Şimdi Ara

# Kasa / PSU Tavsiyeleri Ana Konusu / Kullanıcı İncelemeleri / Yorumları # (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
10
Favori
26.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarım ıcın psu alıcam ama cooler master 1050 artı fan kontrolculu ve tam modüler ne dıyorsunuz ıyımıdır yoksa corsair mi 1050 alayım
  • İşlemci : Amd Phenom II X4
    Ekran Kartı : GeForce GT440
    Ram : 4 GB
    4 Fan ve 7200 RPM HDD
    450W PSU yeterli midir ?
  • kardeşim anakart asus z87 plus işlemci i7 4770k ekran kartı asus gtx 770 kasa feel hurricane 2 (bu kasaya göre kaç cm psu olur 13.5 cm lik olurmu mesela)
  • Kasa derinliğini hatırlamıyorum malesef
  • Benim sorum şu arkadaşlar...
    Daha sistem kafamda topralanmadı ama şöyle birşey olacak
    İşlemci: İNTEL İ5 4.nesil
    Anakart: Z87 Asus veya MSİ
    Ekran Kartı: Nvidia GTX760 veya GTX660 Tİ veya GTX660 (Bütçe meselesi )
    Artı klasik 1 tb hard disc, ram, dvd writer vs...

    Böyle bir sistem toplarken kaç watt bir psu olan kasa lazım?
    Benim emektarda 500w var mesela hiç sorun çıkarmadı ama bunun çok çok altında bir sistem...Böyle güncel kartlara kaç watt lazım?
  • Merhaba bilinen marka ve sağlam bir kasa için cooler Master I tavsiye ederim şu an o kasayı kullanıyorum yaklaşık 1 buçuk sene oldu bir tek sorununu görmedim ön kısmının demir olması dez avantaj benim için cooler master dünya markalarından biri biraz pahalı olsada alacağınız kasaya önem veriyorsanız cooler master almalısınız cooler master kasayı vatan bilgisayarda bulabilirsiniz
  • öncelikle merhaba arkadaşlar bu işlerden pek anlamıyorum bana günümüz oyunlarını minimum seviyesinde kasma sorunu çıkartmadan oynayabileceğim ekran kartı, işlemci ve ana kart önerir misiniz ?
  • [simage][/simage]




    [DHTUBE=][simage][/simage][simage][/simage]




    quote:

    üö
    ığü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ageof98

    thermaltake element t 700w almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı en fazla 350 ödeyebilirim nasıldır bu kasa ?

    Benim çok hoşuma gitti.Soğutması süper.Sırf psusu yetmedi diye değiştirdim prize takınca kırmızı ledler yanınca çok şık duruyor Normalde 40-45 derece olan ekran kartını 30-35 derece yaptığını gördüm.PSUnun sisteme yeteceğini düşünüyorsanız kaçırmayın(ayrıca çok sessiz)
  • Güç kaynağı alacak arkadaşlar değerlendirebilirler ;

    http://www.n11.com/ocz-zs750w-eu-zs-series-750w-80-bronze-psu-P16889970
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mortuuus

    [simage][/simage]




    [DHTUBE=][simage][/simage][simage][/simage]




    quote:

    üö
    ığü

    Seni anlıyorum hocam, başarılar
  • Bende imzadaki sistemi kullanıyorum, psu ocz 550w 750 si kalmadığından bunu aldım, şu an da sorunsuz kullanıyorum. Yeni alacağım kasadaki fan sayısı watt da bir problem yaratırmı acaba? Örneğin 5 fanlı bir sistem alsam? Şu an 3 fan var eski kasada sorun yaşamıyorum.
  • Beyler 250-300 TL'ye kadar sağlam soğutmalı ve şık bir kasa tavsiye edebilir misiniz? Ben bir kaç model belirledim ama bir türlü karar veremiyorum. Sebeplerini ve modelleri aşağıda sıralayacağım:

    Corsair Carbide 400R

    400R'nin içi bir Mid-Tower kasaya göre oldukça geniş ve çok kullanışlı. Ayrıca hemen hemen olabilecek en yüksek sayıda fan yuvası mevcut. Değişik modlar denenmediği sürece bir Mid-Tower kasada daha fazla fan yuvası bulunamaz sanırım. Yalnız fazla düz bir kasa gördüğünüz gibi. Özellikleri cezbediyor ama tasarımı o kadar da değil.

    Corsair Carbide 300R Windowed

    Bu modelde beni en çok cezbeden kapağın pencereli olması. Yalnız 400R'nin bir alt modeli olduğundan dolayı biraz daha ufak, fan yuva sayısı daha az ve kablo düzenleme deliklerinde kauçuk korumalar bulunmuyor. Üstelik bir alt model olmasına rağmen 400R'ye oranla biraz daha pahalı gördüğünüz gibi. Bu yüzden ikna edemiyorum kendimi bu modeli almaya.

    CM Storm Enforcer

    Bence önceki ikisine göre açık ara en şık kasa kendisi. Yalnız diğer iki kasaya oranla fan yuva sayısı oldukça az. Önceki iki kasanın yan kapağında ikişer fan yuvaları bulunurken bunda hiç yok. Ayrıca içi de oldukça dar diğerlerine göre. Üstelik fiyatı da yine yüksek diğerlerine göre.

    Sizce görünüşü boşverip en mantıklı seçim olarak 400R'yi mi almalıyım yoksa diğerlerinden biri mi? Ayrıca en fazla 250-300 TL civarında önerebileceğiniz daha iyi kasa modelleri mevcutsa memnuniyetle önerilerinizi kabul edebilirim.

    Teşekkürler.




  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    İnventustan düşünmeden 400R yi sipariş edin
  • Çok teşekkürler hızlı cevabınız için. Zaten anlamışsınızdır mesajımdan, aslında ben de onu düşünüyordum ama sanırım biraz ikna edilmeye ihtiyacım vardı bir bilen tarafından. Birazdan sipariş edeceğim kasayı.
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Düşünmene hiç gerek yok , kasa gelince çok düşünmüşüm diyeceksin Hayırlı olsun şimdiden.
  • power supply almayı düşünen arkadaşlar aşşğıda ki linklere göz atsınlar. Ürünleri iki marka arasında kıyaslama yaparak değilde müşteri memnuniyeti ve kendi topladığım sistemlerde ki memnuniyetim olarak değerlendirebilirsiniz. Sizin sisteme en uygun power'lar hangisi ise bence aşağıda linklerini verdiğim ürünlerden vaz geçmeyin.

    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp/guc-kaynaklari-power/

    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek/guc-kaynaklari-power/

    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman/guc-kaynaklari-power/




  • http://www.vatanbilgisayar.com/haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa.html tavsiye edilir sesiz ve 80 + plus bronze power supply a sahip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konu hakkında yüzeysel bilgiye sahibim yani birilerine birşeyler katacak konumda değilim pek o yüzden onu detaylı bilgiye sahip bir arkadaş yapabilir, yada bu konu üzerinde de devam edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.