|
Selamlar, öncelikle bilgisayar oyun esnasında kapandı, tekrar açmayı denediğimde görüntü alamadım, farkettim ki powera bağlı olan fanlar kusursuz olarak çalışmakta fakat anakarta bağlı olan kule fan olsun, usbler olsun(mouse, klavye, kulaklık) ışıkları yanmıyor güç almıyorlar anakarttan. 2 ayrı Rami çıkarıp bütün kombinasyonları deneyip power çekiliyken yükü boşaltıp açmayı denedim sonuç alamadım. Kule fan değişip stok fanı takıp denedim sonuç alamadım. Bios pili çıkarıp yükü tekrar boşaltıp bios pilini takıp denedim yine sonuç alamadım. Ekran kartını çıkarıp onboard görüntü almayı denedim yine sonuç alamadım ama bütün bunları denerken hepsinde powera bağlı olan fanlar kusursuz çalışmaktaydı. Tahminimce anakartı yaktık ama gözümden kaçırdığım herhangi bir nokta var mıdır bilmediğim için yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. 2 saattir uğraşıyorum ve öğle 12de online bütünleme sınavım var bu yüzden erken cevap ve öneriler beni büyük dertlerden kurtarabilir internet kafede sınava girmek falan gibi 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler