Şimdi Ara

Kaspersky internet security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaspersky internet security 6.0 çalışmasını anlatan resim ya da video var mı? İngilizcem olmadığı için bana biraz karışık geldi...

• Forumda yazılım bölümüne bak istersen ayrıca ingilizcen yoksa KIS'in türkçe yaması olması lazım ancak ben ingilizce kullandığım için nerden bulunur bilmiyorum yazılım bölümüne bir gözat.
  • ben de kaspersky internet security kullanıyorum resim yok fakat bilgi verebilirim

zaten ilk yükleme esnasında full yüklendiğinde kendi güvenlik duvarını kullanmaya başlıyor ve recommended ayarlarda çalışmaya başlıyor ilk yükledikten sonra çalışmaya başlayınca ilk önce update ve scan yapmadan ekranda sarı ünlem işareti çıkacaktır btnları hallettikten sonra devamlı taramaya devam eder ve gayet başarılıdır.paylaşım programı kullanıyorsan (emule,torrent, v.s.) anti-hacker den bunların exe dosyalarına izin vermediğin sürece paylaşım programlarını kullanamazsın.şimdilik aklıma gelenler bunlar takıldığın yerler varsa cevaplayabilirim
  • bu türkçe yamahttp://rapidshare.de/files/16903299/setup.exe.html

noktalı yerlere rapid share birleşik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 6 Mart 2007; 0:42:27 >
  • türkçesini çalıştıramadım türkçesi 1.5 mb inigilizcesi10 mb bu fark neden?aston daha detaylı bilgi verirmisin programdan ne gibi değişiklikler yapabilirim daha detaylı bilgi överebilirmisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.