Bildirim
KASA SPEAKER NEREYE TAKILACAK?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
front panel veya fpanel olan kısma takılır genelde ama gördüğü kadarı ile sende front panel kısmında değilde hemen yanıdnakı 4 lu sokete takılıyor gıbı
sen fron panel yazan kısmında çevresınde spk veya speaker yazısı varmı bir bak hemen yanıdna dıbı sarı olan 4 lu soket speaker panelı gıbı duruyor o olma olasılıgı yuksek o panellerin diplerinde yazıları bulunur birazcık ufaktır yazılar iyi forumlar -
fron panel yazan yerın fotografını zoom larsan daha ıyı yardımcı olurum -
Kaliteli kameram yok zaten sistemde faal oalrak kullanılıyor front panel'de HDD IŞIGI - RESET-POWER gibi şeyler taklıyor orayıda denemiştim ama çalışmamıştı -
anakartın sitesinden soketlerin numaralandırılmış ve açıklamaları verilmiş şekilde manual vardır onu incele -
DFI iflas edince benim anakartda güme gitmiş.Haklısınız daha önceden kitapçık vs vardı sitesinde -
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg01
DFI iflas edince benim anakartda güme gitmiş.Haklısınız daha önceden kitapçık vs vardı sitesinde
google da ara illaki bulursun biryerden anakartın modelini yaz görsellere arat
örnek : g41 socket -
hdd led, pw led, pwer sw gibi kabloları taktıgın yerin hemen yanındaki 4pinlik kısma takacaksın spk,speaker,speak gibi yazılarda biri muhtemelen vardır yoksada orasıdır dene olacaktır ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıyı göremedim ama oraya tekrar taktım belki ters takmışımdır diyerekten yine çalışmadı.Belki BIOS bir yeri açmak gerekebilir.Gerçi çokta önemli değil zaten anakart üzerinde ledli hata göstergesi var 4 yılı aşkındır makinada o sesi duymayınca yokluğunu hissediyorum -
acıkcası varlıgı beni rahatsız ettiği için ben onu söktüm sadece arıza oldugunu dusunursem takıyorm ama cok sukur arızalanmadı hic .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X