Bildirim
Kasam nasıl :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
güzel olmuş geceleri fln o ışıklar rahatsız etmiyormu -
Güzel olmuş fakat kabloları biraz gizlesen daha mükemmel olur -
Kablolara Modifiye Şart... -
kasayı evin ortasına niçin koydun aslan yattığı yerden belli olur yerinde çekseydin fotoları keşke iyki çatıya çıkarmadın ışık vursun diye kasa güzel kabloları topla daha güzel olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Stif
kasayı evin ortasına niçin koydun aslan yattığı yerden belli olur yerinde çekseydin fotoları keşke iyki çatıya çıkarmadın ışık vursun diye kasa güzel kabloları topla daha güzel olsun
Sorma yaaa canım sıkıldı aldım salona başladım kurcalamaya Derken fotolarını çekim hazır ortalıktayken dedim. Aslanın yattığı yer dolabın içi malesef ordan pek görünmüyor onun için ortalıkta çektim Kablolar hakikaten çok sinir bozucu yaa çok sırıtıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 16 Ocak 2008; 22:43:39 >
-
bende feel kullanıyorum yavaş yavaş modifiye işine başladım ilk yaptığım şeyde o önde iğrenç durduğunu düşündüğüm gri kapakları siyaha boyamak oldu tahminimden çok daha güzel durdu . -
kardes guzelde gece uyutmaz bu kassa.modifiye si ii ama:D -
quote:
Orjinalden alıntı: myd
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Stif
kasayı evin ortasına niçin koydun aslan yattığı yerden belli olur yerinde çekseydin fotoları keşke iyki çatıya çıkarmadın ışık vursun diye kasa güzel kabloları topla daha güzel olsun
Sorma yaaa canım sıkıldı aldım salona başladım kurcalamaya Derken fotolarını çekim hazır ortalıktayken dedim. Aslanın yattığı yer dolabın içi malesef ordan pek görünmüyor onun için ortalıkta çektim Kablolar hakikaten çok sinir bozucu yaa çok sırıtıyor
kablo kolay iş zaten mod'un büyük bi kısmı tamam sıra kabloya gelsin
-
kasan gayet hoş olmuş hocam kabloları toplamak da çok zor bi iş değil benim pc de power sub. kabloları ve ide kablosu bildiğimiz yara bantları ile sarılı üstlerindede uv boya var çok güzel duuryor önce sarıcaksın bantla güzelce sonrada uv boyayla boyadın mı işlem tmm -
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
kasan gayet hoş olmuş hocam kabloları toplamak da çok zor bi iş değil benim pc de power sub. kabloları ve ide kablosu bildiğimiz yara bantları ile sarılı üstlerindede uv boya var çok güzel duuryor önce sarıcaksın bantla güzelce sonrada uv boyayla boyadın mı işlem tmm
Güzel fikirmiş seninki. Şimdi bana gereken uv boya, uv ışık ve yara bandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 17 Ocak 2008; 11:33:28 >
-
hocam dediğim gibi işte eczanelere git böle beyaz renkli 5-10 mt lik rulo halde satılıyor betafix diye geçiyor sanırım ismi onunda güzelce sarıcaksın kabloları sonra bi güzel üstüne sıkıcaksın uv boyaları,takıcaksın uv neonları da al sana mükemmel görüntü ide kabloları içinde bi çözüm var eline alıp tel tel ayırıcaksın sonra yuvarlayıp yine aynı teknikle sarıcaksın daha sonra aynen uv boyayla boyuycaksın revoltecin uv duyarlı ide kablosu gibi oluyor denendi onaylandı ve sorunsuz çalışıyor (kendi pc'mde )
-
yok yok aslında 86gtsonıc+ yı bozman anlasıldı
hem pmod yap hem de ne kadar ısık neon fan varsa tak.ee 550w feel bunları karsılarmı.
bak bırde e2160 ı 3.1ghz de kullanıyor.
bana kalırsa psu yu degıstır hocam -
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
hocam dediğim gibi işte eczanelere git böle beyaz renkli 5-10 mt lik rulo halde satılıyor betafix diye geçiyor sanırım ismi onunda güzelce sarıcaksın kabloları sonra bi güzel üstüne sıkıcaksın uv boyaları,takıcaksın uv neonları da al sana mükemmel görüntü ide kabloları içinde bi çözüm var eline alıp tel tel ayırıcaksın sonra yuvarlayıp yine aynı teknikle sarıcaksın daha sonra aynen uv boyayla boyuycaksın revoltecin uv duyarlı ide kablosu gibi oluyor denendi onaylandı ve sorunsuz çalışıyor (kendi pc'mde )
Bi vakit bulursam yapıcam inşallah
-
quote:
Orjinalden alıntı: MMX 166
hem pmod yap hem de ne kadar ısık neon fan varsa tak.ee 550w feel bunları karsılarmı.
bana kalırsa psu yu degıstır hocam
Yok usta onla ilgisi yok walla yaa pc boşta çalışıyorken tv ye takmaya kalktım elektrik çarptı zaten beni birde ekran kartını çarptı -
quote:
Orjinalden alıntı: myd
quote:
Orjinalden alıntı: MMX 166
bana kalırsa psu yu degıstır hocam
Yok usta onla ilgisi yok walla yaa pc boşta çalışıyorken tv ye takmaya kalktım elektrik çarptı zaten beni birde ekran kartını çarptı
hocam wala benim power sub. çok daha dandik powerı 200wattlık2 ay öncesi 2 tane ledli fan bile çalıştırmaya gücü yetmedi ve sonuç fanlar pert oldu
seninkide benim hesap olmuş ama ben allahtan 2 fanla yırttım seninki bayağa sakat
olan ekran kartına olmuş herneyse zaten garantiye yolladın sanırım
yenisi gelsin tam gaz dewam
-
ooo yavuz mod yapmısın eyi eyi afferim güzel gidiyor kabloları toplaaa ama yani psu al onun kablolarını topla yoksa yakında gıçınıda yakıcan -
ısıklar kısııye gore rahatsızlık bakımından degısır bence ıyı olmus -
Kıskandın dimi
quote:
Orjinalden alıntı: vanted
ooo yavuz mod yapmısın eyi eyi afferim güzel gidiyor kabloları toplaaa ama yani psu al onun kablolarını topla yoksa yakında gıçınıda yakıcan
@THEOTTOMAN : Kasa dolabın içinde olduğu için pek rahatsız edemiyor malesef -
Yavuzum kasan hoş olmuş devam et
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- laptop soğutucu öneri
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X