Şimdi Ara

KASA DEGISIMI. ARABA DEGISIMI, TERCIHI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır araba bakıyorum. Seceneklerı ıkıye ındırdım.

FORD FIESTA 1.4D BAZ PAKET. OZEL IND. VS. 34 33 BIN.

VW GOLF 1.4TSI BAZ PAKET. 39.5 BIN.

Sorum şu golf cok falan yakıyor ama kalıte araba o yuzden ona yakınım. Ama ocağa kasa değısıyor. Acaba kasa degısınce araba fıyatları nasıl olur? 45den falan gelırse o zaman da alamıycam fıestaya doncem golf secenegı de kalmıycak. Acaba ne yapsam? Valla bu ısler zor. Fıesta da cok az yakıyor. Bır de ucuz araba. Golf alırsam yılda 1.200 tl lıra fazladan benzın parası oduycem onu da hesapladım. Ögrencı adamım bır de hanı. Neyse yardımları beklıyorum. Ozellıkle yenı kasa golf hakkında. Fıyatlar nasıl degısır. Bı de aralıkta ucuz golf bulabılır mıyım? Bayılerın elınde kalmıs. Sımdı soruyorum burunlarından kıl aldırmıyorlar mubarekler. Peynır ekmek gıbı satıyoruz elımızde yok zaten dıyorlar satıs polıtıkası mı gercek mı anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 2 Eylül 2012; 2:32:48 >

Orijinalden alıntı: iGroN

Golf C sınıfı ve Fiesta B sınıfı otomobiller, ayrıca Golf baz donanım ve Fiesta full donanım.
    Tamamen tercih size kalmış fakat dizel tercih etmenizi önerebilirim.

Yorum ıcın tesekkurler. Fıesta nın ust donanımını alırsam 38 bıne cıkıyor. Evet ben de o yuzden arada kaldım 5 bın lıraya ust sınıf kasa alcam. Havası falan da var. Volkswagen degmez mı sızce. Fıesta sırketlerde falan sureklı beledıye dagıtmıs gıbı oldu artık..

Orijinalden alıntı: Therah

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Golf C sınıfı ve Fiesta B sınıfı otomobiller, ayrıca Golf baz donanım ve Fiesta full donanım.
    Tamamen tercih size kalmış fakat dizel tercih etmenizi önerebilirim.

Yorum ıcın tesekkurler. Fıesta nın ust donanımını alırsam 38 bıne cıkıyor. Evet ben de o yuzden arada kaldım 5 bın lıraya ust sınıf kasa alcam. Havası falan da var. Volkswagen degmez mı sızce. Fıesta sırketlerde falan sureklı beledıye dagıtmıs gıbı oldu artık..

Herkesin kendince önemli bulduğu etkenler olur.
    Benim tavsiyem 100 km yol giderken cebinizden kaç TL çıktığı ve güvenlik.
    Bu konuda bu iki araçta bir değiller, seçim size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 2 Eylül 2012; 2:54:55 >

• bence Golf alın...
  • Yanlis anlamadiysam sorunuz ; B sinifi full bir arac mi alayim,yoksa ayni paraya C sinifi baz model mi alayim.....

Ben olsam C segementi arac alirdim...Daha genis,daha guvenli....
    Ancak B sinifi dizel ve full ise B sinifi alirim...Yakittan tasarruf eder,Full bir aracin konforunu yasarim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auris al bence fiyatları da düşmüş sonuçta golf de kasa değiştiriyor oda en azından onda kasa değiştirme payını çekmiş oluyorsun şimdiden(Golf Trend-baz 1.4DSG kullanıcısıyım) ama 1.4TSI da iyi yürüyor ve ayrıca önceki arabamız 1.6 mpi(atmosferik) boraydı ondan baya daha az yakıyor ama dizellere göre nasıl bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.