Şimdi Ara

Kaspersky - Avira - Norton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karşılaştırma yaparsanız hangisini daha önde görürsünüz ya da hangisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz ?
    Tartışmalar oluyor Norton gittikçe yükseliyor diyenler var, Avira için övülenler ve Kasperciler. Düşünceleriniz ? Artılar eksiler vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBoyOfClockwork

Arkadaşlar karşılaştırma yaparsanız hangisini daha önde görürsünüz ya da hangisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz ?
    Tartışmalar oluyor Norton gittikçe yükseliyor diyenler var, Avira için övülenler ve Kasperciler. Düşünceleriniz ? Artılar eksiler vs.

Tabiki de norton
    1 yildir nis kullaniyorum az kaldi tekrar alicam cok memnunum
  • Avtest.org dan bakınca korumada en iyisi kaspersky. Norton'da kullandım oda iyi ve fazla kasmıyor. Bence en iyisi bitdefender kasma 0 virüs kaçırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egecann -- 20 Kasım 2011; 12:22:24 >
  • Cevapladığınız için teşekkür ederim söylediklerinizi inceleyeceğim.
  • Konuyu takip edelim.
  • Başka düşüncesi ya da fikri olan yok mu ?
  • eğer bilgisyarın özellikleri iyi ise kaspersky veya norton, free olarak kullanacaksan avira derim ben.
  • Kaspersky'nin bilgisayarı kastırdığını söyleyenler var.
    Ben microsoft security essentialsi kullanıyorum.Eğer aşırı derecede virüs giren bir bilgisayarınız yoksa bence yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Avtest.org dan bakınca korumada en iyisi kaspersky. Norton'da kullandım oda iyi ve fazla kasmıyor. Bence en iyisi bitdefender kasma 0 virüs kaçırmıyor.

bende bir ara bitdefender kullandım çok iyiydi. Şuan kaspersky pure var memnunum
  • Kaspersky kullanıyorum.Tarama esnasında fazlaca ram kullanıyor.Bazan 110 mb lara falan çıkabiliyor.Özellikle flash bellekten geçen virusları başarıyla yakalıyor.Zaten virusun nerden ne zaman geleceği hiç belli değil.İnternete bağlı bilgisayar her an risk altında.Hele ki sağdan soldan gelen falsh bellekleri bilgisayara takmak zorunda iseniz sağlam antivirus şart.Çok pis viruslar var.Bütün sistemi allak bullak ediyor.Formatsız düzelmiyor.Avira fena değil gibi.Ama çok da güvenemiyorum ona.Nortonu eskiden kullanırdım.Sisteme çok fena yayılırdı.On tane eklenti fasa fiso şey kurardı.Virus yakalama becerisi zayıftı.Sonrak versiyonları kasıyordu.Nortonda iken bir kaç virus bulaştı PCye sonra kaspere geçtim.Tabi ki Norton'un yeni versiyonlarında mutlaka giderilmiştir bunlar.Ama benim güvenim sarsıldı bi kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Kaspersky kullanıyorum.Tarama esnasında fazlaca ram kullanıyor.Bazan 110 mb lara falan çıkabiliyor.Özellikle flash bellekten geçen virusları başarıyla yakalıyor.Zaten virusun nerden ne zaman geleceği hiç belli değil.İnternete bağlı bilgisayar her an risk altında.Hele ki sağdan soldan gelen falsh bellekleri bilgisayara takmak zorunda iseniz sağlam antivirus şart.Çok pis viruslar var.Bütün sistemi allak bullak ediyor.Formatsız düzelmiyor.Avira fena değil gibi.Ama çok da güvenemiyorum ona.Nortonu eskiden kullanırdım.Sisteme çok fena yayılırdı.On tane eklenti fasa fiso şey kurardı.Virus yakalama becerisi zayıftı.Sonrak versiyonları kasıyordu.Nortonda iken bir kaç virus bulaştı PCye sonra kaspere geçtim.Tabi ki Norton'un yeni versiyonlarında mutlaka giderilmiştir bunlar.Ama benim güvenim sarsıldı bi kere.

kelimesi kelimesine katılıyorum.. ancak kaspersky sistemi gerçekten çoook kastırıyor sırf bu yüzden tekrar norton'a geçmeyi düşünüyorum.

bitdefender'ı ise ilk kez duydum, free midir bu? nereden yüklenir?

• Kaspersky bence de birinci tercih olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.