Şimdi Ara

Kastamonu hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kastamonuya devlet memuru olarak atandim. Nasipse 1-2 haftaya taşınacağım. Merkezi,düzgün bir yerde oturmak istiyorum. Nerelere bakayim ev tutarken, nereyi tavsiye edersiniz? Şehir hakkındaki tüm tavsiyelere açığım. Konu yanlış yerdeyse özür diliyorum nereye açmalıyım bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oncelıkle yeni gorev yerinizin hayırlı olmasını dilerim.Kastamonu'ya gelirsek güzel sehirdir, insanları iyidir, yaşlı insan nufusu fazladır, ulaşımı kolaydır, şehirin yükseltisi fazladır cok fazla tepe olduğu için bol yokuşludur. Bundan dolayı sehir parça parça büyümüştür.Ev için önerilerim merkeze yakın olması yürüme mesafesi bakımından Salı pazarı(inönü mah)olarak gecer, süt mevkii (mehmet akif mahallesi)merkeze yürüme mesafesi olmasada genclerin(üniversiteye yakındır) oturduğu biraz daha yeni binaların oldugu kuzeykent mevkiisinide önere bilirim orada büyük siteler toki konutları bulunmaktadır.
  • skyfox07 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum cevabınız için.bu haftasonu gidip bakacağım.Kuzeykentte güzel ilanlara denk geldim ama dediğiniz gibi merkeze biraz uzak sanırım.Henüz arabamda yok biraz sıkıntı olabilir.Bu dediğiniz yerlere hep bakacağım.Türk telekomun uygulamasından bakarken karşılaşmadım, pek denk gelmedi sanırım:) şehirde fiber var mı?
  • Geçen sene turist olarak şehire gittim şirin bir yere benziyor arkadaşlarım kuzeykent bölgesinde kalıyordu o bölge sırf öğrenci doludur bilginize.
  • omerosman1907 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bizimkileri yolluyorum baksınlar diye. Eşyalı ev kuzeykent harici pek bulamadım internette. Artık kuzeykent olur yada daha şehir merkezinde bir yer olur nasip.Araba olsa direk kuzeykentten tutardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.