Şimdi Ara

KASA SPEAKER NEREYE TAKILACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımızın ilk açılısından itibaren bize durum bilgisini "bip bip " gibi seslerle veren speaker bu anakartta nereye takılacak? JFP2 portu bulamadım taktıgım bir kaç yerde de çalışmadı speaker anakart eskidir bu arada

bahsettiğim donanım

• front panel veya fpanel olan kısma takılır genelde ama gördüğü kadarı ile sende front panel kısmında değilde hemen yanıdnakı 4 lu sokete takılıyor gıbı

sen fron panel yazan kısmında çevresınde spk veya speaker yazısı varmı bir bak hemen yanıdna dıbı sarı olan 4 lu soket speaker panelı gıbı duruyor o olma olasılıgı yuksek o panellerin diplerinde yazıları bulunur birazcık ufaktır yazılar iyi forumlar
  • fron panel yazan yerın fotografını zoom larsan daha ıyı yardımcı olurum
  • Kaliteli kameram yok zaten sistemde faal oalrak kullanılıyor front panel'de HDD IŞIGI - RESET-POWER gibi şeyler taklıyor orayıda denemiştim ama çalışmamıştı
  • anakartın sitesinden soketlerin numaralandırılmış ve açıklamaları verilmiş şekilde manual vardır onu incele
  • DFI iflas edince benim anakartda güme gitmiş.Haklısınız daha önceden kitapçık vs vardı sitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

DFI iflas edince benim anakartda güme gitmiş.Haklısınız daha önceden kitapçık vs vardı sitesinde

google da ara illaki bulursun biryerden anakartın modelini yaz görsellere arat

örnek : g41 socket
  • hdd led, pw led, pwer sw gibi kabloları taktıgın yerin hemen yanındaki 4pinlik kısma takacaksın spk,speaker,speak gibi yazılarda biri muhtemelen vardır yoksada orasıdır dene olacaktır ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz0695 kullanıcısına yanıt
    Yazıyı göremedim ama oraya tekrar taktım belki ters takmışımdır diyerekten yine çalışmadı.Belki BIOS bir yeri açmak gerekebilir.Gerçi çokta önemli değil zaten anakart üzerinde ledli hata göstergesi var 4 yılı aşkındır makinada o sesi duymayınca yokluğunu hissediyorum
  • acıkcası varlıgı beni rahatsız ettiği için ben onu söktüm sadece arıza oldugunu dusunursem takıyorm ama cok sukur arızalanmadı hic .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.