Şimdi Ara

Kasiyeri Saldırıya Uğradı A101 Onu işinden Kovdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her gelen 1 ceviz tadıp alacaksa ohoooooo
  • İştende atıldım zaten deyip o adamı bulup bir daha döverim
  • Şu gerikafalilardan acil kurtulmak lazım umarım bir 20 30 sene sonra böylelerini gormeyiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadayıfına zippo çaktığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan zibilyon kadar yer var, niye a101'de deneme gereği duyuyon? Adamın cevizi birisinin ekmeğini böldü saçmalığa bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işten çıkarma kararı doğru bu şekilde hayvan gibi adama saldıracağına daha dengeli davranabilirdi. orda kamera var zaten polisi çağırırsın marketin kapısınıda tutarsın polis gelene kadar sapına kadar haklı çıkarsın. işte normalde böyle olması lazım ama 3.cü dünya ülkesi olduğumuzdan dolayı bu işler böyle yürüyor
  • Hukuk devletinde yumruga yumrukla küfüre küfürle öldürmeye öldürmeyle karşılık verilmez. Dayı birtane sallamış polisi cagıır şikayetci olur gereken dava açılırdı ve yaptırımları çok daha fazla olurdu. Ha birisi bana yumruk sallada bir dakika videoya cekip sizi dava edecegim dermiyim bilemedim dalarım herhalde.
  • eskiden a101 de çalışmış biri olarak konuşuyorum o çocuk az bile yapmış o işin stresini saçmalığını çekemeyen bilemez belliki tam gün çalışıyor çocuk hava karanlık büyük ihtmialle 4 kişilik markettir 2 günde 1 full kalırsın tam bi çiledir. size bişey diyeyim inşaatta çalışın markette çalışmayın bu kadar kötü bir meslek yoktur. 2 günde 1 mal gelir malları atarsın kasiyer bile olsan verirler boyunca palet malı hem kasaya bak hem malları at derler mesain biter çıkmayı istersin iş vardır kalıcaksın derler fazla çalışmanı erken paydosla eşitleriz derler ama yapmazlar yemek saatin 1 saat derler taş çatlasın 30 dakika yemek yersin dinlersin kasanda açık çıkar kendi cebinden verirsin ama fazla çıktıgında kasaya atılır veya çaktırmadan alınır o para neler neler gördüm onun için çocuk az bile yapmış
  • bu market çalışanları babadan oğula nesil herhalde
  • Yerel market sektöründe çalışıyorsanız haklı veya haksız olun her türlü bir olayda kesin sonuç genellikle işten çıkarılma oluyor.O yüzden eğer bu sektörde iş arıyorsanız ilk önce şansınızı kurumsal firmalar ile deneyin ardından son şans olarak yerel marketlere geçin.Şahsen yerelden kurumsal firmaya geçtiğimde ben personelin değeri bir nebze olsa da biliniyor.Özellikle Allah kimseyi A101 personeli yapmasın.En son gireceğim yer orası olur.
  • Hem cahil hem güçlü. Sanki kuruyemişçiden seçiyor utanmadan bir de tadına baktım diyor. EĞİTİM ŞART.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk ülkesiymiş, cart ülkesiymiş, curt ülkesiymiş, biri demiş 3. dünya ülkesi ondan böyle yumruk yumruğa kavga oluyor.

    Hiç küfür ettirmeyin kardeşim kendinize, davulun sesi uzaktan hoş gelir. O A101'de çalışan ve BİM'de çalışan kişiler akşama kadar kaç tane hırsızla uğraşıyor, böyle dengesiz insanla uğraşıyor haberiniz var mı sizin? Gofret çalan çocuğu mu ararsın, kaşar çalan insanları mı ararsın böyle it oğlu itleri mi ararsın hepsi var. O beğenmediğiniz 3 tl'lik ürün o gariban çalışandan kesiliyor. Ki bunun gibi günde 10 tane olay oluyor. İşinize gelince para kolay kazanılmıyor, gelmeyince 3-5 kuruş nedir ki? Konuşturmayın gece gece. Kasiyer arkadaş en iyisini yapmış tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.