Şimdi Ara

Kasa üzerinde boşa çıkan switchi nasıl adapte ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba MSI mag forge 100m kasa aldım. Fan kontrolcüsü yandı bende iptal ettim. Kasa üzerinde kontrolcünün modları arası geçişi sağlayan-kapatıp açan bir adet basit düğme mevcuttu. Bu düğme boşa çıktı. Düğmenin kablo ucu 2 pin dişi.


    Piyasadaki kontrolcülere göz attım fakat bu düğmeyi kullanabileceğim bir çıkışları mevcut değil. Kendi üzerlerinde düğme var.


    Cooler Master MF120 HALO ARGB ye gözüm takıldı.


    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/cooler-master-mfl-b2dn-183pa-r1-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-k-P452057707?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiAuJb_BRDJARIsAKkycUnCZCWyOIFd3DZeqQILn02GvLg_3JGh0UUbFqbgH09Hk9RG_sRjsv8aAp-REALw_wcB


    kontrolcüsü çok basit görünüyor. Üzerinde tek bir düğme var. ilgili kasa butonunun 2 pin dişi ucunu sıyırsam, kontrolcüyü açıp düğmenin + ve - sine bi şekilde lehimletsem olurmu?



    Eğer olmazsa bu butonu başka türlü nasıl değerlendirebileceğim hakkında fikri olan varmı?


    Aklıma gelen bir başka şey de biosu resetlemeye yarayan 2 pin erkek JBAT1 girişi var anakrt üzerinde. Bu girişe jumper takıp 10 saniye bekleyince bios resetleniyor anladığım kadarıyla. Butonun 2 pin erkek girişi buraya taksam. Düğmeye 10 saniye basınca resetlenir dimi? bu şekilde değerlendirebilir miyim sizce?


    Başka fikriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.