Şimdi Ara

Kasanın yan paneline monitör eklemek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Sistemim NZXT 340 Elite üzerinde kurulu ve kasa da masaüstünde sağımda hafif açılı olarak duruyor, yani oturduğum yerden kasanın içini pencereden rahatlıkla görebiliyorum. Aklımda o kısma bir dizüstü bilgisayar monitörü koymak geldi, 11 veya 13 inç bir monitör yerleştirsem ve o ekrana da sistem kullanımını vs. gösteren güzel bir program açarsam şık durur diye düşündüm. Ayrıca o takacağım monitörün de arkasında olan ışık yalıtım plastiğini çıkartsam sanırım kısmen şeffaf bir ekran elde etmiş olurum ve güzel durur.
    Bu konuda pek bir çalışma göremedim, bunu deneyen var mı, hayaldeki gibi şık bir şey mi olur yoksa daha da mı kötü durur? Kasada 3 fanlı Asus ekran kartı ve Evo 212 var, önde 2, üstte 1 adet 140 mm fan ve arkada da 120 mm fan var. Kasada ısınma sorunu yaşamıyorum ama bu monitör ona ne derece olumsuz etki sağlar onu da merak ediyorum.
    Kısaca ne dersiniz, uğraşmaya değmez mi yoksa güzel bir şey çıkabilir mi? Bu arada monitörü kasanın penceresindeki camı kesmeden, camın arkasından montajlamayı düşünüyorum.
    Kasanın yan paneline monitör eklemek mümkün mü?
    Kasanın yan paneline monitör eklemek mümkün mü?
    Kasanın yan paneline monitör eklemek mümkün mü?
    Bu monitörlerden VGA çıkış almak mümkün bazı aparatlarla, o konuda bir sorun olacağını sanmıyorum.

    Ekleme: buradakine benzer bir şey düşünüyorum ama o pencerenin tamamını monitör kapatamayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 1 Nisan 2017; 22:54:8 >







  • hocam ıyı aksamlar kasada ısınma sorunu yasıyorsan ılk bas bı termal macunları yenılemenı tavsıye ederım ve kasa ıcınde kı hava dolasımı nı ıyı yapmalısın ekran gelırsek laptop ekranın dan bende var bende tv yapmak ıstedım anca cevırı aparatı yurt dısında satıldıgı ıcın ugrasmadım kaldı ama eger yurt dısından alabılırsen guzel bı fıkır verebılırım sana tam kasaya oturura bılırsın tabı kasan dakı ısınma sorunu nu halletmen lazım
  • Güzel olur.Yan kapakta ekran ve masaüstünün klonu ile sistem izleme araçları.Denemenizi ve buradan paylaşmanızı öneririm.
  • bluesunset kullanıcısına yanıt
    Metcutta bir ısınma sorunu yok, endişem monitör gelince ısınma olur mu diye ama ona da hiç bakmadım, belki dizüstü monitörleri çok ısınmıyordur.

    Önce bir dizüstü monitörü edinmem gerek, eğer edinirsem çalışmalara başlarım, buradan da adım adım paylaşırım yaptıklarımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger yaparsaniz bu konu tutar

    Ben rez aliyim

    Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.