Şimdi Ara

Kaspersky 2018 Anti-Virus & İnternet Security & Total Security 18.0.0.405

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kaspersky Internet Security bilinen ve bilinmeyen tehditlere, ağ saldırıları ve dolandırıcılık amaçlı saldırılara ve spam içeriğine karşı bilgisayarınızda kapsamlı koruma sağlar. Kapsamlı koruma sağlamak amacıyla çeşitli işlevler ve koruma bileşenleri Kaspersky Internet Security uygulamasının parçası olarak sağlanmaktadır.

    Bilgisayar Koruması

    Koruma bileşenleri bilinen ve yeni tehditlere, ağ saldırılarına, sahteciliğe ve spam'e karşı bilgisayarı korumak üzere tasarlanmıştır. Her tehdit türü ayrı bir koruma bileşeni tarafından işlenir (bileşenlerin bu bölümdeki açıklamalarına bakın). Bileşenler birbirinden bağımsız olarak etkinleştirilip devre dışı bırakılabilir ve ayarları da buna göre yapılandırılabilir.

    Güvenlik bileşenleri tarafından sağlanan gerçek zamanlı korumaya ek olarak, bilgisayarınızı virüslere ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı düzenli olarak taramanızı öneririz. Bu işlem, güvenlik seviyesi çok düşük ayarlandığı için veya başka nedenlerle koruma bileşenleri tarafından tespit edilemeyen muhtemel kötü amaçlı programların yayılmasını engellemek için gereklidir.

    Kaspersky Internet Security uygulamasını güncel tutmak için uygulama tarafından kullanılan veritabanlarını ve yazılım modüllerini güncellemeniz gerekir.

    Bazı durumlarda gerçekleştirilmesi gereken belirli görevler (bir kullanıcının işletim sistemindeki etkinliklerinin izlerinin silinmesi gibi), gelişmiş araç ve sihirbazlar kullanılarak gerçekleştirilir.

    Aşağıdaki koruma bileşenleri sisteminize gerçek zamanlı olarak koruma sağlar:

    Aşağıda, koruma bileşenlerinin Kaspersky Lab uzmanları tarafından tavsiye edilen (yani, varsayılan uygulama ayarlarıyla) Kaspersky Internet Security modundaki etkileşim mantığı açıklanmaktadır.

    Dosya Koruması

    Dosya Koruması virüslerin bilgisayarın dosya sistemine bulaşmasını engeller. Bileşen işletim sistemi başlatıldığında başlar, sürekli bilgisayarın RAM'inde kalır ve bilgisayarınızda ve tüm bağlı sürücülerdeki açılan, kaydedilen veya başlatılan tüm dosyaları tarar. Kaspersky Internet Security herhangi bir dosyaya her erişim denemesini durdurur ve bu dosyayı bilinen virüslere ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı tarar. Bu dosyaya bundan sonra yalnızca virüs bulaşmamışsa veya virüs uygulama tarafından başarıyla temizlenmişse erişilebilir. Nesne herhangi bir nedenle temizlenemiyorsa, silinecektir. Silinme durumunda dosyanın bir kopyası Karantinaya taşınır. Virüslü bir dosyanın aynı ada sahip silinen dosyanın önceden bulunduğu konuma yerleştirilmesi durumunda, Karantina yalnızca son dosyanın bir kopyasını kaydeder. Aynı ada sahip önceki dosyanın bir kopyası kaydedilmez.

    E-Posta Koruması

    E-Posta Koruması bilgisayarınızdaki gelen ve giden e-posta iletilerini tarar. Bir e-posta yalnızca tehlikeli nesneler içermiyorsa alıcıya ulaşır.

    İnternet Koruması

    İnternet Koruması, web sitelerinde tehdit oluşturan komut dosyalarının yürütülmesini durdurur ve engeller. İnternet Koruması, aynı zamanda tüm web trafiğini izler ve tehlikeli web sitelerine erişimi engeller.

    IM Koruması

    IM Koruması anlık mesajcıların güvenli çalışmasını sağlar. Bu bileşen bilgisayarınıza IM iletişim kuralları üzerinden gelen bilgileri korur. IM Koruması anlık mesajlaşma için kullanılan çeşitli uygulamaların güvenli çalışmasını sağlar.

    Uygulama Denetimi

    Uygulama Denetimi bileşeni, işletim sistemindeki uygulamalar tarafından gerçekleştirilen eylemlerin günlüğünü tutar ve uygulama etkinliklerini bileşenin bir uygulama atadığı gruba dayalı olarak yönetir. Her uygulama grubu için bir kurallar kümesi tanımlanır. Bu kurallar uygulamanın çeşitli işletim sistemi kaynaklarına erişimini yönetir.

    Güvenlik Duvarı

    Güvenlik Duvarı yerel ağ yada İnternet kullanımında güvenliğinizi sağlar. Bileşen, iki tür kural kullanarak tüm ağ etkinliklerini filtreler: uygulama kuralları ve paket kuralları.

    Ağ İzleyicisi

    Ağ İzleyicisi, ağ etkinliğini gerçek zamanlı olarak izlemek üzere tasarlanmıştır.

    Sistem İzleyicisi

    Sistem İzleyicisi bileşeni, işletim sistemindeki kötü amaçlı yazılım eylemlerini geri almak için kullanılır.

    Ağ Saldırısı Engelleyici

    Ağ Saldırısı Engelleyici işletim sistemi başlatılırken yüklenir ve gelen ağ trafiğini ağ saldırılarına özgü eylemlere karşı izler. Bilgisayarınıza bir saldırı girişimi tespit edildiğinde, Kaspersky Internet Security bilgisayarınıza saldıran bilgisayardan sizin bilgisayarınıza yönlendirilen tüm ağ etkinliğini engeller.

    Anti-Spam

    Anti-Spam bilgisayarınızda yüklü e-posta istemcisiyle bütünleşir ve tüm gelen e-posta mesajlarını spam açısından tarar. Spam içeren tüm mesajlar özel bir başlıkla işaretlenir. Anti-Spam'i spam mesajlarını belirli bir şekilde ele alacak şekilde yapılandırabilirsiniz (örneğin, otomatik olarak silmek veya özel bir klasöre taşımak).

    Dolandırıcılık Engelleyicisi

    Dolandırıcılık Engelleyicisi e-dolandırıcılık listelerinde olup olmadıklarını bulmak için URL'leri denetlemenize olanak verir. Bu; İnternet Koruması, Anti-Spam ve IM Koruması ile bütünleştirilmiş bir bileşendir.

    Reklam Başlığı Engelleyicisi

    Reklam Başlığı Engelleyicisi, web sitelerindeki ve uygulama arayüzlerindeki reklam başlıklarını engeller.

    Güvenli Para

    Güvenli Para, çevrimiçi bankacılık hizmetlerini ve ödeme sistemlerini kullanırken gizli verilerin korunmasını sağlar ve çevrimiçi ödemeler yaparken birikimlerinizin çalınmasını önler.

    Güvenli Klavye Girişi

    Güvenli Klavye Girişi, web sitelerinde girilen kişisel veriler için tuş kaydedicilerden korunmayı sağlar. Sanal Klavye, donanım klavyesinde girilen verilere müdahale edilmesini önler ve ekran görüntülerini kullanan müdahale girişimlerine karşı kişisel verileri korur.

    Güvenilir Uygulamalar modu

    Güvenilir Uygulamalar modu bilgisayarı, güvenli olmayabilecek uygulamalardan korur. Güvenilir Uygulamalar modu etkinleştirildiğinde, Kaspersky Internet Security yalnızca güvenilir olarak tanımlanan uygulamaların çalışmasına izin verir (örneğin, bir uygulama hakkında Kaspersky Security Network'den edinilen bilgiye veya güvenilir dijital imzaya dayalı olarak).

    Ebeveyn Denetimi

    Ebeveyn Denetimi çocukları ve gençleri bilgisayar ve İnternet kullanımıyla ilişkili tehditlere karşı korumak için tasarlanmıştır.

    Ebeveyn Denetimi farklı kullanıcıların web kaynaklarına ve uygulamalara erişimlerini yaşlarına ve deneyimlerine göre esnek bir şekilde sınırlamanıza olanak verir. Ayrıca Ebeveyn Denetimi kontrol edilen kullanıcıların etkinlikleriyle ilgili istatistik raporları sunar.

    Arkadaşını Koru programına katılım

    Bir Arkadaşınızı Koruyun programına katılım, Kaspersky Internet Security bağlantılarını arkadaşlarınızla paylaştığınızda bonus puanlar alma olanağını sağlar. Topladığınız bonus puanlarını kullanarak Kaspersky Internet Security bonus etkinleştirme kodu alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Kasım 2017; 23:52:58 >







  • Kaspersky Anti-Virus 2015 3 Ay Deneme Sürüm
    http://www.kaspersky.fr/antivirus-trial-3months

    Bunu indirtikren sonra kurunuz size 91 gün deneme lisansı verecektir. Güncelleme yapmadan kaldırın ama kaldırırken lisans bilgilerini saklayın kutucuğuna tik atın daha sonra kaldırma işlemi bittikten sonra türkçesini indirip kurun Kaspersky artık türkçe ve 91 gün deneme sürümlü kullanabilirsiniz. Her 3 ayda bir bu işlemi yaparak sınırsız kullananilirsiniz Tamamen yasaldır. Programın kendi açığıdır.

    http://www.kaspersky.com/tr/antivirus-free-trial



    Kaspersky 2018 Anti-Virus & İnternet Security & Total Security 18.0.0.405



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 12 Kasım 2014; 20:26:31 >




  • turkcesi ne zaman cıkar güncelleme ile gelirmi
  • qxpeace kullanıcısına yanıt
    Türkçesi 3-5 aya çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 her makinada stabil çalışmıyor çıktığı gün itibari ile patch A geldi şuanda patch B çalışmaları başladı. zorunlu kalınmadıkça 2016 kullanmayın. 4 farklı makinada denedim Windows 10 ortamında 2 tanesinde ne yaptıysam stabil çalışmıyor sistem sürekli kilitlenip mavi veriyor kaspersky' ı kaldırdım sorun düzeldi.
  • merhabalar

    ftp den ingilizcesini indirip kurdum. daha önce de pure 2-3 kullandım. sorunsuz güvenlik oluyor idi ama KTS den sonra sorunlar şu şekilde

    google ana sayfası açılmıyor.. forumda yaptığım aramalar yandex sayfası açılıyor ama listenenen birşey yok, hotmail hesaplarıma hiç bakmıyor.... yahoo email i açıyor gibi ama bütün obje ve eklentiler bloke edilmiş şekilde

    This Connection is Untrusted.....

    https lerde sorun veriyor ama bu engeli programdan kaldırdığım halde yapıyor... ayrıca google daki s i kaldırınc manuel açılıyor ama browserdaki ana sayfa tuşuna basınca yine https olarak açıldığı için yine bloke ediyor.. live.com da yahoo da ise durum hep bloke
  • türkcesi daha cıkmadı onu bekliyorum ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Kaspersky 2018 Anti-Virus & İnternet Security & Total Security 18.0.0.405


    Kaspersky Anti-Virüs 2017 17.0.0.611http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2017/kav17.0.0.611en_11480.exe

    Kaspersky İnternet Security 2017 17.0.0.611http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2017/kis17.0.0.611en_11482.exe

    Kaspersky Anti-Virüs 2017 Türkçehttp://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kav2017/kav17.0.0.611abtr_11566.exe

    Kaspersky İnternet Security 2017 Türkçehttp://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2017/kis17.0.0.611abtr_11524.exe

    bunlar 1 aylık deneme sürümleri mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: callottemre


    quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Kaspersky 2018 Anti-Virus & İnternet Security & Total Security 18.0.0.405


    Kaspersky Anti-Virüs 2017 17.0.0.611http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2017/kav17.0.0.611en_11480.exe

    Kaspersky İnternet Security 2017 17.0.0.611http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2017/kis17.0.0.611en_11482.exe

    Kaspersky Anti-Virüs 2017 Türkçehttp://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kav2017/kav17.0.0.611abtr_11566.exe

    Kaspersky İnternet Security 2017 Türkçehttp://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2017/kis17.0.0.611abtr_11524.exe

    bunlar 1 aylık deneme sürümleri mi?

    Evet. Türkçe olan öyle. İngilizce olanına bakmadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • sadece etkinleştirme kodu satın alınabiliyor mu? bu konuda fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.