Şimdi Ara

Kasa tavsiyesi. Mini İtx'e geçilmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    İ5 4460 işlemci
    Asus Strix Gtx 970
    Samsung Evo 850 SSD
    1TB Western Blue 3.5 HDD
    2x4 Kingston Fury Black
    Zalman 500 Le (İhtiyacımı görüyor tabiki daha iyi olabilir)

Sistemim bu şekilde arkadaşlar. Bir kaç haftadır araştırıyorum ama TAŞINABİLİRLİK benim odak noktam olduğu için Mini Atx'e bile geçebilirim. Aerocool Ds Cube düşündüm. Ama şu Cooler Master'ın Elite 130 modeli aklımı çeldi. Tavla gibi tipi. Rahatça taşınıyor. Cube alırsam param cebimde kalır. Ama tabiki her yere götüremem. Başka önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Ekran kartım diğer modellere göre büyük olduğu için iyice araştırmam gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum :) Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Bazıları benim kartı sığdıramamış diye okudum. Sizce sığar mı ?

The clever interior design allows big performance in a small size. It fits a power supply up to 160mm long, and a GPU of up to 290mm.
    yazıyor.
    Sizin seçtiğiniz kart ise 280mm boyunda. Yani sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Zaten googleda da bu tarz görsellere denk geldim. Bknz.
    http://cdn.overclock.net/8/88/900x900px-LL-88c6ef31_IMG_3271.jpeg
    İşi şansa bırakmak istemiyorsanız şöyle küçük 970 modellerine de yönelebilirsiniz aklınızda soru işareti kalmaz
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6984

• ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Kartı değiştiremem hocam maalesef :( Aslında Silverstone Raven gibi güzel modeller var. Ancak Psu olsun,3.5'luk hdd olsun sıkıntı çıkarıyor. Ta en başında Corsair Air 240 vardı aklımda. Gigabyte G1 modeli benim karta göre daha küçük olduğu için sığmış. O plastik kısım benim karta sorun çıkarıyor. Bu önerdiğiniz kasa maliyetli. Ama forumda arayacağım. Sarı rengi çok hoşuma gitti özellikle. Teşekkür ederim öneriniz ve yardımınız için

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.