Şimdi Ara

Kaspersky Yüklerken Ortaya Çıkan MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehaba ben 1 kaç ay önce pc ye Kasper internet security deneme sürümü yüklemiştim.Süre bitince sildim. Ebay dan kaspersky internet s. 2011 key satın aldım ancak Kaspersky internet s. 2011 v. 11.0.2.556tr yi kurarken tam en son yere gelip bar dolunca kapanıyor ve mavi ekran geliyor. Herşeyi denedim kasper antivirus 11 i denedim olmadı eski versiyonda denedim o da olmadı. Ccleaner la temizledim herşeyi ama olmadı işte. Biri yardım edebilir mi 20 usd yi boşuboşuna mı verdim ben?! Hata kodu PAGE FOUND İN NON PAGED AREA ve tam yardımcı programlar yükleniyor derken kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 26 Ocak 2011; 11:08:56 >

• başka antivirüs programı var mı? Varsa ilk onu kaldırıp öyle kurun.
    Aa
  • pc nizdekileri yedekleyip bence en temizi format ve temiz sisteme bu programı yüklemek..
  • Format olmaz bul pc ye tüm driverları yüklemek çok uzun sürüyo tek tek indiriyosun geri yüklemede olmuyo o kadar eskiye gitmiyor. bir de tam system32,drivers bölümüne dosyalar kopyalanıyor diye yeni bir pencere açılıyor ondan sonra kapanıyor yardımcı programlar yükleniyor derken anında kapanıyor.

Page found in non paged area sanırım sayfa olmayan bir yerde sayfa açıldı demek.

OKUMA GAYRETİNİ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Orijinalden alıntı: kanki5659

dün akşam Kis 11 i kaldırdım bilgisayara reset attım windosw yazısı çıktı ve mavi ekran güvenli kip den açtım donuyor, en son iyi yapıanlar da da aynı şekil mavi ekran hatası....
    sabah kalktım ve dedimki format atayım tam atarken aklıma kurtarma geldi. Kurtarmaya girdim "chkdsk /r" kodunu yazdım ve hata düzeldi ŞİDDETLE tavsiye ederim...

Bende düzelmedi mecburen 2010 u yükledim o taş gibi çalışıyor güncel.
  • sistemden ağır programlar kaldırdığın zaman öle olur bende ekran kartının drivirini kaldırmıştım netci yanlış kurmuş sonra mecbur format yaptım yani sana önerim format at pcnden ağır programları(driverları falan) kaldırma
  • bak bu çözüm yolu yazılımsalsa işe yarar bilgisayarın mavi ekran hatası vermeden önce bütün programları oyunları kaldır boşuna formaat atma işe yaramassa pcyi yeniden kur
    #bedelliaffı telegram ;https://t.me/joinchat/THihZvK2-_O4hAkr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinqonur

bak bu çözüm yolu yazılımsalsa işe yarar bilgisayarın mavi ekran hatası vermeden önce bütün programları oyunları kaldır boşuna formaat atma işe yaramassa pcyi yeniden kur

kis 2010 u yükledim. O kadar format atarsak... O kadar önemli mi ki kis 2011

quote:

Orijinalden alıntı: doguhan78

Makina kaldırmıyor olabilir.

Daha önce yükledim diyorum sağır mısın?

FULL HD LED ekran ; İntel core i7 Q720 ; ATI hd 4670 ; 500 gb. Kis bilgisayara girmeden benim bilgisayar kis'e girer.

Benim dell studio xps 1645 senin Dell İnspiron 1012 ne fark atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 5 Şubat 2011; 17:48:12 >

• Bilginize!!!!

Bilgisayara Format attığınızda Hard Disk in disk (Cd Gibi bir yapı) ine bir çizik atılıyor Bu olay bilgisayarınıza bir resim yükleyip silerkende oluyor fakat format attığınızda ise Daha çok veri silindiği için tekrar yüklendiği için ........ (böyle uzar gider)

yani her sorunda çözümü Format ta aramayın Hard diskinize yazık etmeyin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanki5659 -- 6 Şubat 2011; 0:18:01 >

Orijinalden alıntı: kanki5659

Bilginize!!!!

Bilgisayara Format attığınızda Hard Disk in disk (Cd Gibi bir yapı) ine bir çizik atılıyor Bu olay bilgisayarınıza bir resim yükleyip silerkende oluyor fakat format attığınızda ise Daha çok veri silindiği için tekrar yüklendiği için ........ (böyle uzar gider)

yani her sorunda çözümü Format ta aramayın Hard diskinize yazık etmeyin.....

Dosya yükleyip silince çizik olsaydı benim hard disk meftaydı...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.