ve bu çok kötü. Hatta çevremdeki bulgularla bunu destekliyorum yani ben konuşmuyorken neyin var tarzı tepkiler alıyorum konuşunca yani mimik jest kullanınca normale dönüyoruz .

Bunu farkederek çok önemli bir yolu katetmiş oldum şimdi sıra suradımdaki bu ifadeyi hafif tebessümlü bir ifade şekline getirmek sanki birşey varmış gibi böyle durmaya çalışıcam hep umarım istem dışı şekil olarak bu kalır sonunda doğal görüntüm bu olur. Yani çok soğuk ve donuk bir ifadeydi o kendimi aynada görünce üşüdüm adeta

sizdede var mı böyle şeyler ne diyorsunuz konu hakkında düzelir dimi sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 6 Eylül 2012; 2:55:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın?
  • _____________________________
  • Benim de mimiklerde sorun var istediğim mimikleri yapamadığımı görüyorum aynaya bakınca herkes etrafımdakileri sallamazmış gibi umursamaz bakışlarım olduğunu söylüyolar ama hiç farkında değilim benim de düzeltmem lazım
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Benim de mimiklerde sorun var istediğim mimikleri yapamadığımı görüyorum aynaya bakınca herkes etrafımdakileri sallamazmış gibi umursamaz bakışlarım olduğunu söylüyolar ama hiç farkında değilim benim de düzeltmem lazım

Aynen ya kimseyi tınmayan soğuk sert bakışlarım oluyor düzelticem sorunumu buldum gerçekten hiç tanışmadığım bir kişi ne düşünebilir ki bu mimiklerimle hakkımda büyük sorun gerçekten farkında olmak geçte olsa iyi oldu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

adamsın beee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.