Şimdi Ara

kaşık eğme ilahi güç mü yoksa ilizyonmu ? ( ciddi konu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ne zamandır merak ettiğim bir soru. şimdi aramızdan birileri çıkıp diyecekki eğdiği kaşık bükülmeye meğilli alaşımdan yapılmıştır falan filan ki bende böyle zannediyordum. ancak geçen gün okudugum bir haberde özellikle son zamanlarda yaptığı showla ünlenen aref in ev arkadaşının evinde arkadaşının ona uzattığı herhangi bir yemek kaşığını da bükebildiğini söyledi.. şimdi sorum şu ? bu işte bir hile varmı var ise başkasının ona uzattığı bir kaşığı hiç bir alet tertibat olmadan hatta dokunmadan bile bükebildiği söyleniyor bunu nasıl başarıyor eğer hile yok ise 3 harflilerden yardım mı alıyor ? çünkü yine ev arkadaşları ders notları kötü olan aref e sınav sorularınıda tahmin edip derslerini başarıyla geçsene tarzındaki laflarına bunu yaparsam iş kötüye varır cevabı bence 3 harflilerden yardım aldığı konusunu güçlendiriyor. buyrun tartışalım ...

• Saçma.
  • Hea ilahi güç hatta 'there is no spoon'
  • zihinsel gücle yapıyor diolardı geçen bi konuvardı bu olay hakkında araştır bulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam

Hea ilahi güç hatta 'there is no spoon'
    F
  • Takipteyim
  • kaşığı gerçekten bükebilen adam sapından tutar kırıldığı yerden yada büküldüğü yerden tutmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

F

Alıntıları Göster
    konu hakkında yorum yapmayacak olanlar bi zahmet yazmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

kaşığı gerçekten bükebilen adam sapından tutar kırıldığı yerden yada büküldüğü yerden tutmaz.

hiç dokunmadan gözleri önünde eğiyor yani sapından bile tutmuyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

quote:

kaşığı gerçekten bükebilen adam sapından tutar kırıldığı yerden yada büküldüğü yerden tutmaz.

Alıntıları Göster
    Adamlar görmemiş duymamış, kendi yorumlarını cevap şeklinde veriyor
    Kaşık bükme ve Kaşık kırma zihinsel güçle yapılır kardeşim. Bükmek için benim en kolay olan yöntemim şudur, kaşığın eridiğini düşünürsün. Kendini bunu olacak gibi inandırırsın. Bunu yapabilmek inanmaktan gelir. Bir süre eridiğini düşündükten sonra kaşığın plastik gibi bir hal aldığını göreceksin. Zihnimiz, bizi asla yanıltmaz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o kaşık bildiğin kaşıklardan değil. O yuzden bükülüyo. anladın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Adamlar görmemiş duymamış, kendi yorumlarını cevap şeklinde veriyor
    Kaşık bükme ve Kaşık kırma zihinsel güçle yapılır kardeşim. Bükmek için benim en kolay olan yöntemim şudur, kaşığın eridiğini düşünürsün. Kendini bunu olacak gibi inandırırsın. Bunu yapabilmek inanmaktan gelir. Bir süre eridiğini düşündükten sonra kaşığın plastik gibi bir hal aldığını göreceksin. Zihnimiz, bizi asla yanıltmaz

bunu sen yapabilirmisin veyahutta herkes bunu başarabilir mi ? sizce zihin ile bu konuyu açıklamak biraz basitliğe kacmıyormu o zaman bir binanın yıkılacagını düşünelim ona inanalım ve bina yıkılsın bu mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mohican

o kaşık bildiğin kaşıklardan değil. O yuzden bükülüyo. anladın sen

Alıntıları Göster
    Bunu gerçekten yapabilen birisi olsa Cem reyizin de dediği gibi peygamberliğini ilan eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Bunu gerçekten yapabilen birisi olsa Cem reyizin de dediği gibi peygamberliğini ilan eder

Alıntıları Göster
    Zihnimden İnsanlığın Öldüğüne İnandırsam Kendimi Kıyamet mi Kopacak Yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1E0DA5D4 -- 1 Mart 2011; 1:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

insanlar 3 harflilerle iletişime geçebiliyor. onlarla iletişime geçmek demek pergamber olmak anlamına gelmiyor. ben bunu soruyorum bir iletişim söz konusu olabilirmi. biraz detaylı düşünün. burada bazıları saçmaladığımı falan düşünebilir ancak saçmalamak için değil bazı şeyleri merak ettiğim için bu konuyu açtım.. zaten ayda yılda bir konu açarım. o da buna denk geldi.

1) kaşık eğilebilen bir kaşık değil
    2) kaşığa dokunmadan kaşık eğiliyor
    3) zihin olayına inanmıyorum. zihin ile herşeyi gerçekleştirebilirisiz gibi saçma bir anlam çıkıyor burdan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

insanlar 3 harflilerle iletişime geçebiliyor. onlarla iletişime geçmek demek pergamber olmak anlamına gelmiyor. ben bunu soruyorum bir iletişim söz konusu olabilirmi. biraz detaylı düşünün. burada bazıları saçmaladığımı falan düşünebilir ancak saçmalamak için değil bazı şeyleri merak ettiğim için bu konuyu açtım.. zaten ayda yılda bir konu açarım. o da buna denk geldi.

1) kaşık eğilebilen bir kaşık değil
    2) kaşığa dokunmadan kaşık eğiliyor
    3) zihin olayına inanmıyorum. zihin ile herşeyi gerçekleştirebilirisiz gibi saçma bir anlam çıkıyor burdan

Alıntıları Göster
    lan sacmalamayın quantum fızıgını arastırın bıraz ınsan zıhnının yaydıgı dalgalar 1 tek su molekulunu bıle oynatmaya yetmezken nasıl kasıgı eyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

lan sacmalamayın quantum fızıgını arastırın bıraz ınsan zıhnının yaydıgı dalgalar 1 tek su molekulunu bıle oynatmaya yetmezken nasıl kasıgı eyecek

Alıntıları Göster
    telekinezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

Alıntıları Göster
    bu adamı da amma büyüttünüz.
    adam bir gösteri yaptı. yaptığı gösterinin hilelerini de gördük.
    kaşık bükme olayında da %100 hile vardır.
  • http://www.youtube.com/watch?v=qNYog-Q_2Mw

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

http://www.youtube.com/watch?v=qNYog-Q_2Mw

Bu adamın yaptığı yetenek kaşık bükme değil, kaşığı kırmaktır. + Zihininize yön vermeniz gerekiyor, zihininizle bir kaşığı bükebilirsiniz, bir arabayı da yerinden kaldırabilirsiniz. Bunu yapmak o kadar basit bir şey değil, öncelikle inanmanız gerekiyor. Öyle " Kıyamet kopsun " la olmuyor. Size bir önerim olacak. Bir ocağın yanına gidin, o ocağı yakın ve bir metre geriye gidin. Kaşığı elinize alın, tam gövde kısmıyla bileşen yerden tutun ve ateşin üstüne geliyormuş gibi isabetleyin. Bir süre kaşığın eridiğini ve ateşin kaşığı hamur haline getirdiğini düşünün. Eğer gerçekten buna inanıyorsanız, çıkan sonuçtan hoşnut kalırsınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.