Şimdi Ara

Kas yapma ve Yağ Yakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba abilerim, arkadaşlarım şimdi benim sizden yardım almam gerekiyor ondan buraya konu açtım araştırdım bulamadım burda bilenler muhakkak olur diye geldim

YAŞ 15, Boy: 1.80, Kilo: 100 şimdi arkadaşlar benim kilo 110du yürüyüş yaptım yemeği azalttım öyle düştü şimdi biraz eringeçlik var gitmiyorum yürüyüşe neyse

evde çalışmalık hem kas yapıcam hem kilo (yağ) kaybedicem bunun için neler yapmam gerekiyor? 1 set de en fazla 15 mekik çekebiliyorum. ayrıca biraz kambur duruyorum bu durumu düzeltmem de lazım

her bilgiyi verdim arkadaşlar lütfen yardım edin çok lazım bana...

not: kilo için illa ev de olmayabilir mecbur gidecez yaz kış demeden bana en kısa yoldan zayıflamam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher66 -- 30 Ekim 2012; 16:25:29 >

• Evde spor olmaz. Ev seni baştan çıkarır, sıkılırsın, kafan başka şeye gider, yatak koltuk hemen yanında bırakırsın.

İlk iş spor salonuna gidiyorsun, erinmeden. Üşenerek kilo verilmiyor malesef.

Dövüş sporu tercih edersen, özellikle boks vücut yapına gayet uygun hem eğlencelidir hem kilo verdirir.

Bol şans.
  • Doğru diyorsun ev de bi iki yapıyorum yoruldum kanepe uzanıyorum olmuyo böyle dövüş sporu olarak kick box gidiyodum bıraktım sonradan keşke bırakmasaydım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher66

Doğru diyorsun ev de bi iki yapıyorum yoruldum kanepe uzanıyorum olmuyo böyle dövüş sporu olarak kick box gidiyodum bıraktım sonradan keşke bırakmasaydım...

P90 ı ve p90x i bi araştır derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p90x nedir biraz açıklarmısın bir de dumble alsam evde çalışsam hem de yarım saat tempolu yürüyüş? 1 ayda kaç kilo verir kas yapar mıyım?
  • beyler ayrıca ben 25 tlye bi dambıl alacağım 20 KG biri 10 biri 10 toplam 20 kg hem evde çalışsam hem de dışarıda 30-45 dk tempolu yürüsem lütfen koş demeyin çünkü 100 kiloda koşulmuyo nefes nefese kalıyom hemen :)
  • Hemen sıfırdan 10 kg ile başlama.Hem bildiğim kadarıyla 15 yaşında falan fazla ağır kaldırmamak lazım.Zayıflama konusunda bilemicem bende zayıflamaya çalışıyorum kick boksa falanda başladım yavaş yavaş veriyorum kilo
  • Spor spordur bence bir şey olmaz diye tahmin ediyorum 10 kilodan başlıcam neden diye sorarsan zaten eve su felan getiriyom 8 + 8 = 16 kilo bir de boşa 5kg alıp sonra 10 kg almaktansa toptan alırım :D
  • dün akşam 10 dakika yaptım ama o 10 dakika da bitirdi beni p90x hareketlerini yaptım da backlarm felaket ağrıyor inş bu kilolar gidecek !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.