Bildirim
Kaspersky internet security
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Forumda yazılım bölümüne bak istersen ayrıca ingilizcen yoksa KIS'in türkçe yaması olması lazım ancak ben ingilizce kullandığım için nerden bulunur bilmiyorum yazılım bölümüne bir gözat. -
ben de kaspersky internet security kullanıyorum resim yok fakat bilgi verebilirim
zaten ilk yükleme esnasında full yüklendiğinde kendi güvenlik duvarını kullanmaya başlıyor ve recommended ayarlarda çalışmaya başlıyor ilk yükledikten sonra çalışmaya başlayınca ilk önce update ve scan yapmadan ekranda sarı ünlem işareti çıkacaktır btnları hallettikten sonra devamlı taramaya devam eder ve gayet başarılıdır.paylaşım programı kullanıyorsan (emule,torrent, v.s.) anti-hacker den bunların exe dosyalarına izin vermediğin sürece paylaşım programlarını kullanamazsın.şimdilik aklıma gelenler bunlar takıldığın yerler varsa cevaplayabilirim -
bu türkçe yamahttp://rapidshare.de/files/16903299/setup.exe.html
noktalı yerlere rapid share birleşik olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 6 Mart 2007; 0:42:27 > -
türkçesini çalıştıramadım türkçesi 1.5 mb inigilizcesi10 mb bu fark neden?aston daha detaylı bilgi verirmisin programdan ne gibi değişiklikler yapabilirim daha detaylı bilgi överebilirmisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X