Şimdi Ara

kasko degeri 47000tl olan araca galericinin 32.500 tl teklif etmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi anladiniz mi, bazı ilanlardaki GALERİCİLER aramasin ibaresini.

    Abartısız yazıyorum, bin TL ucuza biniciye satarım yine galericiye ( esnaf kılıklı dolandırıcılar) satmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin 40.000 çektiğiniz arabaya galeri 32.500 verecek ki o arabayı 36 37 38 e elden çıkarsın. 37 ye alıp gider 40 yazarsa o zaman sizden farkı kalmaz ve zarar eder. Galerinin mantığını bu hafta arabama piyasa fiyatından 4 5 bin aşağı teklif edince anladım. Sahibindene ödedikleri ciddi bir bedel var. Dolayısıyla en kısa sürede satıp sirkule edebilsin ki para kazansın. Galerici falan değilim yanlış anlaşılmasın ama galerici adama binici muamelesi yaparsanız hata sizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeri30 O kullanıcısına yanıt
    Din ve galerici...Bu iki kelime yan yana hiç uymamış.Büro diye kullandıkları yerlere dikkat edin.Duvarda kocaman bi besmele vardır.Hem de şekilli bişeydir.Bayrak olmazsa olmazdır zaten.Ama gel gelelim sana arabayı satmak için o kurban olduğum besmelenin önünde 5 dakikada 500 tane yalan söyler,500 tane de hile hazırda bekler...Allah bildiği gibi etsin..Vesselam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz88

    Sizin 40.000 çektiğiniz arabaya galeri 32.500 verecek ki o arabayı 36 37 38 e elden çıkarsın. 37 ye alıp gider 40 yazarsa o zaman sizden farkı kalmaz ve zarar eder. Galerinin mantığını bu hafta arabama piyasa fiyatından 4 5 bin aşağı teklif edince anladım. Sahibindene ödedikleri ciddi bir bedel var. Dolayısıyla en kısa sürede satıp sirkule edebilsin ki para kazansın. Galerici falan değilim yanlış anlaşılmasın ama galerici adama binici muamelesi yaparsanız hata sizde.

    sen inaniyor musun o galerici 32 ye alinca onu 37 ye saticak. en az 42 den satmazsa adam degilim. eger 37 ye satabilcegini dusunce o araca 30 dan fazla fiyat cekmez. ve araci 37 den satisa koysam ayni gun zaten satilir. bi kac galerici gezdim son gunlerde adamlarda kaza yapmis corsalar bile 38 39 bin tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zaten o yuzden dinden bahsettim. hepsinin ofiste allah kitap besmele her yerde. dillerine pelesenk olmus kelimeler. ama is icraate geldimmi hersey tam tersi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vicdanı, insafı, allah korkusu olmayanı bir tip miş.
  • Bende bizim yasadigimizi anlatayım.Adamda bizim arabanin baz modeli 110bin kmde heryeri cekicli olani vardi once omu sordum ne kadar diye 36 dedi.Sonra bizi full paket otomatik vites 45binde olani alir misin dedim 34bin dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aylarca araç aradım, fiyatlara sövmeden bilgisayarı kapattığım bir akşam bile olmadı.
    Babamın çevresinden faydalanarak galericilere haber saldık, gelen araç önerileri evlere şenlik, la havle çekip yoluma devam ettim.
    Ne zamanki aklı başında bir satıcının piyasanın çok altına ve muadillerinin çok üzerinde bir araç denk geldi, hiç beklemeden gidip aldım.

    Aynı şekilde ben de satsam ikinci günü doldurmadan gider aracım. Kar da etmem zarar da, bindiğime sayar önüme bakarım.

    Bundan sonra da galeriden araç değil teklif bile almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Profilime bakarsanız emlakçı olmadığımı anlarsınız. Sadece insanların aç gözlülüğüne, doymazlığına, haksız kazanç ya da kolay yoldan para kazanma hayal ve hareketlerine kızıyorum. Hiç olmasa insan biraz utanır ve içinde Allah korkusu olur. Bunlarda maalesef yok. Emlakçılar da çok farklı değil ama galericiler kadar değil. Sonuçta bir evden ne kadar kazanabileceği belli. Peynir ekmek gibi de satış yapmıyorlar galericiler gibi. Her meslekte çürük çarık alçak haysiyet yoksunu insan var ama galericilerde bu neden tavan yapmış bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.