Şimdi Ara

Katarina item dizilimi [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler katarina nasıl dizmeliyim katarina hakkında bilgi sahipleri konuya bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sonra genelde Zhonya çıkıyorum Qewr girip zhonya bastığında e tekrar açılıyor ve geri kaçabiliyorsun ve Karşıda Zed Caitlyn gibi herolar varsa çok işine yarar.
    Botu da araya biyere sıkıştır büyü direnci çıkmıyorlarsa (ki ben sihir içenden öteye çıkan pek görmedim) ionia çizmeleri al, Sonra duruma göre rabadon, rylai, hextech den birini kap sonra eğer oyun daha uzarsa Warmog, Void staf(türkçesini bir hatırlayamıyorum şunun),Guardian angel dan birini seç.
    Başlangıç olarak Skill shot herolarına karşı(Ahri Ezreal vb) Bot + potlar ile başla.Ben genelde Lane puslamayı sevdiğimden 3 ward + 5 pot ile başlıyorum 1 wardı, ward jump için kullanırsan gank yemen oldukça zorlaşır( tabi karşıda Nocturne varsa farklı). Rünlerde klaasik mid rünleri ve kabiliyetleri de damege ağırlıklı olarak rakibine göre armor ve magic resist olarak ayarlamanı öneririm. Sihirdar büyüleri= Sıçra + tutuştur yada Sıçra + Bariyer

1-2 resim koyup rehber diye konu açabilir mişim

• quote:

Orijinalden alıntı: 5krill3X

Beyler katarina nasıl dizmeliyim katarina hakkında bilgi sahipleri konuya bekleniyor

Full ap kasman gerek zaten katarina kırılgan bir karakter değil. : büyücü botları + rabbadon + zhonya + ölüm ateşi pençesi + rylai + linç boğan katarinada skiller çok hasar vermez bu yüzden de ultisinin süresi çok kısadır. Bu dediklerimi alırsan ulti ile 1200+ hasar verir başka karakterde yok böyle bişey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Asırlar sonrasından gelen bir cevap oldu ama belki birilerinin işine yarayabilir katarina rehberi

Talon Taktikler/Build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.