Bildirim
Kasa mı toplasam ? Yoksa yeni bir laptop mı alsam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasa: SilverStone Redline Serisi RL01B-W Aerocool 750W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu Pencereli Mid Tower Kasa - 115,55$ - 210,88 TL (KDV Bizden!)
İşlemci: INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) - 284,44$ - 519,10 TL (KDV Bizden!)
İşlemci Soğutucu: Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156 / 1155) - 30,03$+KDV - 64,67 TL (%35 Özel indirim)
Anakart: Asrock Z77 Extreme4 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 169,00$ - 308,43 TL (KDV Bizden!)
Bellek: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9) - 72,75$ - 132,77 TL (KDV Bizden!)
Ekran Kartı: Powercolor ATI HD7850 PCS+ 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (AX7850 2GBD5-2DHPP) - 276,66$ - 504,90 TL (KDV Bizden!)
HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) - 85,68$ - 156,37 TL (KDV Bizden!)
Optik Sürücü: SONY AD-5280S-0B DVD-RW 24X SATA (Kutusuz) - 25,55$ - 46,63 TL (KDV Bizden!)
TL TOPLAM: 1943.74 TL
işini görür
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
iyi yazmışında Bn anakarta gigabyte tercih ederdim ve ekran kartına MSİ veya ASUS tercih ederdim kasaya fazla para vermisin hacim _____________________________ -
bu sisteme kaç paralık kasa almayı düşünüyorsun acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -Vincenzo-
100 lira gibi birşey derse atarım kendimi bir yerlerden
-
quote:
Orijinalden alıntı: baben412
iyi yazmışında Bn anakarta gigabyte tercih ederdim ve ekran kartına MSİ veya ASUS tercih ederdim kasaya fazla para vermisin hacim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 11 Eylül 2012; 22:06:29 >_____________________________ 
1881-193∞ -
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
quote:
tamam kasada haklısında anakart ve ekran kartı ? Bn şahsen hic duymadım o isimleri_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
tamam kasada haklısında anakart ve ekran kartı ? Bn şahsen hic duymadım o isimleri
ekran kartı piyasada en iyi fiyat performans oranına sahip ekran kartlarından bir tanesi.
asrock anakartta zamanında asus komponent gelişiminde ve iyileştirmede yardımcı oluyordu hatırladıgım kadarıyla. ki asus piyasada kendi bileşenlerini üretebilen nadir firmalardandır. ve asrock asus a rakiptir. Yukarıdaki sistemde tam bir fiyat / performans canavarıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 12 Eylül 2012; 21:31:59 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
tamam kasada haklısında anakart ve ekran kartı ? Bn şahsen hic duymadım o isimleri
ekran kartı piyasada en iyi fiyat performans oranına sahip ekran kartlarından bir tanesi.
asrock anakartta zamanında asus komponent gelişiminde ve iyileştirmede yardımcı oluyordu hatırladıgım kadarıyla. ki asus piyasada kendi bileşenlerini üretebilen nadir firmalardandır. ve asrock asus a rakiptir. Yukarıdaki sistemde tam bir fiyat / performans canavarıdır.
cok saol kardesim cok yardımcı oldun_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
quote:
iyi yazmışında Bn anakarta gigabyte tercih ederdim ve ekran kartına MSİ veya ASUS tercih ederdim kasaya fazla para vermisin hacim

Oda fazla para. Alttaki daha ucuz.

quote:
quote:

Koptum.Sandalyeden düşüyodum
_____________________________ 198AL-300AL
-
quote:
E o zaman neden konu açtınız? Madem tercihleriniz belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nigel gearsley
quote:
E o zaman neden konu açtınız? Madem tercihleriniz belli.
Arkadaslar siz konuyu yanlış anladınız size kasa mı toplasam yeniden yoksa laptop mı alsam dedim kasa önerisi verionuz kasa mı laptop mu diye sordum bn_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: UsturaRzR
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
quote:
quote:

Koptum.Sandalyeden düşüyodum
ARKADAŞ SALDALYEDEN DÜŞTÜM GÜLMEKTEN. ALLAHTAN ARKAMDA YATAK VARDI

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler