Şimdi Ara

Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -----LÜTFEN KONUYU GÜNDEME TAŞIYALIM LÜTFEN----------


    Kastamonu'nun BOZKURT, AZDAVAY ve birkaç ilçesinde sel felaketi yaşandı malumunuz. Bilhassa Bozkurt ve Azdavay ilçelerinde durum çok kötü. Azdavay ilçesinden henüz can kaybı ve kaybolan vatandaş bildirimi yapılmamış fakat Bozkurt ilçesinde şuanda resmi olarak 9 kişinin vefat ettiği bildiriliyor. Gayrı resmi olarak Bozkurtlu vatandaşların sosyal medya aracılığıyla çektiği videolarda medyaya yansıyamayan yüzlerce can kaybı ve bulunamayan vatandaş olduğu söyleniyor. İnsanların hala çatılarda mahsur kaldığı ve helikopter desteğinin yetersiz olduğu ayrıca temiz su,gıda,eczane,sağlık hizmetleri, akaryakıt ihtiyaçlarının giderilemediği bildiriliyor. Hiçbir şey yapamıyorsak dahi bu mahrumiyeti duyurarak insanlara ulaştırarak belki 1 vatandaşımızın hayatının kurtarılmasına yada gece rahat uyuyabilmesine belki katkımız olur.


    BOZKURTLU VATANDAŞA AİT VİDEO: https://www.instagram.com/tv/CSeLLSaKDm-/?utm_medium=copy_link

    SAHA GÖREVLİSİNİN ÇARESİZLİĞİ:


    edit: bozkurtyokoluyor etiketinden medyada gösterilmeyen gereken önem verilmeyen küçücük bir sahil kasabasının nasıl tsunami gibi sular altında kaldığını görebilirsiniz. çatılarda yardım isteyen insanları görebilirsiniz. görmemenizi tercih ederim ama deniz kıyılarında bulunan cesetlerin, mahalle aralarında yüzü koyun yüzen cesetlerin fotoğraflarını da görebilirsiniz. çok bir şey yokmuş diyecek mabadını da alsın gitsin onlara kötü muammele yapacağım yoksa!

    Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !
    Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !TTA Gruptwitter
    “CANIMIZ YANIYOR! #bozkurtyokoldu”
    https://twitter.com/TTAgrup_/status/1425934424244465669?s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noporoply -- 13 Ağustos 2021; 9:17:49 >







  • Ben sunu anlamiyorum. Twitter basliginda herkes orada yardim istiyor, kayiplar var, cesetleri tasidik diyor. Biri cikip Allah im sen afetten koru diyor. La orada afet olmus iste olenler var bu hala bizi koru diyor. Bunu da insanlaea iyi dilek amaciyla soyluyor.


    Akillanmaz abi bu insanlar. Tamam global olarak Dunya'nin icine ediyoruz ama onlemleri almazsan bile bile lades dersen doga sana ne yapabilir?


    Surekli gece yatarken kotu haber, uyandigimizda kotu haber.

    YİNE İBAN, YİNE İBAN, YİNE İBAN. YAV YOK BÖYLE BİR YÖNETİM.


    Bu nedir arkadaş, biz nasıl bir zihniyete denk geldik ya. Hadi Almanya değilsin, 70 milyar Euro veremezsin ama bunun 10 da 1 i kadar, bi 7 Milyar Euro bile afet bütçesi ayıramıyormusunuz kardeşim. İBAN nedir ya. Salgında İBAN, afette İBAN...


    Verilen paralarıda ne yapıyorsunuz belli değil. 15 temmuz yardımları, Elazığ depremi bağışları, Biz bize yeteriz salgın kampanyası,... Hiç birinden haber yok.


    Afet bütçesi olmayan ülke, Türkiye. AKP nin zaten umrunda değil vatandaş.

    az önce twitter da bir kaç video ve resimler ile karşılaştımda haberim oldu. olayın vehameti çok büyük gözüküyor. yalama basınımız yine olayları gözardı etmiş. konu ile ilgili bir tane haber yok. sosyal medya olmasa halkın sesi duyulmayacak. türkiye cumhuriyeti tariihinin en satılmış basını bunlar olabilir. recep tayyip erdoğana bir laf gelirmi korkusu ile çalışıyorlar ama halk ölüyor. kastamonun da çok büyük bir doğal afet yaşanmış...

    Seller, yangınlar, deprem ve salgın hastalıklar. İstanbul derpremi var daha sırada. Biz düzgün bir yönetimle bu doğa krizlerine hazırlanmalıydık. Fakat AKP iktidarı nedeniyle felaketleri çaresiz bir şekilde izliyoruz.

    Üstelik ülkeye akın akın kaçak göçmenler geliyor. Küresel İklim Değişikliğinin bölgemizde yaratacağı bir büyük sorun daha var. Su kıtlığı.

    * Merkel Almanya'da sel bölgesini ziyaret edip ilk etapta 400 milyon Euro ardında imar için 30 milyar Euro'luk yardım paketi açıkladı.


    * Erdoğan Kastamonu'daki selden sonra önce IBAN atti. Ardından Allah dedi, şehit dedi, Muhalefet dedi, 15 Temmuz dedi gitti.






    https://twitter.com/ay_moon_ay/status/1426160907139354631





    Ayşe Aydoğdutwitter
    “* Merkel Almanya'da sel bölgesini ziyaret edip ilk etapta 400 milyon Euro ardında imar için 30 milyar Euro'luk yardım paketi açıkladı. * Erdoğan Kastamonu'daki selden sonra önce IBAN atti. Ardından Allah dedi, şehit dedi, Muhalefet dedi, 15 Temmuz dedi gitti. #bozkurtyokoldu https://t.co/LQ2RtNW8lV”
    https://twitter.com/ay_moon_ay/status/1426160907139354631

    Basindan takip ettiğiniz kadarıyla çok da bir sey yok. Yapılması gereken her şey de yapılıyormuş, endişe edecek bir durum yokmus.


    Ortada afet yok, insan yapımı bir felaket var, aynı Soma maden kazası gibi. Neden? Orada yasayan halkin tercihleri yuzunden.


    Akarsu yatagina bina yapılmasına izin veren de,

    HES yapan da,

    Sele karşı önlem almayan da,

    Selden sonra arama kurtarma yapamayan da,

    Felaketi sansürleyip, ölüleri gizleyen de

    Yardim icin IBAN paylasacak kadar aciz olan da ben değilim.


    Hepsi kendi tercihinizin sonuçları neticede... Bunları bana değil, bu durumdan sorumlu olan, kendi seçtiğiniz yöneticilere soyleyeceksiniz.


    Vasıflı yonetime,

    Sansürsuz basına,

    Bagimsiz adalete muhtaç kalırsınız işte boyle.

    Hepsi de kendi tercih ettiginiz öngörüsüz, aciz, vasıfsız insanlar yüzünden.


    Keser döner, sap döner, gun gelir devran döner. Ancak ucu kendinize dokundu mu ağlarlarsiniz ama yine gidip aynı beceriksizleri, hainleri seçmeye devam edersiniz. Kendi düşen ağlamaz dedikleri bu işte.

  • malesef kastamonu ve sinop çok büyük zarar görmüş.

    insanlarımıza geçmiş olsun.

  • 1-2 internet sitesinde baraj kapaklarının patladığı yazıyordu bu nedenle selin şiddeti artmış sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak birşey yok.

    Ne kadar değerli, ne kadar önemli olduklarını anlayacaklar. Ve aynı tercihlerle devam edecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • REV0 R kullanıcısına yanıt

    Küçücük şehirlerden ne istiyorsunuz? Kastamonu silme muhalefet olsa ne olur?

  • Çok kötü çook.soma faciasından daha büyüğü gelmez umarım.

  • Bu felaketi sosyal medyada öne çıkaralım, pek kimsenin umurunda değil gibi veya olanlardan haberleri yok. çok fazla ölüden bahsediyorlar. İnsanlar mahsur durumda.


  • Seller, yangınlar, deprem ve salgın hastalıklar. İstanbul derpremi var daha sırada. Biz düzgün bir yönetimle bu doğa krizlerine hazırlanmalıydık. Fakat AKP iktidarı nedeniyle felaketleri çaresiz bir şekilde izliyoruz.

    Üstelik ülkeye akın akın kaçak göçmenler geliyor. Küresel İklim Değişikliğinin bölgemizde yaratacağı bir büyük sorun daha var. Su kıtlığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizden ölü insan bedenlerini topluyorlarmış gerçekten bilanço ağır dediğiniz gibi kimse de farkında değil. Ama artık öyle bir pozisyona geldikki herkes tükenmiş durumda artık tepki falanda veremiyor buna ben de dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozkurttaki İlk görüntüleri gördüm Japonya'daki 2011 tsunami felaketine çok benziyor hatta bire bir aynısı gibi. Ama bir fark var Japonyadakinde sirenlerle sürekli uyarı verildiği için insanlar şehri boşaltmış yada yüksek yerlere kaçıyorlar.


    Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !notre-planete.infoyoutube
    Tsunami du 11 mars 2011 au Japon : l'eau s'engouffre dans le lit de la rivière puis déborde et détruit la zone environnante.
    https://www.youtube.com/watch?v=vV7gagESttg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 12 Ağustos 2021; 23:57:19 >
  • az önce twitter da bir kaç video ve resimler ile karşılaştımda haberim oldu. olayın vehameti çok büyük gözüküyor. yalama basınımız yine olayları gözardı etmiş. konu ile ilgili bir tane haber yok. sosyal medya olmasa halkın sesi duyulmayacak. türkiye cumhuriyeti tariihinin en satılmış basını bunlar olabilir. recep tayyip erdoğana bir laf gelirmi korkusu ile çalışıyorlar ama halk ölüyor. kastamonun da çok büyük bir doğal afet yaşanmış...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 13 Ağustos 2021; 0:10:23 >
  • geceden beri yağmur yağıyor ama yaşlılar camiye gitmek için evden çıkıyor insanlar sokakta günlük hayatını yaşıyor esnaf iş yerlerini açmış, yani ortalıkta sel yok birden ne oluyorsa aniden su geliyor, suyun bu kadar şiddetli bir şekilde aniden hızlı akması için önünü bir şeyin tıkaması ve o tıkanıklığından kurtulması lazım.


    yüzlerce ceset var denizden topluyoruz diye twit atıyorlar ama öyle olsa gündeme gelsin diye fotoğraf veya video atarlardı bir kişi bile atmamış, sadece sular çekilince bir kişi var, hep kuzenim dedi videolar var bilmem ne yazıp geçiştiriyorlar.

  • Arkadaşlar durum gerçekten çok vahim. Allah yardımcıları olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.