Şimdi Ara

Kasa üretimi ve talep hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum üyeleri bir süredir bu konu hakkında düşünüyordum yorumlarınızı almak için düşüncemi sizlere açmaya karar verdim.Eski kasaların anakart konulan metal yüzeyleri hala kolaylıkla ve yok pahasına bulunabiliyor,güvenlik açısından da anakart tablası olarak esneme payı olmayan bu tarz tablaları kullanmayı düşünüyorum. İç kısım günümüz klasik kasalarıyla aynı şekilde düzenlenecek:
    Kasa üretimi ve talep hakkında
    Bu düzen güdülecek gibi, arkadaşlar metal sac işleyebilecek bir torna atölyemiz yok açık konuşmak istiyorum. Ev yapımı kasalar genelde tahta yüzeyle hazırlanıyor , ben de internetten fikir almak için şu DIY kasaları buldum:
    Kasa üretimi ve talep hakkındaKasa üretimi ve talep hakkındaKasa üretimi ve talep hakkındaKasa üretimi ve talep hakkında
    Plexi ve temperli cam fiyatları yüksek olduğundan o fikirleri özel sipariş dışında elemeyi düşünüyorum, herkesin ulaşabileceği 100-150 tl bandında güzel görünüm sergileyen ve yeterli airflowu olan kasalar hazırlamak asıl planım.
    İşçilik konusunda çok dikkatli çalışırsak sizce alıcı bulabilir miyim ? şu an kafamda imkansız olan tek şey alınan kasa iskeletlerini tekrar boyamak için elektrostatik boyaya ihtiyacımız olacak ama maliyeti aşırı yüksek, elektrostatik boyayla aynı işi görecek bir yöntem var mıdır ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.