Şimdi Ara

Kasmadan çift client açmak için pc'ye ne yapmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar çift client açtıktan bir süre sonra çok fena kasıyor bilgisayar, acaba hangi parçasını yükseltmem lazım?

    Özelliklerini de yazayım bilgisayarın;

    Core Duo 2,33 ghz işlemci
    Radeon x1950 256 mb ekran kartı
    1 gb ddr2 ram

    Bir de bilgisayara 1,5-2 senedir falan format atmadım, bunun da etkisi oluyor mudur? Veya direk format atsam yine de parça yükseltmem gerekir mi?



  • Ram ekle yeter...
  • Söledigin ozelliklere baklılırsa bilgisayarın cift clienti kaldırması lazım ancak çöp dosya birikmiştir ve disk dolmuştur format at ve DEFRAGGLER ve ADVENCED SYSTEM CARE proglarmlarını indir ve düzenli olarak kullan 1.si bilgisayarında disk birleştiricidir.2.si Windows bakımı çöp dosya temizleve vb. aktiviteleri yapar bilgisayarın hızını arttırmada yardımcı olur ve bilgisayarın ısınmalarına da dikkat et ve kullanma sürene göre bilgisayarının içini tozdan uzak tut ciddi anlamda yavaslatıyo bilgisayarı umarım yardımcı olmusumdur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avare12

    Söledigin ozelliklere baklılırsa bilgisayarın cift clienti kaldırması lazım ancak çöp dosya birikmiştir ve disk dolmuştur format at ve DEFRAGGLER ve ADVENCED SYSTEM CARE proglarmlarını indir ve düzenli olarak kullan 1.si bilgisayarında disk birleştiricidir.2.si Windows bakımı çöp dosya temizleve vb. aktiviteleri yapar bilgisayarın hızını arttırmada yardımcı olur ve bilgisayarın ısınmalarına da dikkat et ve kullanma sürene göre bilgisayarının içini tozdan uzak tut ciddi anlamda yavaslatıyo bilgisayarı umarım yardımcı olmusumdur


    söylediklerinle olucak iş değil bu... işlemcisi iyi fakat ram yeterli değil bir sro client yakşalık 500 mb civarı bellek kullanır + işletim sistemide yaklaşık olarak"windows xp 400 mb windows 7 ise 700 mb" bellek kullanır ikinci client açtığı zaman ramde yer kalmaz diske yazmaya başlar ve pc kasar işlemcisi isterse 8 çekirdekli olsun fark etmez çok oyunu bir arada açmak istiyorsan kesinlikle ram eklemesi gerekiyor 4 gb ram yapsın pc yı 5 tane çok rahat açar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XIII -- 17 Temmuz 2011; 21:58:14 >




  • Eyvallah arkadaşlar, ikiniz de ilgilendiğiniz için sağolun. Ben 4gb ram ekleyim o zaman pc'ye, bilgisayar kastıkça benim de sinirlerim geriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.